İhalede Satılacak Ducato Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fantastic Light Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,465
Ynt: İhalede Satılacak Ducato Karavan

arkadaşlar 1 hafta sonra her şey belli olacak.vakit olursa bende ihaleye girmeyi düşünüyorum.eğer gidersem ihalenin sonucunu sizlerle paylaşırım.

Etiketler

şado' Alıntı:
arkadaşlar 1 hafta sonra her şey belli olacak.vakit olursa bende ihaleye girmeyi düşünüyorum.eğer gidersem ihalenin sonucunu sizlerle paylaşırım.

Hayırlısı olsun daha önce ihale tecrübeniz yoksa.
Mutlaka aracı önceden görün ihale günü araçlar gösterilmiyor. Mümkünse içini kontrol edin.

teşekkür ederim. alamasamda içinin fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşacağım.

Merak ettim doğrusu sonucu ve fotograflarını.

23.jpg

a23.jpg

Evet arkadaşlar ihalede 20 Nisan fırsatı. :smiley: 1.999,57 TL açılış fiyatı ile ihaleye sunulacak.İlgilenen varsa TASİŞ listesini kontrol etsin.Alan olursada hayrını görsün.

Çekme karavan mı oluyor bu.?

Yoksa kapalı kasa römork mu.?

2000'e yaklaşan açılış fiyatı ile.

SATIŞI YAPAN İDARE :Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü

SATIŞ YERİ :Tarsus-Adana Karayolu üzeri 7.Km. Yenice Mevkii Tarsus/MERSİN

SATIŞ TARİHİ VE SAATİ :20.04.2012 tarihinde saat 09:30'da

GÜVENCENİN YATIRILACAĞI YER VE SON ÖDEME ZAMANI :

a) Nakdi olarak ödenecek güvencenin 19.04.2012 tarih ve saat 16.00’ya kadar Tarsus-Adana Karayolu 7.Km Yenice mevkii Tarsus/MERSİN adresinde bulunan ve satışı yapan Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü veya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüklerine bağlı diğer Tasfiye İşletme Müdürlüklerinde bulunan sayman mutemetliklerine veya Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü Veznesine yatırılması.

b) Tasfiye Yönetmeliğinin 11’nci maddesinde belirtilen tedavüldeki Türk parası dışında kalan diğer değerlerin,yukarıda belirtilen tarih ve saatlere kadar” Şaşmaz mevkii Ergazi Tesisleri Türk kuşu Yanı Etimesgut/ANKARA” adresinde bulunan Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine teslim edilmesi gerekmektedir.

EŞYANIN BULUNDUĞU YERİN ADRESLERİ VE GÖRÜLEBİLECEĞİ SAATLER :Satış ilanının idarenin ilan tahtasına asıldığı günden satıştan önceki gün mesai bitimine kadar aşağıdaki adreslerde tasfiye idaresi veya ilgili gümrük biriminden alacakları belge ile görülebilir.

BULUNDUĞU YERLER: Mersin Tasiş Sundurması

arkadaşlar antalyadaki ducato karavanın ihalesine katıldım 61700 tl ye kadar çıktım sonra çekildim 61800 tl ye başkası aldı.tertemiz ve kıran kırana bir ihale oldu karavanın içinin yanmış fotolarını buradan sizlerle paylaşacagım.

Fiyat sanırım 100'er 100'er artıyordu o zaman. Alana hayırlı olsun diyoruz o zaman. Umarız içini güzelce toplattırır ve aramıza katılır.

Epey yüksek fiyata gitmiş. Gerçi karavan fiyatlarını bilmiyorum.
Tasis ihalelerinde normal piyasa fiyatının üzerine araçlar satılabiliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR