jeep' Alıntı:allah daha çok iş versin. Bekir ustanın fotoğrafını gördüm . Çok temiz yüzlü bir insana benziyor. Olumsuz yorum yapmamaya karar verdim.. Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim..
bekir ustayı yakından tanısanız bizlere hak verirsiniz fikir alışverişi yapmak güzel bişeydir siz neden karışıyorsunuz diye kimse size itamda bulunmamıştır tabiki bildiklerimizi bilmediklerimizi paylaşıcaz ama 40 yıllık ustaya o öyle olmaz şunu yap derseniz ben olsam bende kızarım ikinci bir husus inegölü ön plana kim çıkarmış bu işlerde inegöl bu işin uzmanıdır kim demiş bizler yaptığımız işleri paylaşım sitelerinde uslubünce yayınlayıp bildiklerimizi yazarız fikir verende olur fikir isteyende bizlerde gerektiğinde sorduk paylaştık ama herşeyin bir oluru vardır dimi maksat burda kalp kırmak değil yaptığımız yapabileceğimiz işleri paylaşmak inegöl offroad gurubunun yaptığı arazi araçlarını elimden geldiğince yayınlıcam bizlerin elinden gelen budur az konuşup çok iş üretmek herzaman ön plandadır bizde tüm dostlara selamlar saygılar tekrardanjeep' Alıntı:allah daha çok iş versin. Bekir ustanın fotoğrafını gördüm . Çok temiz yüzlü bir insana benziyor. Olumsuz yorum yapmamaya karar verdim.. Kırdığım insanlar olduysa özür dilerim..
woswo' Alıntı:ya göktuğ bey bu kelimeleri duymak istiyosunuz sanırım yazıyım eğer cj 5 toplamak bilimsellikse ben bu işte yokum arkadaş biz sizden icazet almadığımız için özür dilemeliyiz diye bekliyosunuz dilemiycez bizim para pul ile işimiz yok bu bizim için hobi senin yaptıklarını abartarak anlattıklarını bizim burda 15 yaşında çıraklar yapıyo birde konuya vakıf değilsiniz sanırım biz cj ile 2. viteste lastik çekerek kalkıyoruz 33 lastikle ahkam kesicekseniz bize değil sizin yarumlarınıza katılan arkadaşlara kesin biz bu işi unuttuk unuttuk siz bunu anlamıyosunuz aya gidiceksek hep beraber bi araç yapalım o zaman sizden yardım alırız belki bu ne ya hala cj için ahkam kesiyosunuz bu kadar türk mühendisimiz varken hala yerli bi araç yapılmıyo bunun hakkında yorum yapın we kendinize buradan pay çıkarın rahmetli erbakan dan başka mühendis tanımam ben