İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,487
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

geçen sene şubat eğitimi alanlarla bu senekiler ufak bi karma oldu, ama bu eğitimde gerçek gönüllüler belli oldu. kadro çok güzel. aynen devam edersek ilerleme kaydederiz.

Etiketler

Iceman®' Alıntı:
çok fena çıkmış foto :smiley:
2010_05_15_IMG_0439.JPG

Ne york büyükşehir belediyesi etfaiyecisi gibi çıkmışsın

yakışır :smiley: feda olsun tüm yeni şehrin kaskları 6x6 ları suları vs. :smiley: itfaiye gönüllüsü ve itfaiye erlerine.....

itfaiye gönüllüsü kavramını unutalım. gönüllü itfaiyecilik için uğraşıyoruz biz. itfaiye gönüllüsü işini mag'cılar yapıyor.

Herkese merhaba ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencisiyim bölümümüz hakkında ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilrisiniz.(Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız).
Ben 3. sınıfa geçtim 3. sınıf ağırlıklı olarak yangın güvenliği yani itfaiye ağırlıklı geçecek ve zorunlu stajlarımız olacak itfaiye teşkilatında.Bende İstanbul itfaiyesinde yapmayı düşünüyorum.İstanbul itfaiye teşkilatı hakknda bilgi sahibi olmak istiyorum.Merkez neresidir nerede yapmamı tavsiye edersiniz...Ekipman,donanım,malzeme,araç-gereç bakımndan donanımlı olan yerler nerelerdir?

ayayyusuf' Alıntı:
Herkese merhaba ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencisiyim bölümümüz hakkında ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilrisiniz.(Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız).
Ben 3. sınıfa geçtim 3. sınıf ağırlıklı olarak yangın güvenliği yani itfaiye ağırlıklı geçecek ve zorunlu stajlarımız olacak itfaiye teşkilatında.Bende İstanbul itfaiyesinde yapmayı düşünüyorum.İstanbul itfaiye teşkilatı hakknda bilgi sahibi olmak istiyorum.Merkez neresidir nerede yapmamı tavsiye edersiniz...Ekipman,donanım,malzeme,araç-gereç bakımndan donanımlı olan yerler nerelerdir?
Stajı hangi yakada yapacağınız önemli. avrupa mı anadolu yakası mı buna göre yönlendirebilirim.
avrupa yakası itfaiye müdürlüğü beşiktaş ve şişli'de, anadolu yakası ise üsküdar doğancılar'da
http://www.ibb.gov.tr/sites/itfaiye/Pages/AnaSayfa.aspx
şu adresten iletişim kısmından adres ve telefonlara ulaşabilirsiniz. prosedür nedir bilmiyorum ama okuldan istanbul itfaiyesi'ne mutlaka bir yazı gitmesi gerek sanırım.

110 başın sıkıştığında derhal :smiley: tüm itfaiyecilere ve gönüllülere hayırlı ramazanlar, kazasız belasız günler dilerim. Kursların devamını bekliyoruz...

Bu sene eğitim yok mu? ??? İBB sitesini düzenli takip ediyorum ama hiçbir değişiklik yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.