İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan shaquall Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,156

Etiketler

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

vayy çok güzel bunu sürmesi çok zevkli olur ya :(
paylaşım için tşkler

Arkadaşlar sizleri tebrik ederim bende bir buggy projesi üzerinde düşünüyorum bunun için araç motoru değilde bir yarış motoru düşünüyorum bir hayabusa kawasaki gibi güçlü bir motor ile daha hafif araç yapmayı hedefliyorum.Şimdilik veri toplamak ile geçiyor günlerim uygun bir şase arıyorum aracıma bunun için düşündüğüm smart şasesi umarım bu projeyi hayata geçirebilirim.Size diğer projeleriniz için başarılar dilerim.

her şey hayal etmekle başlar. hayallerinizi gerçekleştirirken harcadığınızın önemi yoktur..siz bunu başarmışsınız..bunun devamını diliyorum..başarılarınızın devamını bekliyoruz..hayallerinizi kaybetmeden mücadeleye devam...tebrikler..

arkadaşlar tebrik ederim. kısa sürede çok güzel bir iş çıkardınız ortaya. videolarını da bekliyoruz

Renk Konusunda Size Fikir Verip Ve Fikrimi Göz Önünde Tutmuşsunuz Renk Konusunda Çok Teşekkürler....

Bu buggy den çok Mars için keşif aracı olmuş :smiley: "All terrain" bir alet olmuş; ama dehşet makina yapmışsınız. Böyle bir makina yapmaya niyet etmek büyük cesaret ister. yüreğinize, elinize sağlık...
C.C.

yapacak bir şey yok sonuçda kit bir araç kimisi off road tipli kimisi race kimiside mars keşif aracına benzeye bilir bunu engellemek için aracı oluşturmadan önce bire bir oranda küçük maketini yaparak çözüle bilir. Örneğin konsept araç üreten sayılı otomobil firmaları kullandıkları 3d çizim programlarına rağmen aracın doğal görünümünü kazandırmak için oyun hamuruna benzer maddeden oluşturup yeryüzündeki duruşundan birebir tatmin oldukdan sonra bilgisayar ortamına yükleyip üretimine geçiliyor amaç belli sonuçda aynı işi görebilirler ama aracın tipi ve duruşu insanlara farklı düşünceler kurdurabiliyor.
ccanlioglu' Alıntı:
Bu buggy den çok Mars için keşif aracı olmuş :smiley: "All terrain" bir alet olmuş; ama dehşet makina yapmışsınız. Böyle bir makina yapmaya niyet etmek büyük cesaret ister. yüreğinize, elinize sağlık...
C.C.

ScorpION-car-concept-3frt.jpg

ScorpION-car-concept-2.jpg

shaquall' Alıntı:
Aracımızın Şimdiki En son Hali..

kolay gelsin benim genç girişimci kardeşlerim alın size bir devde benden arazi canavarı bu araçlar tam adının karşılığı bu araçlar sizleri tebrik ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri