Hyundai Galloper 2000 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,535
Ynt: Hyundai Galloper 2000 model

bam bam' Alıntı:
Gökhan abi saol teşekkürler,valla kusura bakma bazı nedenlerden dolayı galloper yakasından ayrılmak zorundayım
Estafurullah; gönlünden ne geçiyorsa onun olmasını dilerim.

Etiketler

Can slm aracın teknik detaylarını burda yazarsan daha verimli olur sanırım motor tipi şanzıman tipi varsa diger özellikleri KM si VS gibi

Dursun abi doğru sölüyosun bilgileri tekrar güncelliyorum

motor 3.0 v6 benzinli

128.000km de

2000 model ilk sahibiyiz

4x4 arkada lsd kilit bulunmakta

lpg ruhsata işli

deri koltuk ark koltuklar tamamen katlanabilir

önler manuel hublar bulunmakta

bütün aksamı çalışmakta sorunsuz ve KAZASIZ bunu özellikle belirtmek istiyorum istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz iyi günler

fotoları ankaraya döndüğümde güncellerim

reis28' Alıntı:
Aracın vites tipi düzmü otomatikmi ?

düz +arzi vitesi

hidrolik direksiyon +önler torsiyonlu arkalar helozonlu

dikiz aynaları elektrik ayarlamalı+ otomatik camlar

klimalı+arkada da klima havandırması bulunuyor

Dursun abi hatırlattırmalar için teşekkürler başka unuttuğum bi şey varmı diye düşünüyorum :D :D :D

Dursun abi arabayı sen biliyosun istanbula geldiğimde senın yanında telsizi monte etmiştik ;D

Can ben arabayı biliyorum ON numara bir arac arac parkım dolu olmasa ben bile düşüne bilirim modelinde nadir buluna bilecek temizlikte bir arac

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR