İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woswo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,662
Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Gezenbilir'in en sevdiğim özelliği bu. Bilgi ve Tecrübenin Paylaşılması...

Deneme yanılma yoluyla çok büyük zaman, emek ve para harcayarak kendilerine göre en iyi formülü geliştiren insanlar;
Burada bildiklerini paylaşıyorlar ve bu araçların yapımına yeni başlayacak olan insanların aynı yollardan geçmeden istedikleri araçlara ulaşmalarını sağlıyorlar...

Bu sayede aynı tarzda off road yapan arkadaşlar ne yapmak istediklerini biliyor.
İstedikleri araçlara en kısa yoldan nasıl ulaşacaklarını bu siteden aldıkları bilgilerle öğreniyorlar...

Bilgi paylaştıkca güzelleşir diyelim :D
 

Etiketler
Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Herkese selam.
Öncelikle elinize sağlık, aracınızı baştan beri takip ediyorum.
Göktuğ abinin bahsettiği 77 cj5 lerden birisini kullanma şansım oldu. Araca hiçbir değişiklik yapılmadan 35'' lastik takılmış durumda. Kalkarken bile çok bol gaz vermek gerekiyor ve genede silkinmeye engel olmak mümkün değil.
Ayrıca frenlerin kampana olmasından dolayı tek taraflı girilen su geçişlerinden sonra yapılan frenajlarda ciddi çekme problemleri var araçta.
Sadece paylaşmak istedim, tabii ki ne yapacağınız sizin bileceğiniz iştir.
Kolay gelsin
 

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

kupa boyanıyor

03022011317


03022011318


03022011320
 

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

çok güzel anlatım olmuş dillerinize sağlık ALLAH sizi başımızdan eksik etmesin göktuğ kardeş.
 

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

slm arkadaşlar sizede selam göktuğ bey tavsiyeleriniz için teşekkürler sizin anlıyamadığınız benimde anlatamadığım konu şu bize westanghause yani hava deposu olayı size özetle anlatıyım bana faydası olmıyan kilisenin papazının cebine elimi sokayım üşümesin ::smiley: biz bu aracı arazide kullanıcaz we bulunduğumuz yere en uzak arazi 10 km arazide westanghause yani hava deposunun lazım olucağı bi durum söz konusu değil buna bağlı olarakta disk fren i gereksiz görüyoruz biz bu aracı sadece arazide kullanmayı düşünüyoruz debriyaj olayına gelince biz bu araca amerikan t 400 otomatik şanzuman takmayı düşünüyoruz debriyajda değiştirmemiz için bahane olur ilk problemde şanzumanı defransiyeli değiştiririz maliyet olayına gelince bu parçaları gezerken bulmanın daha hesaplı olacağını düşünüyoruz yani lazım diye almıya gitmeden alalımda bulunsun hesabı yapıcaz ha bu düşünceler bizim için geçerli diğer arkadaşlar buradan bi değerlendirme yapıp yola çıkmasınlar bizde 25 yıldır sanayi içindeyiz firmamızda 40 yıllık gibi her ne kadar klasik türk ustası olarak gurur duysakta gerektiğinde kullanabileceğimiz bi avrupalı kimliğimiz war yani mimar sinan da bi usata idi mühendis değil yüzyıllarca mühendislerin eserlerini gıpta ile incelediği klasik türk usta sı idi şimdilik hoşçakalın resimlerimizle sayfamıza devam edicez inşaallah
 







Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Grnt0183


Grnt0178


Grnt0179


Grnt0181


Grnt0182
 





Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Süper Çalışma ellerinize sağlık .......... ;D
 


Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Çok güzel gidiyor elinize sağlık
metalik simli boyamı attınız
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,623
Mesajlar
1,521,225
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst