3 şubat ta yazmıştım bu yazıyı.. Üzgünüm . bilya filan yazmışınız ama bahane. disk fren gibisi yoktur. Ama ana merkezi değiştirmek şartıyla. eski ana merkez orjinali ise disk fren merkezlerini doldurmayacaktır. Ayrıca denediğiniz yöntem ile uzun yıllar sorunsuz binemezsiniz. Uydur kaydır işleri cj sevmez. Orjinal kitini alıp taksanız daha şık olurdu.
demeden geçemeyeceğim. 33 lastikle hiç birşeyle oynamadan fazla kullanamazsınız.
Elinize sağlık diyorum. Sizi çok kıskanıyorum kendi garajımda kendi kendime bu işleri yapmak hayalim. Bunu da siz yapıyorsunuz..
mrb göktuğ bey bizim frenler ile sıkıntımız yoktu gerçekten kampanada ısrarlıydık arka bilyaları çok sık dağıtınca 35x35x65 bilya takmak zorunda kaldık kovana ufak bi operasyonla bunu başardık kampana ile uğraşana kadar diske çevirmek daha kolay olur düşüncesi ile yaptık diskleri amacımız bilyaları kuvvetlendirmekti sadece biz kampana fren ile yarışa bile girdik sorun olmadı birde size bi yer ayırlaım dilerseniz dükkanda 6 tane liftimiz var birini size tahsis edebiliriz göktuğ bey sorun olmaz dükkan sizin