İnegöl Yaylalarından Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metebingol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,293

Etiketler
Ynt: İnegöl Yaylalarından Discovery V8

İnegöl'lümüzü çevreleyen dağlar bir hilal şeklinde olduğundan istenilen noktaya inegöl merkezden gidilebildiği gibi, orman bağlantı yollarını kullanarak hafif offroad, yada zirve yolları kullanarak ağır offroad yapılabilir,

Dağ yapısının hilal şeklinde olması saat'lik gezilerden tutun, günlük veya birkaç günlük gezilere müsade eder, en güzel yanı hafif offroad yaparak hakim noktalara ulaşıldığında orada araçlarla oynamak için çok güzel ve kırıcı olmayan parkurların olmasıdır.

Ah ah videoları bir yüklüyebilsem, gezenbilirden imkanı olup'ta inegöl'e gelmeyen kalmaz.

sayokan' Alıntı:
oooo resimler için sizi durtmek lazımmmış yaww :D :D güzel kareler ama biz orda olmak isteriz ;) hani çayı beraber içmek için ;D ;D

Çay'mı, çay işi kolay hele siz bir gelinde, ama dediğim gibi 1500'ün altında içmem.

mete abi pajerocu eksik kalırmı helede ben bunlarda benden arkadaşlar

PHOT0023.jpg

119.jpg

138.jpg

ooooo alabalıkcı ekrem beyde geldi bu yıl alabalık tadarız artık ( inegöl yaylalarında ) ;)

sayokan' Alıntı:
ooooo alabalıkcı ekrem beyde geldi bu yıl alabalık tadarız artık ( inegöl yaylalarında ) ;)
)))) namımız baya duyulmuş sanırım ne demek alabalıkta yeriz offroad ta yaparız ben kiminle müşerref oldum ?

09082009069.jpg

09082009072.jpg

09082009074.jpg

açtığınız topıklerden alabalık avlarınızı gördüm elinize sağlık. nam sayılmazmı o balıkları tutmak :D :D
ben bursadan taner buroff' yeni üyelerindenim. inş. yüz yüze tanışma fırsatımız olacaktır. ( ofrooad + alabalık = doğaaaa

sayokan' Alıntı:
açtığınız topıklerden alabalık avlarınızı gördüm elinize sağlık. nam sayılmazmı o balıkları tutmak :D :D
ben bursadan taner buroff' yeni üyelerindenim. inş. yüz yüze tanışma fırsatımız olacaktır. ( ofrooad + alabalık = doğaaaa
memnun oldum taner yakınız tanışırız inşallah herzaman bekleriz sorun değil elimizden geldiğince ağırlarız üye olduğun kulüp üyeleri iyi tanır bizleri az çok bahsetmişlerdir belki fakat yaşamak lazım selamlar saygılar

IMG_1661.jpg

Hobaaaa hayran oldum fotolara :smiley: O kadar yakınız ki kesin geliriz ve kesin tanışırız sizlerle. Ekibiniz baya kalabalık ne kadar şanslısısnız. Taner abi kesin gidelim inegöl'e buroff'u sıkıştıralım olmadı ekip olarak gidelim hehehe

Ekrem bey.. misafir perverliğiniz ve açık yürekliliğiniz için tşkr. mutlaka misafiriniz olucaz ilerki haftalarda, musait olduğunuz bi hafta sonu kamplı veya günü birlik bir gezi birlikte planlarız inşallah. gürkan kardeşimizde hazır gözüküyor oda bayılmış sizin yaylalara ( benim gibi ) :D

Anki' Alıntı:
Hobaaaa hayran oldum fotolara :smiley: O kadar yakınız ki kesin geliriz ve kesin tanışırız sizlerle. Ekibiniz baya kalabalık ne kadar şanslısısnız. Taner abi kesin gidelim inegöl'e buroff'u sıkıştıralım olmadı ekip olarak gidelim hehehe

tabiki gidelim gürkan inegöl yaylalarını hep merak etmişimdir. mete beyde davet ediyor ekrem beyde bölge hakkında iki tecrübeli arkadaş daha ne isterizki
hem ekrem bey alabalık uzmanı ;) :D :D

hiç problem yok biz gurupta gezdirdik kamp yaptık küçük gruplarıda ağırladık buroff ekibi kendi gurubunu kurduktan sonra inegöle uzak kaldılar sanırım bizler iyi ağırlıyamadık yada yalnış işler yaptık neyse bizler elimizden geldiğince dağlarda geziyor kamplarımızı yapıyoruz buraya gelen herkeze kapımız açık başımızın gözümüzün üstüne sizler bir hafta ayarlayın cumartesiden kamplı bir proğram yapalım fakat erken haber verin çünki başka proğramlarla denk gelmesin bu arada bu fotolar hiç bişi değil vakit buldukça atarız görüşmek üzere selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR