Hyundai Galloper 2000 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,607
Ynt: Hyundai Galloper 2000 model

şimdi canla telefonda görüştüm tamam abi demiyor yardımcı olun arkadaşlarrrrrrrrrrr.

Etiketler

Can bak Mustafa bey krediyle alacakmış, sonrası suyla çalıştıracakmış. İniver biraz sende.:smiley:)

Can ın aracını düşünenlere duyurulur aynı araçtan bende var hemde ilk elden değil ; plakasının da kaç kere değiştiği hakkında bilgim bile yok ki aracın Can ın aracı kadar temiz olmadığı kanaatin deyim.Ama yinede ben olsam o paralara vermem.Araç çok hesaplı kaçırmayın derim.
İyi satışlar..(Dikkat ettiyseniz Can arkadaşın kişiliği ile ilgili bir şey yazmadım kendinin bolca kefili var zaten ona yeter )

eeeeeee nedemişler gelin binmiş ata görki kısmet kime canla anlaştık aracınıda satın aldım alanada satanada hayırlı alışverişler olması temennigimle !!!!

agca' Alıntı:
Can ın aracını düşünenlere duyurulur aynı araçtan bende var hemde ilk elden değil ; plakasının da kaç kere değiştiği hakkında bilgim bile yok ki aracın Can ın aracı kadar temiz olmadığı kanaatin deyim.Ama yinede ben olsam o paralara vermem.Araç çok hesaplı kaçırmayın derim.
İyi satışlar..(Dikkat ettiyseniz Can arkadaşın kişiliği ile ilgili bir şey yazmadım kendinin bolca kefili var zaten ona yeter )

Saol Gökhan abi iyi dileklerin için ama durum onu gösteriyodu satmam lazımdı herşeyde bir hayır varıdır görüşmek üzere iyi günler

takomistik' Alıntı:
eeeeeee nedemişler gelin binmiş ata görki kısmet kime canla anlaştık aracınıda satın aldım alanada satanada hayırlı alışverişler olması temennigimle !!!!

Mustafa abi hayırlı olsun biraz ter döktürdüm sana ama dediğim gibi her işde bir hayır vardır

takomistik' Alıntı:
Satıcı Can... Alıcı Mustafa , ikiside güzel dostlarım ... ikiniz adınada sevindim .. hayırlı uğurlu olsun .. :smiley:

Mustafa hayırlı olsun, iyi günlerde kullan..Can sanada hayırlı olsun, hadi şimdi ne alacaksın bekliyoruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,477
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
dovapin29

Geri