İkinci El Çekme Karavan?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,872
Ynt: İkinci El Çekme Karavan?

Benim 1990 model 4.40 başoğlu çekme karavanım var. Mayıs 2010 tarihinde 6.000 liraya aldım. Enver beyin de belirttiği gibi eski model olmasına ragmen amacıma hizmet ediyor. Eskiyen veya dökülen bir durumu da yok. Gayet kullanışlı. Eşim ve 3 çocuğumla bu yaz Akçakoca'da 20 gün belkide hayatımın en güzel tatilini yaşattı bana. Gezi anılarım burada. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58282.0

Etiketler

ikinciel karavan satanlarla görüştüğümde herhangi bir belge verip veremediklerini sorduğumda satışın nasıl olacağını sorduğumda "abi bunlar 750kg veya 750kg altı olduğu için bir belgesi yok ""ver parayı al karavanı dercesine bir cevap alıyorum böyle yaparsak ileride biri çıkıp bu benim karavanım bu çalmıştır gibi şikayette bulunursa ne gibi cevap vereceğim adli koşulları hakkında bilgisi olan var mı? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çekme Karavanların Üretici firma,üretim yılı ve şasi no çakılı olan küçük etiketi olmalıdır. Etiketi olan karavanın satıcı üzerine noter satışı varsa
aynı yöntemle size noter satışı yapabilir.
Levent

güney karavan ankara nın ürettiği çekme karavanlar hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?

ikinci el temiz 4,50-5,25 gibi çekme karavan arıyorum arkadaşlar, bütçe max. 8500tl

Merhaba,
Bugün Başoğlundan 5.25 Agena modelinin fiyatını aldım. 23.000 KDV dediler, yukarıdaki listede Erba ve Sally nin buna göre oldukça uygun fiyatlarda olduğunu gördüm. Sizce Başoğlu bu kadar iyimi? Yada bu farkın nedeni nedir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR