mertbirincioglu
Doğa Seni Çağırıyor
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
rkayaci' Alıntı:Anlattıklarını okumak bile benim canımı sıktı. Sana benim servisimi de yanındaki ni de tavsiye ederim. Bu kadar uzun süre ve bu kadar masrafa istinaden arızanın bulunamaması, tespit yapılamaması insanı daha fazla kahreder. Bazen de işin içinde ki usta kafası iyice karıştığından bazı detayları da göremiyor. Bu nedenle değişiklik daha sağlıklı oluyor. Ben briazdan sanaayiye gidicem. Neredesin bilmiyorum ama telefonla ulaşırsan bana en azından ben seni ustalarımla görüştüürüm bilgi alırsın.
Hemen her ustanın şu dğeişcek al bu dğeişçek al demelerine mazleme alma bence. Yazık bi sürü uğraş ve paraya. Asıl serviste bence uğraşıcak bu konuda tecrübe bence en önemlisi. İşi arazi aracı olan eski ustalardan lazım sana....
Ne denir bilmiyorum ki Allah yardımcın olsun işin rast gelsin. Ne tür yardıma ihtiyacın olursa gece gündüz telefonum açık. Yedek aracımda var. Bilgin olsun.
Saygılarımla
Rıdvan abi diycem artık resmiyet pek gerek yok saolasın ilgin için. Haftaya mutlaka geleceğim senin usta kim?gerçi kim olursa gideceğim artık. Sabah arabayı çalıştırır çalıştırmaz çat çat çat diye vurma sesi geldi meğer kayıi 2 diş yırtılmış paraça kaputa vuruyor durdurdum motoru aradım ustayı parçayı kes kalan dişlerle gel dedi kestim geri vitese taktım çat dedi kayış komple fırladı kasnaklardan. kaldım.maslaktan arabayı yolaldı usta geçici bi kayış taktık gittik. direksiyon pompası kasmış kayışı kesmiş dedi. inandım anlamıyorum ya.halbuki direksiyon pompasını daha dün biliyosun işte sanayide kendi söktü dağıttı bıçakları dizdi tekrar yerine taktı hatta ordan kavacıka gittim gece 10 da eve geldim sabah bu başıma geldi. ustanın kusuru var mı bilemiyorum kötülemek de istemiyorum konuşmasından hareketlerinden 4x4 leri özellikle amerikanları yalamış yutmuş gibi geliyor müşteriside hiç eksik olmuyor cherokeeler gelip gidiyor anlamadım bende bi uğursuzluk var herhalde. çaresiz master servisten ojinal direksiyon pompası ve kasnağı aldım taktık kayış değişti şimdilik sorun yok. Pompanın ömrü dolmuş diyelim geçelim ne biliyim. 425 tl pompa tuttu 80 tl kasnak orjinal. şimdi gayet iyi tabi. tek problemim kaldı ön şaft ve aracın sağa çekmesi. onun dışında arabam gayet temiz memnunum ama başka bir usta da görmek isterim açıkçası insan artık doktora bile gidince emin olamıyor aynı branşta başka bir doktora daha gidiyor hatta üçüncü doktora bile gidenler biliyorum ve her doktordan farklı bir teşhis olabiliyor.bu durum da aynı. Şaftı değiştirelim diyor ama kesin teşhis koyamıyor şaftı değiştirince sorun devam ederse arazi vitesi bilyasından şüphe ediyor. 1 ayda 2000 tl harcadım içime oturdu ama artık kalmayacak sanırım başka sorun.şaftın sıfırı 1200 tl orjinal çıkma olursa 500 civarı bulunurmuş bilemiyorum ne yapacam kesin olan bişi varsa 2 ustaya daha gösterip karar vereceğim.sizin ustanın adını da bekliyorum haftaya kesin uğrarrım
Rıdvan