Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,078
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Vayy HUDOFF cular mekan burası demek yeni gördüm ben yada daha önce gördüm unuttum :smiley: kırık kolum,kayınçomun dügünü fln derken uzak kaldım biraz bu ara off road harici bişeyle ilgilenmiyorum boş zamanlarda sürekli forum sayfalarını okuyorum lastik yükseltme kiti vs hiç bişey bilmeden herşey isteyince böyle oluyo hasan izmir gezin varmış güle güle git gel inş erdinç pazar günü hanımları nasıl kandırcaz benim eşim gelicek gibi konuşmalar yapıyor sen ne durumdasın

Etiketler

kız babası' Alıntı:
Vayy HUDOFF cular mekan burası demek yeni gördüm ben yada daha önce gördüm unuttum :smiley: kırık kolum,kayınçomun dügünü fln derken uzak kaldım biraz bu ara off road harici bişeyle ilgilenmiyorum boş zamanlarda sürekli forum sayfalarını okuyorum lastik yükseltme kiti vs hiç bişey bilmeden herşey isteyince böyle oluyo hasan izmir gezin varmış güle güle git gel inş erdinç pazar günü hanımları nasıl kandırcaz benim eşim gelicek gibi konuşmalar yapıyor sen ne durumdasın
Başkan'ım ben ilkesel olarak bu duruma karşıyım. Dolayısı ile biz bu pazar işlerini, yanımıza çeşitli ajanlar alarak çözme yoluna gittik. Bir hafta çocuğu alıyorum, bir hafta yeğeni, bir diğer hafta kayınçoyu ama gördüğün üzere istihbarat durmadan çalışıyor. :D
Bu hafta hem yeğen, hem kayınço, hem çocuk gelecek gibi yalnız. !!!

kız babası' Alıntı:
başkan burayı unutma burası senın reisliğinde yürüyor yürüyecek boş bırakmaya gelmez bu hafta coluk cocuk gıdın barı bidahaki haftaya tek garantı gelırsınız ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Başkan'ım ben ilkesel olarak bu duruma karşıyım. Dolayısı ile biz bu pazar işlerini, yanımıza çeşitli ajanlar alarak çözme yoluna gittik. Bir hafta çocuğu alıyorum, bir hafta yeğeni, bir diğer hafta kayınçoyu ama gördüğün üzere istihbarat durmadan çalışıyor. :D
Bu hafta hem yeğen, hem kayınço, hem çocuk gelecek gibi yalnız. !!!
aracı çok dodurma çekiden düşmesin rampada kumda sıkıntı oluyor kendımden bılıyorum ;D

HASAN_5434' Alıntı:
aracı çok dodurma çekiden düşmesin rampada kumda sıkıntı oluyor kendımden bılıyorum ;D

biz çocukları bırakmazsak 2 araç geliriz büyük ihtimal ben çocuklara bakarım eşim benim samuda düz vites kullanmayı ögrenir inş bide ögrenmeden araziyede dalabilir

kız babası' Alıntı:
biz çocukları bırakmazsak 2 araç geliriz büyük ihtimal ben çocuklara bakarım eşim benim samuda düz vites kullanmayı ögrenir inş bide ögrenmeden araziyede dalabilir
başkan sen o zaman gezilere iki araç gelirsin artık forumları takıp edıyorsa yapacak bırsey yok ;D

kız babası' Alıntı:
benim hanımında istihbarat saglam forumları takip ediyo
Ben daha o kadar kaptırmadım.. ;D
Tanışıp akıl falan vermesin diyeceğim ama yenge burayı da okuyacak.. Ne yapacağımı bilemedim bak şimdi.. ???

hoş bulduk Uğur
pazar tamam di mi görüşüyoruz umarım
ama sonradan kaybetmeyelim birbirimizi ;D rivadaki gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri