jeep
Zirve
Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi
ilgiyle izliyoruz.. Motor şanzıman nedir.. 4 silindir reno tofaş mamulü mü?
ilgiyle izliyoruz.. Motor şanzıman nedir.. 4 silindir reno tofaş mamulü mü?
feyzullah efe' Alıntı:size bi öneride bulunsan buna sağlam bi radyötör devirli bi fan öneririm
arzi için mavi 35 plakalı cj 5 imiz var bunu spor olarak yapıyoruzjeep' Alıntı:şanzımanı iptal edip, willslerden çıkma ana ve arazi şanzımanları var.. ucuza bulunur..
ön arka diferansiyel alıp 4 çekere dönüştürülebilinir..
tabi biraz uğraştırır.. 2 çekerile ancak düz yolda gidersiniz.. arazinin keyfi başkadır.. ;D
Evet AkslarDA ufak Çaplı bir sorun Yaşadık Ama yarın Gelicek Olan Tekerlerimizle Açı olayını Ve yuksek lık problemı otomatık olarak Çözulucek Die Düşünüoruz..murat067' Alıntı:arkadaşlar daha önce lada nivadada başımıza geldiğinden ötürü uyarmak istedim arka aks açıkarı çok aşağıda kalıyo yola çıktığınızda belli bir limitten sonra aks kafalarını bozma ihtimali var aracı sona doğru hazırlarken aks açılarına dikkat ederseniz daha verimli olur diğer yandan radyatör ve fan konusu dikkate alınmalı motor kulaklarıda resimde gördüğüm kadarı ile zayıf gibi nede olsa reno 12 nin ön takımını sizin buginin arkasına koymuşsunuz keşke arka tekerleride önlere göre uyumlu birşekilde direksiyondan kumanda edilir hale getirseniz araç acayip manerva kabiliyeti elde eder kusura bakmayın gerçekten uzun zamandır aklımda butip şeylere baya yer ayırıyorum ama kaynak yada sipreltaşı kullanmayı bilmediğimizden böyle bir işe kalkışamadık eğer imkan bulursam bende brodvay motoruyla butarz bişey düşünüyorum yan motor olduğu için ileri doğru uzamıyacağından şase daha geniş ve daha abasık olacak diğer bir önerimde aracınızın altını hava geçirmeyecek tarzda bir sisteme dönüştürseniz gem suda hem karada gidebilecek tarzda manyak bir makina olurdu zaten ilk gördüğümde aklıma gelen şeyde buydu saygılar sunuyorum kolay gelsin... allah kaza bela vermesin..!!!!!
Batu.Apnea' Alıntı:Bence Renk Konusunu Sorarsanız Renk Ya Mat Siyah,Yanar Döner Turuncu (Tavan Kısmı Parlak Siyah) Ve Son Olarak Ateş Kırmızısı. ;D ;D ;D
shaquall' Alıntı:Tabiki Abi Nasıl bir şey önerirsin.Önerilere Her Zaman AÇıgız..