KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
adnan bey getlede yapsak kıtlede yapsak 2'' ın ustune defransıyel uzatma kollları ve aks flansları ve arka defransıyele takoz gerekıyor suan benım aracımda 3''var ve bıldıgım tum aracarda var bu konuyu suzukının ehlı ustalarada sımdı arayıp sordum defransıyel uzatmaları ve dıgerlerının tamamı olmalı yoksa sorun kesınlıkle yasanırdedıler sızın kttde 3'' onu ana fırmayla gorusursenız sevınırım bu arada bende kendıme amerıkadan bakıyodum ama sıze sorayım suzukı ıcın 4.5'' yada 6'' kıt getırme ımkanımız varmı
bılgım var o nedenle 1.35 ıpıyasada fazla tutulmayacagını adnan beyle goruserek anlattım cunku getlede okadar yukseltmeler sorunsuz yapıla bılır suan 3-4.5-6'' lerı ıthal edecek
Adnan bey nette 80 tamponu aramakdan gobegim çatladi gerci yarin gorcem ama varmidir elinizin altinda bir resim birde tamponlar iki çeşite ayriliyor anladigim kadariyla 80 için olanlar sisli deluxmudur?
evet adnan abi dogru söylüyosunuz bizim ustalarımızda cok iyi işler yapıyor keza antalyada ahmet usta var biliyorsunuzdur müthiş işler yapıyor...neyse biz sizin işlerinizide takip etmeye devam edelim ve ilerleyen zamanlarda mutlaka yolumuz kesişcek bu arada vx 80 tamponuda bekliyoruz görselleri kolay gelsin...
Öncelikle hayırlı olsun,toyota ile ilgili parça ve aksesuarlara girmenize çok sevindim.
LR kullanıcısı iken benzer parçaları sizin ve Koray beyin yardımı ile temin edebiliyorduk.İnşallah bundan sonrada sizden temin edeceğiz.
selamlarımla ...