İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan woswo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,888

Etiketler
Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

öncelikle ellerinize sağlık diyorum ve umarım herşey gönlünüze göre olur.benim merak ettiğim ön şaftın kayıcısını neden öne doğru bağladığınız.genelde buradaki araçların birçoğunda ön şaftın kayıcısı diferansiyele doğru bağlanıyor oysa bunun tam tersi olması gerekmiyormu.ben mi yanlış biliyorum yoksa sizlerin uygulamalarımı yanlış.çünkü vakti zamanında yaşanmış kötü bir tecrübem var da ;D

uçankarga' Alıntı:
öncelikle ellerinize sağlık diyorum ve umarım herşey gönlünüze göre olur.benim merak ettiğim ön şaftın kayıcısını neden öne doğru bağladığınız.genelde buradaki araçların birçoğunda ön şaftın kayıcısı diferansiyele doğru bağlanıyor oysa bunun tam tersi olması gerekmiyormu.ben mi yanlış biliyorum yoksa sizlerin uygulamalarımı yanlış.çünkü vakti zamanında yaşanmış kötü bir tecrübem var da ;D
kitaba göre siz haklısınız bizde sizin gibi düşündük fakat orjinali bu şekilde tasarlanmış bizde değiştirmedik

adaeada' Alıntı:
bu vinci gözüm biryerden ısırıyor sanki pajeronun marifeti gibi geldi bana ;D
eko bu bizim pajeronun yarışta birincilikte aldığı vinç birkaç aracın suda patırdayım yürüyemediği yarış vardıya cheroke land cruser filan işte o yarış anımsatmak için yazdım araçlarıda ordan daha kolay hatırlarsın pajero farkı işte o kadar olsun bide eczacı farkı vardı :smiley: onunda hakkını yemiyelim meşhur co pilot

ozaman bende anımı kısaca yazayım kitapmı haklı yoksa tasarlanan mı.ilk göreve başladığım zamanlardaydı ve bütün jeeplere(cj 3-5) ön şaftların takılması emri verildi.çünkü izmir gibi bir yerde gerek olmadığı için sökülmüş daha önceden.asker geldi ve komutanım böyle yağlaması daha kolay olur dedi ve taktı.benimde dalgınlığıma geldi ve çok değil birkaç defa gaziemir - yenişehir(tepecik)yaptıktaan sonra bir defasında şaft yerinden çıkıyor ve araç takla atama tehilikesi yaşıyor.sonuç olarak bende bölük komutanına sabotaj yapmaktan kara listeye alınıyorum bir anlık dalgınlığım sonucunda ama iyi oldu bilmeden yapılan yanlışlık bana hayatı dolu dolu yaşamama fırsat tanıdı ;D ;D ;D

uçankarga' Alıntı:
ozaman bende anımı kısaca yazayım kitapmı haklı yoksa tasarlanan mı.ilk göreve başladığım zamanlardaydı ve bütün jeeplere(cj 3-5) ön şaftların takılması emri verildi.çünkü izmir gibi bir yerde gerek olmadığı için sökülmüş daha önceden.asker geldi ve komutanım böyle yağlaması daha kolay olur dedi ve taktı.benimde dalgınlığıma geldi ve çok değil birkaç defa gaziemir - yenişehir(tepecik)yaptıktaan sonra bir defasında şaft yerinden çıkıyor ve araç takla atama tehilikesi yaşıyor.sonuç olarak bende bölük komutanına sabotaj yapmaktan kara listeye alınıyorum bir anlık dalgınlığım sonucunda ama iyi oldu bilmeden yapılan yanlışlık bana hayatı dolu dolu yaşamama fırsat tanıdı ;D ;D ;D
bizim askerliğimiz uzun sürmedi 15 ay sadece tecrübemiz yok çok fazla jeep fabrikasında 200 weya 300 mühendis çalışıyodur sanırım onlar bunları düşünmediyse oyapıcak bişey yok şaftın altına bi zincir bağlanırsa şaft kopsada sorun olmaz sanırım

woswo' Alıntı:
eko bu bizim pajeronun yarışta birincilikte aldığı vinç birkaç aracın suda patırdayım yürüyemediği yarış vardıya cheroke land cruser filan işte o yarış anımsatmak için yazdım araçlarıda ordan daha kolay hatırlarsın pajero farkı işte o kadar olsun bide eczacı farkı vardı :smiley: onunda hakkını yemiyelim meşhur co pilot
usta ben kendi bileğimin gücüyle konuşurum eğer yapamassam kabul ederim ben bu işler için hiç bir arkadaşımın kalbini kırmam gerek yok

woswo' Alıntı:
bizim askerliğimiz uzun sürmedi 15 ay sadece tecrübemiz yok çok fazla jeep fabrikasında 200 weya 300 mühendis çalışıyodur sanırım onlar bunları düşünmediyse oyapıcak bişey yok şaftın altına bi zincir bağlanırsa şaft kopsada sorun olmaz sanırım
sanırım o mühendisler kitabı okumamışlar ;)

RAİDER' Alıntı:
usta ben kendi bileğimin gücüyle konuşurum eğer yapamassam kabul ederim ben bu işler için hiç bir arkadaşımın kalbini kırmam gerek yok
valla arkadaşların kalbini kırdıysak üzgünüz af ola niyetimiz bağcıyı dövmek değil üzüm yemek sadece işimiz muhabbet senin bileğinden şüph

woswo' Alıntı:
valla arkadaşların kalbini kırdıysak üzgünüz af ola niyetimiz bağcıyı dövmek değil üzüm yemek sadece işimiz muhabbet senin bileğinden şüph
bileğinden şüphemiz yok bunu biliyoruz en iyi arabalardan biri sende inegöl de

vinç montajı tamamm :eek: :eek: :eek: :eek:

Görüntü0358.jpg

Görüntü0359.jpg

Görüntü0360.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR