İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woswo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,888
Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Yok yok sizin Toyotaya Boeing de yetmezmis, bence Boeing ve Airbus birlikte cekin de gorsun cümle alem:smiley:)
Bu arada o Land Cruser, Land Cruiser olmasin??:smiley:)

Etiketler

jeepcj5' Alıntı:
Yok yok sizin Toyotaya Boeing de yetmezmis, bence Boeing ve Airbus birlikte cekin de gorsun cümle alem:smiley:)
Bu arada o Land Cruser, Land Cruiser olmasin??:smiley:)
osmanlıca land cruser oluyo

Yıllardan beri cj kullanırım. Her ortamda da savunurum. Ama herkes haddini bilecek. 1,5 tonluk cj ile 3,5 tonluk land cruiser a kafa tutmak yanlış olur.

Bence cj arazide çok daha iyi ve Land Cruiserin gecemedigi çoğu yerden iyi yapılmış bir cj geçer... Örneğin yaklaşma, uzaklaşma ve karın açıları cj5 ve cj7 lerde daha uygun offroad için...
Land Cruiser 3 tondur, oturaklidir ama batinca kimse çıkaramaz:smiley:)

kötü adam yine dayanamamış konuşmuş ;D ;D ;Dlaf ebeliğinin ukelalıgın cok bilmişligin geregiyok hepimiz burada dostuz işimiz dostlar arasında muhabbet bende lada niva var cogu gezide yolda kalır ama ben nivamdan asla VAZGECMEM bekir ustada cj var başkasına binmem der raider de cruser (cruiser)dede de patrol adeade pajero bülent abide cheroke mete abimde suziki ve digerleri herkes aracından memnun herkez (herkes) in her yigidin yogurt yiyişi farklı bizler bu işe gönül vermiş insanlarız birbirimize nazımız gecer her aracın kabiliyeti farklıdır yaban tv nin son inegöl progamına bakarsanız cruser cıkamadıgı yerde yolu bize cj actı ama daha ileride cruser in duymadan gectiği yerde bekiir usta son anda cj yi tampondan tutmasaydı cj tepe taklak 10 takla atardı maazallah lakin dediginiz gibi cj ye herkez binemez deme bekir usta pazar günü orman turu 2 gün evde istirahat ;D ;D ;Dne kol tutar nede bacak begenmedigiz niva bil e süspansiyon olarak cj yle mukayese bile edilemez hepsinin özelligi var 1.5 ton 3.5 ton olayına gelince ben otobüs şöforuyum anlatılanları dinlerim 8) 8) 8)kışın kar yagarken gece evde sobada millet kestane pişirirken bizde erzurumda sakaltutan rampalarında gece saat 12 de otobüse zincir takıyoduk başımızdada silahla bekleniyordu kurtlar saldırmasın diye biz şemişegezek ten gelmedik bana bedava kimse anlatmasın öyle lafla defter kitapla olmaz bu işler iki internet arştırıp iki cj toplamakla millete ahkam kesip herkes yok haddini bilecek denmez orda durmak lazım sizler üniversite ögrencisisiniz bunu benden daha iyi bilirsiniz bizler arazide arkadaşlarımızı kendimize rakip olarak degil dostumuz olarak görürüz dostlarımızı arkadaşlarımızın arabası kendi arabamızdır buradaki konuşmalarımızda samimiyete dayanan şakalaşmalardan başka bi şey degildir cj nin ilk kamyondan indigi günden bu hale geldiği sürecte hep tamiranedeydik ustamızın aracını ne bir an kıskandık nede kalbimizden bi ard niyet gecti sevindik bi hurda cj de ustamızın elinde hayat buldu kalbinizi kırdıysam herkesten özür dilerimmm

Keske üniversite ogrencisi olsaydım...
Yanliz iki cj toplamayı hafife almamak lazım, belki de sizin zincir takarken öğrendiklerinizden fazlası öğrenilmistir...
Kimsenin emeğini hafife almayın lütfen, bu kıyaslamalar olmazsa bu is bu kadar eğlenceli olmaz...

arkadaşım kimsenin emegi hafife alınmaz lakin insanlara yukarıdan bakmamak lazım herkesin kendine göre bir tecrübesi vardır hiç deveyle fare bir olurmu saygılar

Eeeeee ne oldu şimdi hangisi çekecek sonucu bağlamamışsınız, bence toyota ile cj'yi yanyana bağlayın, karşıyada soydan'ın nivayı, niva ikisini birden çeker :D :D :D :D :D
Soydan burası sanal ortam at gitsin bişey olmaz :D :D :D

mete abi araçların hepsi bizim dostlarla sohbet ama bu gazla lada ya 33 inç lastik takcaz bekir ustayla ön difransiyel kovanını degiştircez dursun ustada yardım etmeye hazır önede kilit ondan sonra bizde ruhsat koyarız ortaya cruser ede kafa tutarız :D :D :Dabi ALLAH tan inegölde abi kardeş ortamı varda bizim nazımız ve kahrımızı cekiyorlar abi kimseyi kırmak için bi şey demedik sürçü lisan ettiysek affola inegöl offroad olarak daha nice araclar modernize edilir abi dışarıdaki arkadaşlar bunu bilmiyıorlar kimseyi kırdıysak özür dileriz yeni toplanan kare kasanın resimler ortada eminim türkiyede daha önce böyle hic bir xj modernize edilmemiştir sırada uaz var modifiye edilecek inegöl de bekir ustanın dükkanda herkese saygılar iyi ki varsın İNEGÖ OFFROAD GURUBU
;) ;) ;)

ben cj geçemez land cruiser geçer demedim. arka arkaya bağlanırsa ağırlık farkından cj nin şansı yok dedim. O kadar. 11 seneden beri cj var bende. Eksiklerini fazlasını biliyorum. Kısacası haddimi biliyorum. Sizler burada bilimsellikten uzak karadüzen araç topluyorsunuz. Daha önce de yazdım. Yanlışları söyledim. Ama biz ustayız senden iyi biliriz muamelesi gördüm. Bende çok usta gördüm. Onu diyorum. Birşey bildiğiniz yok. Deneye yanıla öğreneceksiniz ama.. Para da sizin keyifde sizin. Ama yeni başlayan arkadaşlara da yanlış örnek oluyorsunuz. Birileri çıkıp bu yapılanların bir kısmı yanlış demesi gerekiyor. Bizlerin sizler gibi imkanları yok. Bir şanzıman indirip bindirmeye çuval dolusu paralar ödüyoruz. Usta yaptı oldu diyoruz. Ama yapamıyorlar.

Bu arada cj konusunda polemiğe girmek, en zevk aldığım şeylerden. Bu yazıdan sonra bakalım neler yazacaksınız.. ;D

jeep' Alıntı:
Bu yazıdan sonra bakalım neler yazacaksınız.. ;D

Merakla bekliyoruz, ki çok güzel bi nokta var şahsıma konuşayım doğru bilinen yanlışlar varsa kesinlikle birileri bunları belirtmeli..

yav usta o araba çeker bu araba çeker işin muhabbatindeyiz maksat muhabbet olsun sadece herkez yaptığı arabayı bilir her jeep in bi güzelliği var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR