İnegöl Yaylalarından Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metebingol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,293
Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8

ertuğrul bey selamlar ve teşekkürler. mete arkadaşımız konu açmıştı ve sizler gibi değerli dostların ilgilendiğini fark edince hem bölgemiz deki güzellikleri sizlerlede paylaşmak hemde tanıtmak maksadıyla biraz arşivleri kurcaladık. ama inşallah bundan sonra faaliyelerimizi sizlerlede paylaşmaya devam edicez.

Etiketler

sayın freegraf. bir söz vardır "her yiğidin yoğurt yiyişi başkadır". bu mecradan ve diğer kaynaklardan doğa tutkunlarının faaliyetlerini imkanlar elverdiğince takip etmeye çalışıyoruz. bu işi yapan herkezin yoğurt yiyişi başka. manzarayı bulduğunda masayı atıp rakı balık yapan, define paşinde koşturan, kara avcısı, alabalık avcısı, doğa fotoğrafçısı gibi hatta 4x4 modifiye edip edip satanlar, veya modifiyeli araçlarla hiç çamura girmeyen bağdat caddesinde gezenler gibi bir çok alanda faaliyet yapan doğa ve 4x4 tutkunları var ve hepsinin ortak noktası doğada olmak, 4x4 sürmek ve dostlarla hoşca vakit geçirmek. bizim inegöl ekbi olarak (mete arkadaşımızın dediği gibi 5-10 kişiyi geçmez ) yaptığımız ise doğaturları yapmak, kısa ve uzun metrajlı yaz kampları ve arazide 4x4 sürmek. bizde dostlarla bu faaliyetleri yapmaktan keyif alıyoruz ve hiçbir konuda iddamız ve kimseyle bir rakabet içerisinde olmak gibi bir niyetimiz yok. bu sayfadaki paylaşımlarımızın nedenide değerli doğa ve 4x4 tutkunlarıyla bölgemizin güzelliklerini tanıtmak. sizin yazınızdan bir iddamız olmalı yoksa 3-5 fotoğrafla kimseye bişey ispatlayamazsınız gibi olumsuz bir mesaj aldım ondan dolayı tepki gösteridim. aksi takdirde durum açıkladığım gibi ve sizin cevabınızdan da o niyette olmadığınızı anlıyorum. ortada bir sorun yok bence. herkez herkezin keyif aldığı etkinliğe saygı göstermeli ve altında birşey aramamalı diye düşünüyorum.

bu arada uzun yıllardır doğada 4x4 sürüyoruz, çok iyi bir dayanışma ve takım ruhu olan bir grubumuz var. bu nedenle plotaj konusunda, doğadaki güçlüklerle mücadele etmek konusunda kendi imkanlarımızla edindiğmiz ve yeterli olacak kadar tecrübemiz var. mete arkadaşımız suzuki konusunda master'ini bitirmek üzere bende suzukinin nerdeyse her modelini kullandım ve modifiye ettim tam master'im bitecekken land rover'e geçtim. ekibimizde mitsubishi pajero konusunda da master yapmış arkadaşlarımız var. eğer yazınızdan kastınız bu konularda paylaşımlarda bulunmamız ise başka bir başlık altında veya mail ile elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız ve tabiki bu konuda çok daha tecrübeli gezenbilir üyesi diğer arkadaşlar da sizleri yanlız bırakmayacaktır.

bu kadar uzun yazdım çünkü neyi kasteddiğiniz anlayamadım. eğer kastettiğniz şey bunlardan farklı birşey ise de boş verin polimik omasın hoş sohbetimize devam edelim. ben sizin bir kasıtla bir imada bulunmadığınızı anlamış oldum buda yeterli.

selamlar ve teşekkürler.

hele şükür sn.ibrahim sizinle aynı fikirde olmakta olduğum başından belliydi ama bir yerde kopukluk oldu oda benim hızlı ve bir ağızdan herşeyi telefuz etmem sebeb oldu yoksa ne uslup nede ahlak olarak eminimki sizler gibi gercek anadolu mahreci ile yürüyorum.ben sadece sade bir dag taş tutkunuyum ve oradaki aklı başında olan her şey ilgimi ceker .sizin faaliyetiniz bana cok yerinde ve de belirtt,gibi sade olduğu için yakın hissettim.bu yüzden şelaleden düşer gibi oldu.hepinizin de tecrübesi eminim ki cok değerlidir. bütün mesele bu.yani tecrübe paylaşımı.umarım bir gün allah nasib eder .şimdilik bu kadar gecenin bu vaktinde sürc ü lisan etti isek af ola sizlerede selam ola.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
paylaşımlar için tşk.ler fotoğraflar harika da .. birşeyi merak ettim neden bu güzel kış fotoğraflarını yayınlamak için Haziran Temmuz aylarını beklediniz .. yoksa açıkladınızda benmi kaçırdım ::smiley:
selamlar.. keyifli paylaşımlar

kış aylarındaki fotolarımızı adaeada ( ekrem aydın ), pajero3500 ( bülent sarı ) geziler marmara başlığı altında paylaşmışlardı siz kaçırmışsınız herhalde, ömrümüz var ise kısmet olursa önümüzdeki sezon resimlerini seyredersiniz, belkide gezilere sizlerde katılırsınız.

Alın size bir kaç kış resmi bu sıcaklarda iyi gider,

DSC00766.jpg

DSC00772.jpg

DSC00775.jpg

DSC00781.jpg

DSC00819.jpg

metebingol' Alıntı:
kış aylarındaki fotolarımızı adaeada ( ekrem aydın ), pajero3500 ( bülent sarı ) geziler marmara başlığı altında paylaşmışlardı siz kaçırmışsınız herhalde, ömrümüz var ise kısmet olursa önümüzdeki sezon resimlerini seyredersiniz, belkide gezilere sizlerde katılırsınız.

Alın size bir kaç kış resmi bu sıcaklarda iyi gider,
Açıklamalar için tşk.ler .. evet iyi oldu bu sıcaklarda :smiley:
umarım bir gün bir etkinlikte birlikte oluruz.
selamlar

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
paylaşımlar için tşk.ler fotoğraflar harika da .. birşeyi merak ettim neden bu güzel kış fotoğraflarını yayınlamak için Haziran Temmuz aylarını beklediniz .. yoksa açıkladınızda benmi kaçırdım ::smiley:
selamlar.. keyifli paylaşımlar
kışın yayınladığımız görüntülerde var inegöl diye takip ederseniz bulabilirsiniz uzun zamandır mesaj yazılmadığı için sayfa gerilere gidiyor yada benim nikimi tıklayın açtığım sayfalarda bol bol geziler var yaz kış selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR