Tüv deki fenni muayene tarihininden önce karavan biterse tüv den geçiremezsin . Ayrıca içi karavan olmuş aracı , yol kenarı denetim kantarlarında , içini kontrol ederlerse sorun yaşıyabilirsin .Karavan işinde acele etmeme gerek yok muş ruhsata baktım 26.11.2013 trafiğe çıkış (ilk tescil) 5 yıl dolması için ruhsat için Aralığı beklemem lazım,karavanı ağustos A yetişirse ,kismet bu yıl tatilde ruhsat ta kamyonet yazsın 2019 da tescil işleri ni yapacağım gibi
Mayıs 2019Tüv deki fenni muayene tarihininden önce karavan biterse tüv den geçiremezsin . Ayrıca içi karavan olmuş aracı , yol kenarı denetim kantarlarında , içini kontrol ederlerse sorun yaşıyabilirsin .
Tüv e ne zaman girecek ?
2600 liraya orjinal göğüs kliması takıyorlar . Çakma olursa 1500 liraya yapan da varmış .Klima için gözüm kliması taktırmak için gittim,tavanda Yer kaplamıyor rolanti de soğututor diye, klima cı göğus I önermedi onun yerine göğus kliması yerine gizli klima önerdi rolanti de de soğututor göğüsten değil şofor in başının üstünden ve arka taraf A veriyor, şofor üstündeki alanın yarısı gidecek bitince resimleri ni paylaşırım
Araç markası na göre değişiklik gösteriyor galiba yada dolar la birlikte oda artti 4-5 yere sordum göğüs kliması için 4000-5000 arası dediler ,gizli klima da 4000 di2600 liraya orjinal göğüs kliması takıyorlar . Çakma olursa 1500 liraya yapan da varmış .
Bu gizli klima kaç TL acaba . Karavan zaten yüklü , bence fazladan ağırlık yapan bir model ise , göğüs klimasını yaptırmanızı tavsiye ederim. İyice soruşturun . Klimacı elinde kalmış bir ürünü takmasın !
Araç markası na göre değişiklik gösteriyor galiba yada dolar la birlikte oda artti 4-5 yere sordum göğüs kliması için 4000-5000 arası dediler ,gizli klima da 4000 di,dediğine göre çok memnun kalırsın dedi bakalım hayırlısı,
aslında iki tip pencerenin de kendine göre artıları var. Mesela orijinal karavan penceresini yolda giderken açmanıza imkan yok. Asıl ideal olanı yolda giderken minibüs camı gibi sürgülü açılan, kamptaysa karavan penceresi gibi açılan mix yapım bir pencerenin olması. Atilla bey daha önceki bir karavan imalatında bunu yapmıştı ama sonrasında devam ettirmedi.
Göğüs kliması kadar belki çok az ağırlığı fazladır dedi göğüs in bir üst gelişmiş Hali imiş ,tavan klimasına göre rolentide de soğutuyor ve tavan gibi motor U kasmaz ,hem şofor hemde arka tarafı soğutuyormuş,göğüs kliması na göre daha çok memnun kalırsın dedi, sıfır bir ürün takacak, çıkma olsa idi 2500-3000 di, garantili olmasını tercih ettim2600 liraya orjinal göğüs kliması takıyorlar . Çakma olursa 1500 liraya yapan da varmış .
Bu gizli klima kaç TL acaba . Karavan zaten yüklü , bence fazladan ağırlık yapan bir model ise , göğüs klimasını yaptırmanızı tavsiye ederim. İyice soruşturun . Klimacı elinde kalmış bir ürünü takmasın !
aslında iki tip pencerenin de kendine göre artıları var. Mesela orijinal karavan penceresini yolda giderken açmanıza imkan yok. Asıl ideal olanı yolda giderken minibüs camı gibi sürgülü açılan, kamptaysa karavan penceresi gibi açılan mix yapım bir pencerenin olması. Atilla bey daha önceki bir karavan imalatında bunu yapmıştı ama sonrasında devam ettirmedi.