Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8
sayın freegraf. bir söz vardır "her yiğidin yoğurt yiyişi başkadır". bu mecradan ve diğer kaynaklardan doğa tutkunlarının faaliyetlerini imkanlar elverdiğince takip etmeye çalışıyoruz. bu işi yapan herkezin yoğurt yiyişi başka. manzarayı bulduğunda masayı atıp rakı balık yapan, define paşinde koşturan, kara avcısı, alabalık avcısı, doğa fotoğrafçısı gibi hatta 4x4 modifiye edip edip satanlar, veya modifiyeli araçlarla hiç çamura girmeyen bağdat caddesinde gezenler gibi bir çok alanda faaliyet yapan doğa ve 4x4 tutkunları var ve hepsinin ortak noktası doğada olmak, 4x4 sürmek ve dostlarla hoşca vakit geçirmek. bizim inegöl ekbi olarak (mete arkadaşımızın dediği gibi 5-10 kişiyi geçmez ) yaptığımız ise doğaturları yapmak, kısa ve uzun metrajlı yaz kampları ve arazide 4x4 sürmek. bizde dostlarla bu faaliyetleri yapmaktan keyif alıyoruz ve hiçbir konuda iddamız ve kimseyle bir rakabet içerisinde olmak gibi bir niyetimiz yok. bu sayfadaki paylaşımlarımızın nedenide değerli doğa ve 4x4 tutkunlarıyla bölgemizin güzelliklerini tanıtmak. sizin yazınızdan bir iddamız olmalı yoksa 3-5 fotoğrafla kimseye bişey ispatlayamazsınız gibi olumsuz bir mesaj aldım ondan dolayı tepki gösteridim. aksi takdirde durum açıkladığım gibi ve sizin cevabınızdan da o niyette olmadığınızı anlıyorum. ortada bir sorun yok bence. herkez herkezin keyif aldığı etkinliğe saygı göstermeli ve altında birşey aramamalı diye düşünüyorum.
bu arada uzun yıllardır doğada 4x4 sürüyoruz, çok iyi bir dayanışma ve takım ruhu olan bir grubumuz var. bu nedenle plotaj konusunda, doğadaki güçlüklerle mücadele etmek konusunda kendi imkanlarımızla edindiğmiz ve yeterli olacak kadar tecrübemiz var. mete arkadaşımız suzuki konusunda master'ini bitirmek üzere bende suzukinin nerdeyse her modelini kullandım ve modifiye ettim tam master'im bitecekken land rover'e geçtim. ekibimizde mitsubishi pajero konusunda da master yapmış arkadaşlarımız var. eğer yazınızdan kastınız bu konularda paylaşımlarda bulunmamız ise başka bir başlık altında veya mail ile elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ve tabiki bu konuda çok daha tecrübeli gezenbilir üyesi diğer arkadaşlar da sizleri yanlız bırakmayacaktır.
bu kadar uzun yazdım çünkü neyi kasteddiğiniz anlayamadım. eğer kastettiğniz şey bunlardan farklı birşey ise de boş verin polimik omasın hoş sohbetimize devam edelim. ben sizin bir kasıtla bir imada bulunmadığınızı anlamış oldum buda yeterli.
selamlar ve teşekkürler.