İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,727

Etiketler
Ynt: İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

mogzilla' Alıntı:
Bir İbişizm örneği de bizden.
Göbeğini kaşıyan adam ve köpeği Zorba. ;D

[attachment=1]

Evet arkadaşlar ikili ibiş e güzel bir örnek.

gezmen' Alıntı:
Şunun adını "Soğukta ibiş keyfi..." yapsak nasıl olur; ortada kar filan görünmüyor!... :D

Cavid Sezen

Cavid hocam,orası dışında heryer kardı ama ateş yaktığımız yer traktörlerin odun taşıdığı yer olduğundan kar ezilmişti.

wolkhan' Alıntı:
bi işaret atayım da ibiş keyfi fotolarımı bulunca ekleyeyim... ;D

Sayın Wolhan 1 sayfada ki kuralları okursanız koyacağınız fotoğrafın ibiş keyfine girip girmediğini kontrol etmiş olursunuz.

üstad tek resim anlatamaz diye 2 resimle anlatmaya çalışayım benim ibiş keyfimi... ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

izmir karagöl...selamlar

9.jpg

31.jpg

IMG_3113.jpg

wolkhan' Alıntı:
üstad tek resim anlatamaz diye 2 resimle anlatmaya çalışayım benim ibiş keyfimi... ;D

izmir karagöl...selamlar

Sayın Wolkhan,fotoğraflarınızdan izmir karagöl İbiş Keyfi ne çok güzel uymaktadır,malesef ilk iki fotoğraf çok eksantirik olsa da''Altın kural ayaklar kesinlikle uzanmış olacak ayağım şu açıdaydı,kaç derece olursa olur gibi sorulara cevap vermiyorum,ayak tatmin edecek şekilde uzanmış olacak'' kuralına uymadığından İbiş Keyfi olarak değerlendiremiyoruz,üstelikte yanınızda bir sürü boş sandalye varken,eğer bir sandalye çekseydiniz ve ayağınızı üstüne koysaydınız,en iyilir listesine girerdi.
Yani sizin deyiminizle, sizin ibiş keyfi niz olmuş.

Sn wolkhan, Projeksiyonda oynayan filmde bağıran ağlayan biri görülüyor. Bir sonraki fotoğrafta gözler kapalı belki de uyuduğunuz görülüyor. ;D
Film pek etkileyici değildi galiba. ;)

Bülent kamp alanına projeksiyon cihazı getirmek de ibiş keyfine girmez mi? :smiley:

fsirin' Alıntı:
Sn wolkhan, Projeksiyonda oynayan filmde bağıran ağlayan biri görülüyor. Bir sonraki fotoğrafta gözler kapalı belki de uyuduğunuz görülüyor. ;D
Film pek etkileyici değildi galiba. ;)

Bülent kamp alanına projeksiyon cihazı getirmek de ibiş keyfine girmez mi? :smiley:

sayın ferhat filmin ismi black lake yani karagöl..bizim kamp yaptığımız yerin adı yani..korku filmiydi yanlış hatırlamıyorsam...uyku meselesine gelince film esnasında uyuduğum için etrafta kimse kalmamış herkes benim fotoğrafımı çekmek için açılmış kenarlara.. ;D...

projeksiyonun kamp alanıına gelmesi pek ibiş keyfine girmesede..985 rakımlı bir göl kenarında 3-5 derece sıcaklıkta doğanın sessizliğinde korku filmi izlemek yeterince ibişli benim için... :D

Ferhat tabi ki öyle ,o ibiş keyfinden hatırlarsan Gezenbilir Düzce Topuk yaylası festivalinde vardı bende biraz takılmıştım,şimdi zor olanı var ama kolay olanı yok,yani bomboş kaleye gol atamamışsın.

bülent bey selamlar. abi iyide bu ibiş ötesi .görsel olarak beyenmedim.kusura bakma .Hadi corap olsaydı belki durumu yola koyardı.

nadir beyin ibişi köpeği sayesin de farklı olmuş.seppatik bir ibiş iti olarak kalacaktır.

freegraf' Alıntı:
bülent bey selamlar. abi iyide bu ibiş ötesi .görsel olarak beyenmedim.kusura bakma .Hadi corap olsaydı belki durumu yola koyardı.

Çorap olsaydı ilk önce ben onu koymazdım sonrasında da Kenan Hocamın aklından şüphe ederdim,Antalya da Konyaaltında sahilde yazın ayağında çorapla :D .Ben daha çok bu gibi durumlarda niteliğe önem veriyorum.

mesele orada ,işte nitelik ve ötesi vede abartı ve ibiş ....böyle takip edilerk bir yaklaşım ve yol meselesiydi benimksii ama anlaşılamadım.Genelde kabul görmüş ise mesele yok .galiba .aynı dili konuşmak gerek görsellik anlamında.yoksa konya altı ankara üstü.iş çalıya dolaşır gider.size iyi nitelikler.vede tekrar Selamlar.

Çok affedersiniz,acaba ben mi yanlış biliyorum,biz senelerdir,bunu İDİŞ KEYFİ olarak biliyorduk.
Acaba hangisi doğru? İBİŞ KEYFİ mi ? İDİŞ KEYFİ mi?
Tam emin olmadığım için lütfen mazur görün.

Saygılarımla,Doğan Volkan

ben konuya misafirim. meseleyi başlatan arkadaşlar İDİŞ Mİ İBİŞ mi? sorusuna sanırım enkısa zaman da bir cevap verirler.iyi muhabetler.

:D Orjinali idiş sanırım ama bizim(adabazar premiere kafe 10 yılda) jargonumuzda büyük bir değişim göstermeden bu hale geldi,biz ibiş i yalnızca dinlenme ayak uzatma anlamında kullanmayız,konunun en başında Tamer in pozisyonuna örnekte anlatmıştım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR