Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,070
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Hasan'ım gidipte tek başına batma bak oralarda, kurda kuşa yem olursun..
Passatcan'ı al yanına, en azından bir çekenin bulunsun..

Etiketler

Tamamdır, sizden haber bekliyorum

Tarkan abi size bir sorum var , geçen gece aklıma bir kurt düştü ve " yahu bunun ceki yeri neresi" diye düşünmeye başladım. Derken arabanın altına eğilip baktığımda göremeyince internetten güç bela ingilizce kullanım kılavuzunu indirdim. Aracın çekilerek hareket ettirilmesi konusunda kitapta yazan " Şasideki sabit parçalardan birine bağlayarak çekin". Şimdi koskoca nissan yuvarlak bir çeki yeri yapmaya mı üşenmiş , yoksa hakikaten herhangi bir öntakım parçası vs olmadıktan sonra istediğimiz yerden bağlayıp çekebiliyor muyuz ?

Yahu bizim önceki jiplerde çekmek için halka hazırdı , hatta binek araçlarda bile hazır. Koskoca arazili araçta nasıl olmaz anlamış degilim

lynx255' Alıntı:
Hasan'ım gidipte tek başına batma bak oralarda, kurda kuşa yem olursun..
Passatcan'ı al yanına, en azından bir çekenin bulunsun..
ya tek gitmem zatende siz ne alemdesiniz bu hafta sonu :smiley:

passatcan' Alıntı:

Tarkan abi size bir sorum var , geçen gece aklıma bir kurt düştü ve " yahu bunun ceki yeri neresi" diye düşünmeye başladım. Derken arabanın altına eğilip baktığımda göremeyince internetten güç bela ingilizce kullanım kılavuzunu indirdim. Aracın çekilerek hareket ettirilmesi konusunda kitapta yazan " Şasideki sabit parçalardan birine bağlayarak çekin". Şimdi koskoca nissan yuvarlak bir çeki yeri yapmaya mı üşenmiş , yoksa hakikaten herhangi bir öntakım parçası vs olmadıktan sonra istediğimiz yerden bağlayıp çekebiliyor muyuz ?

Yahu bizim önceki jiplerde çekmek için halka hazırdı , hatta binek araçlarda bile hazır. Koskoca arazili araçta nasıl olmaz anlamış degilim
ya bence kesin vardır çeki halkası senin araçta mı yok yoksa genelindemi yok bakmak lazım

Şimdi Bostancıoğlu ile konuştum , sağ sis farının arkasına dogru yer var dedi. Arabanın yanına ilk gittiğimde bir kez daha bakacağım.

passatcan' Alıntı:
Şimdi Bostancıoğlu ile konuştum , sağ sis farının arkasına dogru yer var dedi. Arabanın yanına ilk gittiğimde bir kez daha bakacağım.
bende araç resimlerine baktım sağ altta gözüküyor gibi

passatcan' Alıntı:

Kafana takma bizim araçların standardında da yok.. ;D
Sonradan yapılıyor mecburen..

HASAN_5434' Alıntı:
ya tek gitmem zatende siz ne alemdesiniz bu hafta sonu :smiley:
Abartmayalım.. Bir hafta ara verelim inş.
Ben eğer yetiştirebilir isem (servisi bekliyorum) hafta sonu için bir memlekete gidip geleceğim.
24 ünde görüşürüz. Turlarız. Sonra ki haftalar için bir plan program yaparız..

Anlaşıldı bizim kamyonetle ufak ufak oynamaya başlayacağız :smiley: Bilgilendirme için teşekkür ederim tarkan bey.

Hasan bey cankafkasli@hotmail.com a mail atarsanız sevinirim özel mesaj çalışmıyor.

İşe erken başlıyor, geç bırakıyoruz. Biraz enerji kalırsa akşamları bakıyorum. İki gündür de dışarıda çok iş vardı. Yok servisti, yok trafikti koştuk durduk. Ama boş bırakma yok, yine de buralardayız Reis. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR