İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,258
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Çok keyifli bir gezi olmuş ama yaklaşık bir aydır avrupa yakasında tek yıldız lı 4x4 lerle yapılacak bir organizasyon bekliyorum.yapmışsınız ama konu organizasyon yapıldıktan sonra açıldı sanırım.eğer bir kaç gün önceden bilgim olsaydı mutlaka katılırdım.bu tarz organizasyonların devamını bekliyoruz....

Etiketler
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Resimlere devamm...

25042010(009).jpg

25042010(013).jpg

25042010(010).jpg

25042010(011).jpg

haldun baba hayırlı günler
allahtan kadroda varmışsın
yoksa ağustosta ancak çıkardı
normal araçlar ama seni cumartesi çok aradık
gece bayağı zor etapları geçtik gecesaat ikide
ancak bitirdik

dos doğan oto servisi' Alıntı:
haldun baba hayırlı günler
allahtan kadroda varmışsın
yoksa ağustosta ancak çıkardı
normal araçlar ama seni cumartesi çok aradık
gece bayağı zor etapları geçtik gecesaat ikide
ancak bitirdik
telefon diye bişey var ;)valla lopez'e girdik tem servis okuyosa bir arka mahruti keçesi hazırlasın yoksa eski diskom gibi yağ revan vaziyetleri olabilir :D :D

[attachment=1] Aslında programım farklıydı hafta içinde Suat Kabal aramış Adnan'yarıştan önceki aracın son testleri için kemer taraflarında antrenman ve biraraya gelerek piknik mangal gibi falan.ama neye niyet neye kısmet demişler.bu gezinin olacağını okumuş ama ismimi yazmamıştım,suat tüm aramalarıma rağmen telefonu açmıyordu ve bu geziye dahil olup günü kurtarayım dedim ;)

SANY0434.jpg

Tüm ekibe teşekkürler....
Geceden kalma cesaretle daldığım mezardan hemen yetişip beni kurtaran tüm ekibe teşekkürler... :D :D

Buluşma yerine Hasan ''pancarmotorcu'' da gelince kendi kendime tamam dedim çıtır bir alışveriş haydi bakalım yola koyulduk.

SANY0433.jpg

SANY0431.jpg

birkaç foto daha co-pılot olmayınca foto çekmek zor oluyor[attachment=1]

SANY0430.jpg

SANY0436.jpg

SANY0437.jpg

SANY0438.jpg

[attachment=1]Bu hayvanlarla ortak yanımızı çözdüm ,onlar da bizim kadar çamur'u seviyor ;D

SANY0432.jpg

sokrat gandiya' Alıntı:
[attachment=1]Bu hayvanlarla ortak yanımızı çözdüm ,onlar da bizim kadar çamur'u seviyor ;D

Haldun abi ortak noktamızı iyi tespit etmişsin. Farkı da ben söyleyeyim; Biz yoğurt, süt veremiyoruz. :smiley:

Resimlerin devamı var mı?

Geziyi organize eden Rıdvan ve katılanadı aklımda kalan Hasan''pancarmotorcu'' Murat ''Damast'' ve Levent Capt.(yepyeni g.vitarasıyla 60 cm lik çamura daldı aman kaptanım bunlar airbus 340 diil :D dahasonra katılan Suat Kabal ve Adnan'a teşekkürler.adını hatırlayamadığım arkadaşlardan özür dilerim[attachment=1]

SANY0439.jpg

SANY0440.jpg

SANY0441.jpg

SANY0442.jpg

SANY0443.jpg

Biraz çiçek börtü böcek ve final sevgiler saygılar.[attachment=1][

SANY0450.jpg

SANY0451.jpg

SANY0452.jpg

SANY0453.jpg

SANY0454.jpg

bol çamurlu bi gezi olmuş ,çamurlu zamanları iyi değerlendirmişsiniz :smiley: paylaşım için teşekkürler.

herkese slm lar çok harıka bır hafta sonu geçirdık ama en çok begendıgım yerde semaver de kaynayan tavşan kanı gıbı çaydı gunharıka bır gun du tum arkadaşlara her sey için çok teşekkurler (bekir başyurt) :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR