İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,728

Etiketler
Ynt: İbiş Keyfi Nedir? Ne Değildir?

Bu sayılır mı bilmem sıcak bir günde baya bi ibiş keyfi olmuştu benim için aynı noktada birkaç foto daha görmüştüm gezenbilirde Cem di galiba

haziran 2010 (31).jpg

Yönetim olarak toplandık büyük tartışmalarla Ahmet ve Sami bey in duruşlarını ibiş keyfi olarak kabul ettik,hatta ben ikisinede çok güzel dedim(otoriteyim ya) ama tüm iyi niyetine rağmen Kaya 75 i kabul edemedik ama baya yaklaştığını söyleyebilirim, tek eksiği 25 tl ye herhangi bir marketten alacağı ayak uzatmalı kamp sandalyesi olduğuna karar verdik.
Yusuf senin hiç şansın yok,geçen seneki Maltepe de topantısında gördüğüm kadarıyla ama söz veriyorum Maltepe buluşmasında benim kamp sandalyeme sen oturacaksın(bende armut koltukta otururum artık).

mayıstosböce' Alıntı:
Yönetim olarak toplandık büyük tartışmalarla Ahmet ve Sami bey in duruşlarını ibiş keyfi olarak kabul ettik,hatta ben ikisinede çok güzel dedim(otoriteyim ya) ama tüm iyi niyetine rağmen Kaya 75 i kabul edemedik ama baya yaklaştığını söyleyebilirim, tek eksiği 25 tl ye herhangi bir marketten alacağı ayak uzatmalı kamp sandalyesi olduğuna karar verdik.
Yusuf senin hiç şansın yok,geçen seneki Maltepe de topantısında gördüğüm kadarıyla ama söz veriyorum Maltepe buluşmasında benim kamp sandalyeme sen oturacaksın(bende armut koltukta otururum artık).
En kısa zamanda bir tane edineceğim gerçi armut koltuğum var ama ıslak ve sıcak ortamlarda pek kullanışlı değil neyse çok çalışıp bol gezip hatırı sayılır bir ibiş fotosu çekerim

Bunlar da bizim İBİŞ KEYFİmiz.... ;D ;D

[attachment=1]
[attachment=2]

İbiş keyfi.jpg

ibiş keyfi1.jpg

freegraf' Alıntı:
İbiş AĞA olarak değerlendirilebilinir..
:D :D Yusuf'un fotoğrafında tamamlayıcı unsur olarak minderler, ibiş keyfi durumunu oluşturur diye düşünüyorum. ;)

Sami Bey'in ibiş keyfi bana biraz tehlikeli gibi geldi. Bu ayak uzatmalı koltuklar eğimli arazide öne doğru devrilebilir. Üstelik oltaya takılan bir balık ile bir anda kendimizi gölde bulabiliriz. ;)

bence Yusuf ağa işi tamamlamış ambians müsat.kömür tencere tava hava hepsi yerinde.Defteri kapatalım.Benim favorim (tarz da bana yakın olduğu için)bçylece mesele hal olmuş sayılır.evet abi diğerleri bayır mayır neme gerel sağlam basmak gerek işin ucunda olta ine falan ne bileyim kırmızı...Biraz karıştı gibi oldu aslında değil.

Değerli dostlar sağolun varolun ustalık yakıştırmasından sonra ağa'lık yakıştırması da haddim olmasada hoşuma gitmedi değil ;D her zaman toprağa yakın olmak istemişimdir bu sebeple benzer kareler çokca var arşivimde.

PIC_0226.jpg

sami bey pek sağlam durmuyor birisi öksürse yada balıkmı omu balığı tutar belli olmaz .böylece kenara almış olduk..bu arada saygılar.

Ynt: İBİŞ KEYFİ

ferhat beyle aynısı oldu belki kopya gibi oldu kusura bakmasın tekrar gibi oldu..yazıldı bir kere

oort cloud' Alıntı:
Fakat ,favorim alttaki foto .....
İbiş keyfinin de ötesinde ..... :D

[attachment=1]

Soldaki ibiş keyfi yapan ben,sandalyenin sahibi ve foto Bülent'e ait. Bilseniz o anda orada olan 3 kişi yayladan inerken peşimizden gelemeyenler için ne dedikodular
yaptık :D gerçekten ibiş keyfinin ötesinde bir gündü.
Levent

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR