İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woswo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,825
Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

yüreğinize sağlık çok harika çaışma emeği gecenler tebrik ediyorum

iyi günlerde iyi geziler diliyorum

Etiketler

boyanan diğer parçalar boya işide bitti yavaş yavaş toplamaya başlıyoruz

22012011189.jpg

22012011190.jpg

unal' Alıntı:
işler azalsın mılama için bende geleyim abri afiyet olsun :smiley:
her zaman bekleriz ünal bey sabah mıhlama öğlende de inegöl köfte borcumuzu unutmadık bu arada biz bu defransiyele şapkalı aks takalımmı we sizde warmı bu aks lar fiyatı ne kadardır ortalama

feyzullah efe' Alıntı:
dostlarım afiyet olsun bişeyler eklesem terbiyesiszlik etmiş olmam herhalde

motor üst kapak yapıldı sanırım çelik yüzük yaptınızmı hazır açılmışken yapsanız iyi olur lpg takarsanız hazır olsun

BURSA,DAN ..FEYZULLAH EFE
selam tavsiyeleriniz için teşekkürler silindir kapağına çelik yüzük yaptırmıştık krank milinide balans yaptırdık çalıştırınca hava filitresinin üzerine kahve fincanı koyup deniycez içindede tabiki boşnak kahvesi olucak

motorumuz nihayet rektefiyeden geldi yarın toplamıya başlıycaz

Görüntü0138.jpg

Aracınız hayırlı olsun. Çok zevkli iştir cj toplamak.. Konuyla alakalı olarak hemen gözüme çarpan 3 nokta..
33 lastik için makas küpelerinden yapılan yükseltme yetmeyecektir. Kupadan da yükseltilecek sanırım. Ayna mahruti oranları aracın 77 model olduğunu varsayarak 41/10 olduğunu düşünüyorum ve T150 3 ileri şanzıman ile debriyaj plağı soru yaşatacaktır. Ayrıca direksiyon sistemi hidrolik mi? frenlerde westinghouse göremedim.. önlerinde kampana olması ıslak yollarda ciddi çekme problemi oluşturuyor.
Tekrar kolay gelsin..

hepinize selamlar ve kolaylıklar diliyorum keyifle izliyorum.

b ekir ustam burada nail ustanın engin bilgilerinden yararlandıgımızı ifade edrek kendisine teşekkürlerimizi bir borç biliriz degilmi (yoksa jeepciii) ;D ;D ;D

almanyalı' Alıntı:
b ekir ustam burada nail ustanın engin bilgilerinden yararlandıgımızı ifade edrek kendisine teşekkürlerimizi bir borç biliriz degilmi (yoksa jeepciii) ;D ;D ;D
aynen almanyalı haklısın bencede sence tac a çıkmayalım kış kıyamet gününde söğütlerde yetişmedi daha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri