İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,256
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

.

IMG_5566.jpg

IMG_5571.jpg

IMG_5573.jpg

IMG_5576.jpg

IMG_5577.jpg

Etiketler

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Süper LOPEZ bol .çamur bol eğlence ;D

IMG_5588.jpg

IMG_5589.jpg

IMG_5589.jpg

IMG_5590.jpg

IMG_5591.jpg

Final Resmi

Lopez Team

Murat, Hasan abi, Haldun abi, Arzu hanım, Adnan abi ve Uğur

MURAT&UĞUR

IMG_5592.jpg

IMG_5593.jpg

IMG_5594.jpg

IMG_5596.jpg

IMG_5598.jpg

Murat hocam eline sağlık resimler için. Güzel kareler yakalamışsın. Fİnali de güzel yapmışsınız.

Eksik resim var mı aceba göndermeyen?

rkayaci' Alıntı:
Murat hocam eline sağlık resimler için. Güzel kareler yakalamışsın. Fİnali de güzel yapmışsınız.

Eksik resim var mı aceba göndermeyen?

Merhaba Rivan bey

Diğer arkadaşlarda herhalde daha resimler vardır bizde bekliyoruz.Sizede çok geçmiş olsun arka cam için,lopez çıkışında insallah fazla zorlanmadınız.

selamlar

damast' Alıntı:
Merhaba Rivan bey

Diğer arkadaşlarda herhalde daha resimler vardır bizde bekliyoruz.Sizede çok geçmiş olsun arka cam için,lopez çıkışında insallah fazla zorlanmadınız.

selamlar

Valla camın kırılması beni moralmen çökertti ne yalan söliim durduk yere park sensörü öte öte göz göre göre derler ya basiret bağlanması diye sanır9ım öle bişeydi geri geri vurduk. Arkada bir hasar yok ama camın değişmesini bekliyoruz.

Bu can sıkıntısıyla öle bir geçiş yaptım ki dillere destan oldu. Hiç takılmadan geçip gittim ben de şaşırdım valla....

Selam benden...

Tekrar geçmiş olsun bizde sizi çok merek ettik gece bizde dönüşte biraz uğraştık.
Sağolsun Haldun abi beni Lopezin derin çamur bataklığından çekti. ;D Biraz kalır gibi olduk ;D mehtapda güzel di ;D ama sabahlamak istemiyorduk.

Herkeze tekrak çok teşekkür ederiz.

selamlar

EVEEET Değerli arkadaşlarım güzel insanlar.yeğenimin düğününün oluşu bile beni,LOPEZE gitmeme maani olamadı.zamanımın kısa oluşunda bile haldun abimin yanında olmak güzeldi.Rıdvan arkadaşım geçmiş olsun camın kırıldığına çok üzüldüm.Bana göre baştan yanlış o güzel standart araçla ormana girmek. maddii manevii yazık sakın söylediklerimi
yalnış anlamayın.Gerçekten üzülürüm .aracınız çok güzel yazıktır üçte bir fiatına hiç gazdan ayağını çekmeden,biryeri kırıldığında üzülmeyeceğin güzel bir araç alabilirsin.
Kendimde servis müdürlüğü yaptığım için yeni nesil araçların masrafı çok ağır oluyor.kızma rıdvan krd ne olur gönül dostumuzun zararını istemeyiz.
Murat kardeş sen maaşallah hiç gazdan ayağını çekmiyorsun.tüm dostlarıma selam eder büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum.
SAYGILARIMLA -HOŞÇAKALIN

Abi kızmak ne demek, haklısın dileklerin içinde teşekkür ederim. Bizimki amatörce bir çılgınlık. Araba değerinin hakkını veriyor sonucuna vardım. Tek eksiği arka cam 4xtekerlek :smiley:

Bundan sonra olaya daha farklı yaklaşıcam...

Saygılarımla Suat abiciğim...

rkayaci' Alıntı:
Abi kızmak ne demek, haklısın dileklerin içinde teşekkür ederim. Bizimki amatörce bir çılgınlık. Araba değerinin hakkını veriyor sonucuna vardım. Tek eksiği arka cam 4xtekerlek :smiley:

Bundan sonra olaya daha farklı yaklaşıcam...

Saygılarımla Suat abiciğim...

Ah Rıdvan abi az kaldı gelecektim 2 çekere ihtiyaç duymazsın diyordun bak kendin lastikleri değiştirmekten bahsediyorsun :smiley:)))))))))))))))))) en kısa zamanda hep beraber çamura saplanmak üzere diyorum :smiley:)))

Gideceğimiz yerde 4*4 e çok ihtiyaç duymazsınız diye düşünüyorum. Buluşma yerimiz eski edirne asfaltı diye geçen hasdal dan göktürke doğru giden otoban yolunun ağaçlı köyü çıkışında gelecekleri bekleyeceğim. Saat 9 da ben orda olacağım 10 a kadar buluşup ağaçlı köyünü ve sahile gedeceğiz.

Bilgi ve irtibat için 05447732909 dan bana ulaşabilirsiniz.

Rıdvan

mertbirincioglu' Alıntı:
Ah Rıdvan abi az kaldı gelecektim 2 çekere ihtiyaç duymazsın diyordun bak kendin lastikleri değiştirmekten bahsediyorsun :smiley:)))))))))))))))))) en kısa zamanda hep beraber çamura saplanmak üzere diyorum :smiley:)))

Gideceğimiz yerde 4*4 e çok ihtiyaç duymazsınız diye düşünüyorum. Buluşma yerimiz eski edirne asfaltı diye geçen hasdal dan göktürke doğru giden otoban yolunun ağaçlı köyü çıkışında gelecekleri bekleyeceğim. Saat 9 da ben orda olacağım 10 a kadar buluşup ağaçlı köyünü ve sahile gedeceğiz.

Bilgi ve irtibat için 05447732909 dan bana ulaşabilirsiniz.

Rıdvan

Mert abi bu anlattıkların nezaman olacak???

Pardon abi yine çok belli ettim acemi olduğumu kusuruma bakmayın ne diiym:smiley: özür diliyim :smiley:ters algıladım ben:smiley:

haldun babaa süpersin yine 2 hafta içinde benim Samurai'nin hayata dönüşünü kutlama gezisi yapalım yeni boya kaporta yaptım kendi ellerimle :smiley: şimdi bide şu motoru yapılsun takla atmaya devamm....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR