Abi merhaba…Mehmet kardeşim yaklaşık bir aydır ses yok senden, inşaallah kötü bir şey yoktur,
araç ne durum da, bittimi ?
finali merak ediyoruz
Mehmet kardeşim yaklaşık bir aydır ses yok senden, inşaallah kötü bir şey yoktur,
araç ne durum da, bittimi
Abi sonu geldi de kaporta boyadan çıkmadıSonunu hep beraber merakla bekliyoruz...
Merhaba. Teşekkür ederim çok uğraştık ama muazzam oldu bence de… Hatta paylaşmadığım detaylar var daha en sonunda paylaşacağım onlarla birlikte daha çok ortaya çıkacak iş…Sayfa sayfa okudum.
Muazzam iş.
Sonunu çok merak ettim.
ve bir de o Kulalı üçkağıtçı tenteyi gönderdi mi?
İmzam yok. Bana ulaştığına dair bir belge yok. Kargo fişi teslim tutamağı vs yok. Zaten ürün yapılmadı nasıl bana ulaşsın ve bunların hepsi de yazışmalarda mevcut. Açık açık yapmadığı işe fatura keseceğini ve delil olarak kullanacağını yazdı bana. Bende de yolladığın paralarım dekontları vs mevcut. İşi yapmadığına dair yazışmalar mevcut… bakalım sonucu bekliyorum bendeFatura veya irsaliyede imzanız var mı. Yada teslim tutanağı gibi bişey imzaladınız mı?
Mesaj veya WhatsApp gürüşmelerine pek itibar edilmiyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah kimseyi art niyetli insanlarla karşılaştırmasın. Maddi olarak hiçbir beklentim yok. Zaten avukat tı noterdi mahkeme harcıydı baya para harcadım. Sırf bu tarz insanlar cezasını bulsun diye. Avukat muhtemelen ümüğünü sıkar maddi olarak. Yoksa ben o paraları zarar olaral kabul ettimİspat yükü karşı tarafta olduğundan sorun olmayacağını düşünüyorum. Kolay gelsin
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada açtığınız konunun ve yazışmaların bir etkisi olur mu acaba?Merhaba. Teşekkür ederim çok uğraştık ama muazzam oldu bence de… Hatta paylaşmadığım detaylar var daha en sonunda paylaşacağım onlarla birlikte daha çok ortaya çıkacak iş…
Kula Tente - Orhan Beler i avukat tutup mahkemeye verdim davamız başladı. Savunma olarak ilk başta benim adıma eski tarihli bir fatura kesip işi teslim ettim diye savunma sunmuş ama şöyle bir durum var bana yapmadığı işin faturasını kesip delil olarak sunacağını mesaj olarak yazmış sağolsun neyse mahkemeliğiz bakalım…
Teşekkür ederim. Evet tenteci bu süreçte canımı sıkan tek şey oldu diyebilirim. Daha da önemlisi memlekette adam gibi dürüst esnaf bulmanın ne kadar zor olduğunu, insanların üç kuruş için şereflerinden vazgeçtiğini ve daha da önemlisi kimseye güven kalmadığını bir kez daha görmüş oldum ve bu canımı çok sıktı….Burada açtığınız konunun ve yazışmaların bir etkisi olur mu acaba?
Kolaylıklar diliyorum, Kulalı üçkağıtçının tarafı işin nazar boncuğu olmuş gibi görünüyor.
Geri kalan kısımda müthiş iş çıkarmışsınız.