mehmetfatihozturk
Kamp II
Evet abi işçilik iyi oldu. Süngerleri de değişti. Gayet başarılı iş yaptı usta eline sağlık…Koltuklar iyi görünüyor.
Evet abi işçilik iyi oldu. Süngerleri de değişti. Gayet başarılı iş yaptı usta eline sağlık…Koltuklar iyi görünüyor.
Merhabalar. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Size bir sorum olacak. 140lt buzdolabı için havalandırma kaç tane takmalıyım sizce? 1 tane alta mı? Yoksa altlı üstlü 2 tane mi?
Bu şekilde olacak dolapEkli dosyayı görüntüle 637144
Doğru kararBu havalandırmadan 2 tane almıştım. İkisini de takayım dedim….
Ekli dosyayı görüntüle 637148Ekli dosyayı görüntüle 637149Ekli dosyayı görüntüle 637150Ekli dosyayı görüntüle 637151
Sağolasın abi…Süper.
Daha araca intercoler takılacak. Kilitli diferansiyel takılacak ve Emin olun ki benim yaptığım işlere profesyonel işler diyorsunuz ya turbo ve yapılacak diğer mekanik işlemler daha profesyonel yan aracın yürür kısmıyla alakalı ilgilenen usta çok kaliteli bir usta ve o konularda sorun çıkacağını hiç sanmıyorum. Çıksa bile ustamdan dolayı hiç dert etmiyorum hallederHocam hersey cok guzel ve profesyonel gidiyor. Benim aklim, aracin motoruna sonradan takilan turboda. Onda sorun olmazsa sonuc mukemmel olacak.