sokrat gandiya' Alıntı:Geziyi organize eden Rıdvan ve katılanadı aklımda kalan Hasan''pancarmotorcu'' Murat ''Damast'' ve Levent Capt.(yepyeni g.vitarasıyla 60 cm lik çamura daldı aman kaptanım bunlar airbus 340 diildahasonra katılan Suat Kabal ve Adnan'a teşekkürler.adını hatırlayamadığım arkadaşlardan özür dilerim[attachment=1]
Rıdvancım Adnan bize likit almaya gitmişti gelirken ağaçların arasından geçerken olmuş allah beterinden saklasın alıştık artık onun vukuatlarınarkayaci' Alıntı:Haldun abi asıl ben sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim varlığınızdan dolayı. Beni çok mutlu ettiniz katılımınızla. İnşallah daha güzel nice geziler yaparız.
Resimlerin harika çıkmış. Benden sonraki görüntüler özellikle gün hakkında detaylı bilgi veriyor.
Bu arada yarış arabasında hasar görüyorum. Kaza mı yaptı?
sokrat gandiya' Alıntı:Rıdvancım Adnan bize likit almaya gitmişti gelirken ağaçların arasından geçerken olmuş allah beterinden saklasın alıştık artık onun vukuatlarına![]()
mertbirincioglu' Alıntı:abi bide bana 2 çeker de gelsen olur demiştiniz iyi ki gelmemişim 2 çeker hepinize eziyet edermişim...resimleri görünce gözüm korktu valla...ama lastikleri değiştirmem şart onu gördüm hafif bi gezi olmasına rağmen lastikler şart
hasan bey yoruluyoruz be erken açıktı telefonum .pancarmotorcu' Alıntı:cemil başkaları beni ekince,böyle oldu onlardan haber alamadım,ben sana saat 8,9 arası benim orda toplanacagız demiştim ,sabah senin dükanın ordan geçtim bakındım cj içerdeydi ama ,yatıyorsunuz diye rahatsız etmedim,yoksa kasıtlı birşey degil kusurabakma.