İnegöl Yaylalarından Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metebingol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,291
Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8

DEVAM

Görüntü036.jpg

Görüntü035.jpg

Etiketler

wayyy Ekrem kardeşim anılar canlanıyor güzel günlerdi tadı damağımızda kaldı ,biraz sitemli gördüm seni ama yanlış anlama sizleri unutmuş değiliz yeni oluşum içine girmek telaşesi meşkalesi ardından bursa yarışı bizleri biraz yordu ... kış sezonu açılsın yanınızdayız ;)

CIMG1391.jpg

CIMG1413.jpg

CIMG1419.jpg

CIMG1438.jpg

CIMG1451.jpg

CIMG1462.jpg

Ekrem'cim eline sağlık,

Offroad yoldan çıkmak ise, Ekrem'in yola girdiğini görmedim.

sayokan' Alıntı:
özcan külüpden bolu festivaline katılan kimsecikler yok gibi ???

Tanerim günaydınlar olsun , doğrudur bizler katılamıyoruz herkes yazlıkta ve bu hafta sonu başkanımızın oğlunun sünnet cemiyeti var :-\ :-\ :-\

örnek1' Alıntı:
Tanerim günaydınlar olsun , doğrudur bizler katılamıyoruz herkes yazlıkta ve bu hafta sonu başkanımızın oğlunun sünnet cemiyeti var :-\ :-\ :-\

hayırlısı olsun kardeş...
Başkan'ada selamlar...

örnek1' Alıntı:
wayyy Ekrem kardeşim anılar canlanıyor güzel günlerdi tadı damağımızda kaldı ,biraz sitemli gördüm seni ama yanlış anlama sizleri unutmuş değiliz yeni oluşum içine girmek telaşesi meşkalesi ardından bursa yarışı bizleri biraz yordu ... kış sezonu açılsın yanınızdayız ;)

CIMG1391.jpg

CIMG1413.jpg

CIMG1419.jpg

CIMG1438.jpg

CIMG1451.jpg

CIMG1462.jpg
valla özcan doğrusu sitem var kulübü kurdunuz ne aradınız ne sordunuz forumlardan çok mesaj attım gezileriniz oldumu katılırız diye kimseden ses çıkmadı bizler hayırlı olsun mesajlarımızı ilettik umarız daha iyi yerlere ulaşırsınız fakat bazı arkadaşlar kendi çevresinde resmi olarak bu işi yapmaya çalışırsa hiçbiryere varılmaz bu iş dayanaışma yardımlaşma ve anlayış çerçevesinde yürüyecek işlerdir bizler eski günleri unutmadık her karesi her virajı hatıra dolu çok keyifli gezilerdi gerçekten herzaman bekleriz dağlar bizleri bekliyor tüm ekibe selamlar saygılar ekrem aydın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri