mehmetfatihozturk
Kamp II
Sonra davlumbazları ve kenarda kalan tüm açıklıkları 19mm alüminyum folyolu kauçuk süngerle kapladık. Gayet başarılı oldu bu işlemde.
Şasi üstünü playwood la kapladıktan sonra 20mm çıtalar atarak xps straforla zemini kapladık. Oldukça başarılı oldu…Ekli dosyayı görüntüle 636810Ekli dosyayı görüntüle 636811Ekli dosyayı görüntüle 636812
Teşekkür ederim.Kolay gelsin.
Çıtalara vida atmak yerine yapıştırmanın bir yolu yokmuydu acaba?
Satacakmısınız bunuBu arada sıcak bir gelişme olarak otobüs almak üzereyim bu biter bitmez de ona başlayacağım hayırlısıyla…
Bunu satacağım muhtemelen. Çünkü yapmaya başladığımdan beri ufak olduğunu düşünüyordum. Beni otobüs keser bu saatten sonra ama araç satmasam da çok hoşuma gitti işçilik olarak. Güzel oluyor…Satacakmısınız bunu
Yada onu
Param olsaydı müşterisi olurdum belki...Bunu satacağım muhtemelen. Çünkü yapmaya başladığımdan beri ufak olduğunu düşünüyordum. Beni otobüs keser bu saatten sonra ama araç satmasam da çok hoşuma gitti işçilik olarak. Güzel oluyor…
Oda olur abicim neden olmasın. Hayırlısıyla bi bitsin satış işini o zaman düşüneceğim. Şimdi yapmaya devam. Az iş kaldı…Param olsaydı müşterisi olurdum belki...