Pejaro3500
Kamp II
Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor
elınıze saglık guzel oluyo meteye katılıyom
elınıze saglık guzel oluyo meteye katılıyom
demirden flanşmı olur mete abi sende bizi cahıl yaptınmetebingol' Alıntı:Flanş'lar alüminyum ise sorun yok, demirden ise söyle Bekir'e fazladan bir kaç aks alsın.
adaeada' Alıntı:demirden flanşmı olur mete abi sende bizi cahıl yaptınsuntadan yaptım ben onları meerak etme ;D
;DAOCENKER' Alıntı:Su kontrasından yapmak lazım daha iyi olur ;D ;D ;D
poorangel' Alıntı:kolay gelsin, nazar değmesin gayet güzel bir çalışma oluyor..
diferansiyelleri makasların altına almayı düşündünüz mü, daha heybetli olacaktır..ewet düşündük fakat arazi şartlarına kolay devilebileceği için yapmadık istediğimiz yüsekliğe ulaştık sanırım bu şekilde
ekrem bey bu işler suntacı ve muhasebeci işi değil akıs kesmeden tadı çıkarmı arazinin biz üç tekerleklede gideriz sorun olmazadaeada' Alıntı:demirden flanşmı olur mete abi sende bizi cahıl yaptınsuntadan yaptım ben onları meerak etme ;D
aks ları şapkalı yapmak için bahane arıyoruz 2 tane alıcam bi arametebingol' Alıntı:Bekir'e söyle elini çabuk tutsun, haftaya kar yağışı geliyormuş işimiz var yol açmaya gidecez![]()
![]()
haftaya zor yetişmez gibi çok ısrar olursa bi üçlü koltuk koyarız şasenin üzerine öyle giderizmetebingol' Alıntı:Bekir'e söyle elini çabuk tutsun, haftaya kar yağışı geliyormuş işimiz var yol açmaya gidecez![]()
![]()
ne demek abi terbiyesizlikmi olur bu bilhassa herkezin fikri önemmlidir burada çok tşk ederiz bilginiz için bekir ustama hemen iletiyorum bu konuyu selamlar sevgilerfeyzullah efe' Alıntı:dostlarım afiyet olsun bişeyler eklesem terbiyesiszlik etmiş olmam herhalde
motor üst kapak yapıldı sanırım çelik yüzük yaptınızmı hazır açılmışken yapsanız iyi olur lpg takarsanız hazır olsun
BURSA,DAN ..FEYZULLAH EFE