Hyundai Galloper 2000 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,535

Etiketler
Ynt: Hyundai Galloper 2000 model

bkocoglu' Alıntı:
Dursun Bey,

Size sorayım bari,

HUB ların manuel olması ne demek?

Manuel hup ön aks başlarında bulunan aks ları kilitleyip boşoltan tertibat bunların otomatik olanıda var elle kumanda edilenideelle kumanda edilene manuel hup deniyor elle kumanda edilenlerin bir güzelligi arazide aksların kilitlememe gibi bir problemi olmaması otomatikler cabuk arıza yapıyor

reis28' Alıntı:
Can ben arabayı biliyorum ON numara bir arac arac parkım dolu olmasa ben bile düşüne bilirim modelinde nadir buluna bilecek temizlikte bir arac

Teşekkürler Dursun abi, aracın özelliklerini benden iyi biliyosun mutlaka ondan dedim yanı,yardımların ve bilgilerin için tekrardan teşekkürler

Kusura bakmayın yine HUP işini anlamadım.

Şimdi, manuel hup var.

Bu sistemde, araç içindeyken , vites kolu ile arabayı 2 den 4 e , 4 den 2 ye alabiliyormuyuz. Yoksa, 2 de iken 4e geçmek için ,aşağı inip tekerlek başlarındaki huplarımı oynuyoruz?

bkocoglu' Alıntı:
Kusura bakmayın yine HUP işini anlamadım.

Şimdi, manuel hup var.

Bu sistemde, araç içindeyken , vites kolu ile arabayı 2 den 4 e , 4 den 2 ye alabiliyormuyuz. Yoksa, 2 de iken 4e geçmek için ,aşağı inip tekerlek başlarındaki huplarımı oynuyoruz?

Bülent bey sizin suzuki yada bi eski modelllerinde de bulunur bu hub olayı, 4 çekere geçmek için ilk önce yapıcağınızı hubları kapamak çamura girmeden önce sonra takviye vitesinizi atarsınız cjlerde de aynı yöntem , manuel hublar ömür boyu kullanırsınız ama otomatikleri pek tavsiye etmem dişleri yada segman kırabiliyo iyi günler

Müsade ediyorsanız araca kendi marka forumunda ilan vereceğim ... konu kilitli olacak ve sadece sizin iletişim bilgileriniz yayınlanacak ...
sadece oradaki hyundai fanatiği arkadaşlarımada 4x4 aldırmak istiyorum ...

tabii tabii mirkan istediğini yap koayabilirsin konu kilitli yada kiliit olamaması orda fark etmez sen istediğini yap

kusura bakma sana dönmeyidi unuttum pardon bi ara konuşucaktık ama sen bu ilanı orayada koayabilirsin tekrardan teşekkürler iyi günler

hemen koyuyorum ... hiç önemli değil ... benimde ikinci araç olarak almaya niyetim var ;)

ilan linki

http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=22013&PID=417161#417161

bam bam' Alıntı:
Dursun abi doğru sölüyosun bilgileri tekrar güncelliyorum

2000 model ilk sahibiyiz

Demişsiniz ancak, trafikten sorgulama yapıldığında aracı 05/07/2007 de almış görünüyorsunuz.

Elbet vardır bir açıklaması.

Dayım sizin aracın aynısını İzmirden 10.000 tl ye aldı. İlk el ve çok güzel bir araba. Bende bulursam tek kapılısını alacağım

Hayırlı satışlar.

mesut19-48' Alıntı:
Demişsiniz ancak, trafikten sorgulama yapıldığında aracı 05/07/2007 de almış görünüyorsunuz.

Elbet vardır bir açıklaması.

Dayım sizin aracın aynısını İzmirden 10.000 tl ye aldı. İlk el ve çok güzel bir araba. Bende bulursam tek kapılısını alacağım

Hayırlı satışlar.

İyi yapmışsın sorgula sorgula ozmn şahsımıza ruhsat vardı o tarihten itibaren şirketimize devredilmiştir yine ilk el oluyo araç hala bizde yanı

benimdi ztn 4 kapı ve wagon ilgi alanınızın dışında yanı size tek kaplı bir araç bulmada kolay gelsın

bir şeyi tam olarak bilmiyosanız yorum yapmayın araçda hiçbir şey yoktur

bam bam' Alıntı:
İyi yapmışsın sorgula sorgula ozmn şahsımıza ruhsat vardı o tarihten itibaren şirketimize devredilmiştir yine ilk el oluyo araç hala bizde yanı

benimdi ztn 4 kapı ve wagon ilgi alanınızın dışında yanı size tek kaplı bir araç bulmada kolay gelsın

bir şeyi tam olarak bilmiyosanız yorum yapmayın araçda hiçbir şey yoktur

Canım CAN KARDEŞİM;

Bakın bu sitede herkez sizi seviyor. Saygı ve sevgi sözleri var.
Gezenbilir, karşılıklı güvene dayalı bir gurup,
Aracınızı satmak için elbette başka web siteleride var. Siz buradasınız
Ancak, kasıtlı veya kasıtsız yanlış bilgi veriyorsunuz.

BU ARACIN PLAKASI 2007 TEMMUZDA SIFIRDAN ÇIKMIŞ.
Yani yukarda bahsettiğiniz bir durum yok.
Yani daha önce 06 plakalı değilmiş !!!!

Şuradan DOSDOĞRU yazıda , var olan güven ortamı bozulmasın.

En derin saygılarımla
Mesut GUN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR