mehmetfatihozturk
Kamp II
Aracın arka sağ ve sol tarafına servis kapağı taktım. Elektrik giriş, çıkış, dış duş, lpg çıkışı, su dolum ağzı vs hepsini buralara takacağım.
Abi doğru söylüyorsun kilitli de olurdu. Ama araçta hem sürekli kayıt yapan kamera sistemi var hemde alarm takılacak vs diye kilitli almadım. Ama çok gerek olursa kilit takarım kapaklara o iş kolayBunu kilitli yapsanız daha iyi olur. Bırkalarlar bu tip kapak vb şeyleri...
O açma mandallarını sökmek çok basit. Onun yerine çekmece kilidi gibi bişey takılıyor. Benim karavanımda aynısını yapmış pino.Bunu kilitli yapsanız daha iyi olur. Bırkalarlar bu tip kapak vb şeyleri...
Abi bunların içinde malzeme olmayacak yani depolama alanı değil. Ya da bagaja ulaşmak için bir kapak değil. Burda dış duş olacak. Burda su dolum ağzı olacak. Burda dış elektrik girişi olacak. Burda lpg çıkışı olacak vs. Aracın sağına ve soluna bu kapaktan taktım. Yani şöyle düşün su dolum ağzı zaten karavanlarda dışarda. Elektrik girişi zaten karavanlarda dışarda. Dış duş dışarda. Bende de bunların içinde olacak. Ayrıca araçta alarm vs de var biri açıp duşla uğraşsa alarm çalar. Kamera var dışında 6 adet ha gene de sorun yaşadım o zaman kilit takarım bunlara basit iş o ama kilide gerek olmaz diye düşünüyorum.O açma mandallarını sökmek çok basit. Onun yerine çekmece kilidi gibi bişey takılıyor. Benim karavanımda aynısını yapmış pino.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynı niyetle söylemiştim. Orayı açar bakar, bişey bulamazsa kırar döker.Bir şey çalmayacak bile olsalar o kapaklar kilitsiz olursa bırkalarlar. Benden söylemesi, yaşadığımız, bildiğimiz için söylüyoruz. Benim karavanımda da bırkalanacak yerleri buluyor ve bırkalıyorlar. Bunu ille hırsızlar yapmaz bilginize. Mahallenin çocukları yapar bazen de.
Abi baktık sorun oluyor. Bu kapakların çift olan mandalımın biri sökülüp yerine kilit takıla biliyor. Kilit takmak zor değil yani. Bu tarz sorunlar çok uğraştırmaz beni dediğim gibi baktık uğraşıyorlar bir kilit takarız koca arabayı yaptık kilidi de takarız yaniBir şey çalmayacak bile olsalar o kapaklar kilitsiz olursa bırkalarlar. Benden söylemesi, yaşadığımız, bildiğimiz için söylüyoruz. Benim karavanımda da bırkalanacak yerleri buluyor ve bırkalıyorlar. Bunu ille hırsızlar yapmaz bilginize. Mahallenin çocukları yapar bazen de.
Abi araç garajda duracak bende. Yani dışarda kalmayacak kullanmadığım zamanlar. Tatil yaparken de zaten araçta olurum yani gözetimimde olur. Ha baktık sorun oluyor dediğim gibi ikili olan mandalların birini söküp kilit takarım. Kilit Takmak zor bir olay değil…Bende aynı niyetle söylemiştim. Orayı açar bakar, bişey bulamazsa kırar döker.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi