motoru çalıştırdık termostat açana kadar çalıştı sibop sesini kestik ayarları tamamfeyzullah efe' Alıntı:kupayı koymada bi marşa bassanız nasıl olur
eywallah bunda sizinde payınız war inkar etmiyoruzunal' Alıntı:gercekten cok güzel olmuş elinize sağlık
inşaallah gelince uğrarızfeyzullah efe' Alıntı:çok hoşuma gidiyor kupa yokken hep basmak hoşuma gidiyor çalışmalar harika gidiyor bursa ya gelirseniz tanışmak isterim sizlerle
anlıyorum meteciğim tavsiyen için teşekkürler lakin bizde berber çırağı değiliz neyi dinliycem anlıyamadım bana mestanauz lazım değil disk frende gereksiz ha formulaya katılmak gibi bi amacımız olsaydı daha farklı projeler üretirdik bu bi arazi aracı olucak asfalt için abs li disk frenli başka bi aracımız war biliyosun amerikayı keşfetmek değil mesele bakış açısı neyi görmek istiyorsak onu görürüz aracımızın eksiklerini biliyoruz ya akıs kesecek yada şaftmetebingol' Alıntı:Bekir araba birleşmiş milletler gibi olmuş, her araziye girişinden sonra temizliğine dikkat edeceksen sorun yok ama kirli bırakırsan zaman içinde renklerin kirliliği göz zevkini bozmaya başlar, Birde Göktuğ GÜZELBEY sana tavsiyelerde bulunmuş onun CJ'lerdeki tecrubesi tartışılmazdır Amerikayı bir daha keşfetmenin anlamı yok onu dinlesen senin için zaman ve maddi açıdan iyi olur.
eywallah mete biz bu araçtan nasıl werim alıcaz kullanmadan bilemeyiz bize bişeyler söyliycek ama önce denemekte fayda var diye düşünüyorum artılarını eksilerini görelim tekrar bişeyler yaparız benim anlıyamadığım takılı kaldığınız konular gereksiz ayrıntılar ana temada olması gerekenleri yaptık sanıyorum ha bişeyler paylaşıcaksak bize artısı olucaksa o zaman bizim araca dna 44 defransiyel kilitli tabiki we otomatik şanzuman takabilirsek hoş olur gerisi teferruat diye düşünüyorummetebingol' Alıntı:Bekir usta, ustalık yönünde sanayide birkaç iyi ustadan biri olduğunu biliyorum, Gezenbilir ve benzeri forumların amacı yaptıklarımızı paylaşarak bildiklerimizi anlatmak bilmediklerimizide öğrenip uygulamaktır. Bilgi paylaşılarak artar, senin topladığın bu araç bir gün birilerine örnek teşkil eder, senin kıracak ve yapacak zamanın olabilir, kırıp yapmaktan'da hoşlanıyorsun ama başkalarının zamanı ve maddi bütçeleri uygun olmayabilir, sana tavsiye edilen dene yanıl yöntemi yapmayıp daha önce başkalarının hatalarından yola çıkılıp bulunan doğrulardan başka birşey değildir, CJ'ye binen herkes'in geçtiği yoldan sende geçiyorsun, kolay veya zor olması senin seçimin, Saygılarımla Mete Bingöl.
woswo' Alıntı:anlıyorum meteciğim tavsiyen için teşekkürler lakin bizde berber çırağı değiliz neyi dinliycem anlıyamadım bana mestanauz lazım değil disk frende gereksiz ha formulaya katılmak gibi bi amacımız olsaydı daha farklı projeler üretirdik bu bi arazi aracı olucak asfalt için abs li disk frenli başka bi aracımız war biliyosun amerikayı keşfetmek değil mesele bakış açısı neyi görmek istiyorsak onu görürüz aracımızın eksiklerini biliyoruz ya akıs kesecek yada şaft