Teşekkür ederimMehmet bey, iyi tatiller. Uzun süredir Doğu Anadolu'dan gezi paylaşımı olmamıştı. Benim tanıdıklarımdan karavanla gidenler de oldu ama gezi yazısı yazmadılar. Sizinle birlikte biz de yöreyi geziyoruz.
Kömürhan köprüsünü üniversite yıllarımda görmüştüm. O zaman baraj seviyesi daha yükselmemişti ve eski köprü görülüyordu. Sonra bir film çekimi için baraj suları altında kalacak olan köprüyü patlattıklarını hatırlıyorum. Sonraları yeni köprüden geçerken içim hem buruktu.
Hazar gölü Elazığ yöresinin sayfiye yeridir. Etrafında güzel yazlık evler vardı. Şimdi de öyle mi? bir de kamp yapmaya müsait mi?
Sanırım şu an Erzurum'dasınız. Cumartesi günü ben de oraya geliyorum (ama uçakla). Oğlum askerlik görevi için orada, ben de onu ziyaret edeceğim
12 volt çakmaklık sivrisinek tablet ısıtmalı kovucu , 220 volt varsa sıvı sinek kovucu koyarsanız , tsvan sanrof açık olsa bile 1 tane giremez , çok rahat uyursunuzTeşekkür ederim
Yazlık evler var, kamp yapmak için oldukça musait kimse sizi rahatsız etmiyor, göl kenarında bakkal yok fakat yürüme mesafesinde bakkal fırın A101 var
Sivrisineği çooook fazla gece yatmadan önce bir ışığı açık bırakıp 30-60 dk hepsini arındırmanız gerekiyor
Temiz Su ve tuvaleti var
Teşekkür ederim Elektrik var ben daha önce çadırda kullanmıştım yinede soktular12 volt çakmaklık sivrisinek tablet ısıtmalı kovucu , 220 volt varsa sıvı sinek kovucu koyarsanız , tsvan sanrof açık olsa bile 1 tane giremez , çok rahat uyursunuz
Ben 220 volt raid sıvı kullandım , tavan 40x40 açık olmasına rağmen verimli oldu .Teşekkür ederim Elektrik var ben daha önce çadırda kullanmıştım yinede soktular
Siz kullandınız mı?
Evet ise hangi marka yı kullanmayı tercih edeyim