İnegöl Yaylalarından Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metebingol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,293
Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8

bu işin keyfi gurup olunca çıkıyor. gönül verenler bir şekilde bir birlerini buluyorlar. önemli olan 3-5 kişiyi bir araya getirmek değil, bir arada durabilmek.

Graphic1.jpg

Etiketler

bu işin keyfi grup olunca çıkıyor ve gönül verenler bir şekilde birbirini buluyor. önemli olan 3-5 kişiyi bir araya getirmek değil, bir arada durmayı becerebilmek....!

herkeze selamlar....

Graphic1.jpg

off offfffff resimler çok güzel arkadaşlar kar süper içimin yağlarını erittiniz...

Güney Ege'de tatildeyiz,tabii hava da SICAK. Fotoğraflardaki karları görmek çok iyi geldi. Bu ülkenin yazı da kışı da ayrı güzel.

Teşkkürler fotoğraflar için. Selamlar, sevgiler.

tek tek kelime yediğiniz içtiğiniz helal olsun haramına karışmam .4 mevsimi yaşattınız allah sağliklı bol gezmeler nasib etsin.

ibrahim kardeş fotoğraflar için ve gayretin için teşekurler.Ama iş öyle sandığın gibi fotoğraf koymakla olmuyor.4x4 konusunds laf la değil tecrübe ile sabit birisi olarak,bizleri detaylı bilgilendirmeni istiyoruz.Kacamak ve de kısa cevap ta olmaz .Lada dan girip v8 den cıkman şans.Allah her kese nasib etmez.Artıları eksileri biliniyor, lakin sizden vede tecrübelerinizden faydalanmamız gerek.Bunlar ne yer ne icer nerede cıvıtır nerede gık demez vergi yakıt vs vb gibi evet sizi dinliyoruz.(KUSURA BAKMAYIN böyle emri vaki gibi sakın algılamayın içimdeki his ve samimi havadan böyle bir hal yol aldı.)şimdiden teşekürler.

biz yıllardır bu işilerle uğraşıyoruz bu sitede kaçtane sözümüzü resmimizi gördünüz konu açmış arkadaş bende ufak tefek bişeyler ekledim. dediğin gibi bu işler lafla olmaz biz de laf yapanlardan değil icraat yapanlardanız. sayın freegraf bizim herkeze herzaman kapımız açık, geleceksin göreceksin. ama sizin gibi tecrübesiyle övünen ve kendinden emin olup dağbaşında çamurdan çukurdan topladığımız çok adam oldu.

kusura bakma bu üslübun bana uymadı.

Konu başlığını açarken ibrahim arkadaşımın konuya müdahil olacağını hiç tahmin etmemiştim, sağolsun konumuzu bir kaç resmiyle şenlendirdi değişik hava kattı. ibrahim yaptıkları ve sahip oldukları ile övünen biri değildir bu sebep ile konuya katılmasına şaşırdım ve bir okadarda sevindim, inegölümüze bizlerle gezmek için kim gelirse gelsin başımızın üstünde yeri vardır, biz beş on kişiyiz benim dediklerim onların dediğidir onların dedikleride benim, inanın inegöl'e kim hangi niyetle gelirse o niyetle ağırlanır ibrahim'in bahsettiği çok tecrübeliler gördük dediği budur.

paylaşımlar için tşk.ler fotoğraflar harika da .. birşeyi merak ettim neden bu güzel kış fotoğraflarını yayınlamak için Haziran Temmuz aylarını beklediniz .. yoksa açıkladınızda benmi kaçırdım ::smiley:
selamlar.. keyifli paylaşımlar

sn ibrahim arkadaş,galiba bir karışiklik oldu.Yanliş anlaşilma kadar yanliş bir şey yoktur.onun için önce burada bir durup durum değerlendirmesi yapalım.Taşları yerine oturtalım.1 evvela mete kardeşimizin vede sizin dolayısı ile bahsettiginiz,diğer arkadaşlarınıza selam ile başlayıp o mert ve alicenap davet ve buyur manasındaki yazınız bence herşeyi ifade ediyor.Bunu anlayan için büyük bir duruştur.ayrıca o kadar güven veren bir dostluk havası varki onu hissetmemek mümkün değil.Şu demeksiz onlara onlara size kefil,izaha gerek yok.Usluba gelince özellikle büyük harlerle yazdım ki bu duruma oluşmasın vede olabilirse kusuruma bakmayın dedeim vede samimi bir hal içinde iken bu hissetim öylede yazdım.ayrıca izah agerek duymadım.ama keşke o tavırda yazmasaydım.ilk defa böyle bir tepki beni çiddi manada üzdü.keşke tanısaydınız gercek hal i insanı o zaman düzelirdi.Olsun herşeyde bir hayr vardır.Belirteyim offrood cu değilim kendimi öven birşey de yazmadım.o hal şeytana mahsus.Sadece 4x4 leri takip eden biri olarak o anki hal ile sizden bir izahat istedim.Hepsi bu kadar.daha ne diyeyim gerisi size kalmış.şahsınızdan bütün arkadaaşlara selam ediyorum tanışmasakta.Bunuda böyle tanışma sayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR