İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan shaquall Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,156

Etiketler
Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

gönülden tebrik ediyorum güzel inegölümüzde böyle başarılı çalışmaları görmek gurur verici heryiğidin harcı değil gerçekten bukadar kısa sürede böyle birşeyi yapmak mutlaka eksikler olacaktır onlarıda gördükçe tamamlarsınız kolay gelsin

şanzımanı iptal edip, willslerden çıkma ana ve arazi şanzımanları var.. ucuza bulunur..

ön arka diferansiyel alıp 4 çekere dönüştürülebilinir..

tabi biraz uğraştırır.. 2 çekerile ancak düz yolda gidersiniz.. arazinin keyfi başkadır.. ;D

aslında biz Düşündük.
Zaten Ön Aksamı İleride 4 çeker Yaparız Die Şaft Merkezlerini de Ayarladık.
Şimdi Biz Sorunsuz Düz Yola Cıkalım İşlh İlrleyen Zamanda 4x4 e Döndürürüz

jeep' Alıntı:
şanzımanı iptal edip, willslerden çıkma ana ve arazi şanzımanları var.. ucuza bulunur..

ön arka diferansiyel alıp 4 çekere dönüştürülebilinir..

tabi biraz uğraştırır.. 2 çekerile ancak düz yolda gidersiniz.. arazinin keyfi başkadır.. ;D
arzi için mavi 35 plakalı cj 5 imiz var bunu spor olarak yapıyoruz

Görüntü0292.jpg

arkadaşlar daha önce lada nivadada başımıza geldiğinden ötürü uyarmak istedim arka aks açıkarı çok aşağıda kalıyo yola çıktığınızda belli bir limitten sonra aks kafalarını bozma ihtimali var aracı sona doğru hazırlarken aks açılarına dikkat ederseniz daha verimli olur diğer yandan radyatör ve fan konusu dikkate alınmalı motor kulaklarıda resimde gördüğüm kadarı ile zayıf gibi nede olsa reno 12 nin ön takımını sizin buginin arkasına koymuşsunuz keşke arka tekerleride önlere göre uyumlu birşekilde direksiyondan kumanda edilir hale getirseniz araç acayip manerva kabiliyeti elde eder kusura bakmayın gerçekten uzun zamandır aklımda butip şeylere baya yer ayırıyorum ama kaynak yada sipreltaşı kullanmayı bilmediğimizden böyle bir işe kalkışamadık eğer imkan bulursam bende brodvay motoruyla butarz bişey düşünüyorum yan motor olduğu için ileri doğru uzamıyacağından şase daha geniş ve daha abasık olacak diğer bir önerimde aracınızın altını hava geçirmeyecek tarzda bir sisteme dönüştürseniz gem suda hem karada gidebilecek tarzda manyak bir makina olurdu zaten ilk gördüğümde aklıma gelen şeyde buydu saygılar sunuyorum kolay gelsin... allah kaza bela vermesin..!!!!!

Bence Renk Konusunu Sorarsanız Renk Ya Mat Siyah,Yanar Döner Turuncu (Tavan Kısmı Parlak Siyah) Ve Son Olarak Ateş Kırmızısı. ;D ;D ;D

murat067' Alıntı:
arkadaşlar daha önce lada nivadada başımıza geldiğinden ötürü uyarmak istedim arka aks açıkarı çok aşağıda kalıyo yola çıktığınızda belli bir limitten sonra aks kafalarını bozma ihtimali var aracı sona doğru hazırlarken aks açılarına dikkat ederseniz daha verimli olur diğer yandan radyatör ve fan konusu dikkate alınmalı motor kulaklarıda resimde gördüğüm kadarı ile zayıf gibi nede olsa reno 12 nin ön takımını sizin buginin arkasına koymuşsunuz keşke arka tekerleride önlere göre uyumlu birşekilde direksiyondan kumanda edilir hale getirseniz araç acayip manerva kabiliyeti elde eder kusura bakmayın gerçekten uzun zamandır aklımda butip şeylere baya yer ayırıyorum ama kaynak yada sipreltaşı kullanmayı bilmediğimizden böyle bir işe kalkışamadık eğer imkan bulursam bende brodvay motoruyla butarz bişey düşünüyorum yan motor olduğu için ileri doğru uzamıyacağından şase daha geniş ve daha abasık olacak diğer bir önerimde aracınızın altını hava geçirmeyecek tarzda bir sisteme dönüştürseniz gem suda hem karada gidebilecek tarzda manyak bir makina olurdu zaten ilk gördüğümde aklıma gelen şeyde buydu saygılar sunuyorum kolay gelsin... allah kaza bela vermesin..!!!!!
Evet AkslarDA ufak Çaplı bir sorun Yaşadık Ama yarın Gelicek Olan Tekerlerimizle Açı olayını Ve yuksek lık problemı otomatık olarak Çözulucek Die Düşünüoruz..

Batu.Apnea' Alıntı:
Bence Renk Konusunu Sorarsanız Renk Ya Mat Siyah,Yanar Döner Turuncu (Tavan Kısmı Parlak Siyah) Ve Son Olarak Ateş Kırmızısı. ;D ;D ;D

Renk Konusunda Ateş Kırmızısı Kafamıza Yattı Birazdaha Arastıradan sonra Boya işini gozden Geçiricez..

shaquall' Alıntı:
Tabiki Abi Nasıl bir şey önerirsin.Önerilere Her Zaman AÇıgız..

3 sıra süper radyötör fanda tofaş albea ların devirli fanları var şahin fanlarından daha büyük kanatlı rahat edeceğinize eminim onun yanlarıda davlunmazlı çok harika olmacağına eminim şahin fanınadan daha aktif hem üzerindeki motordarahat calışır bu durumda sizin motorada pervane takmaya gerek yok ordanda 3.. 5 beygir güc kazanacaksınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri