Düşünmüyor değilim ama evden nasıl yırtarım onun hesabını yapmaya başladım netleşirse haber veririmpassatcan' Alıntı:Hasan bey, ömerli taraflarına bir gezi düşünürseniz +1 diyorum ;D
ya tek gitmem zatende siz ne alemdesiniz bu hafta sonulynx255' Alıntı:Hasan'ım gidipte tek başına batma bak oralarda, kurda kuşa yem olursun..
Passatcan'ı al yanına, en azından bir çekenin bulunsun..
ya bence kesin vardır çeki halkası senin araçta mı yok yoksa genelindemi yok bakmak lazımpassatcan' Alıntı:Tamamdır, sizden haber bekliyorum
Tarkan abi size bir sorum var , geçen gece aklıma bir kurt düştü ve " yahu bunun ceki yeri neresi" diye düşünmeye başladım. Derken arabanın altına eğilip baktığımda göremeyince internetten güç bela ingilizce kullanım kılavuzunu indirdim. Aracın çekilerek hareket ettirilmesi konusunda kitapta yazan " Şasideki sabit parçalardan birine bağlayarak çekin". Şimdi koskoca nissan yuvarlak bir çeki yeri yapmaya mı üşenmiş , yoksa hakikaten herhangi bir öntakım parçası vs olmadıktan sonra istediğimiz yerden bağlayıp çekebiliyor muyuz ?
Yahu bizim önceki jiplerde çekmek için halka hazırdı , hatta binek araçlarda bile hazır. Koskoca arazili araçta nasıl olmaz anlamış degilim
bende araç resimlerine baktım sağ altta gözüküyor gibipassatcan' Alıntı:Şimdi Bostancıoğlu ile konuştum , sağ sis farının arkasına dogru yer var dedi. Arabanın yanına ilk gittiğimde bir kez daha bakacağım.
Kafana takma bizim araçların standardında da yok.. ;Dpassatcan' Alıntı:Tamamdır, sizden haber bekliyorum
Tarkan abi size bir sorum var , geçen gece aklıma bir kurt düştü ve " yahu bunun ceki yeri neresi" diye düşünmeye başladım. Derken arabanın altına eğilip baktığımda göremeyince internetten güç bela ingilizce kullanım kılavuzunu indirdim. Aracın çekilerek hareket ettirilmesi konusunda kitapta yazan " Şasideki sabit parçalardan birine bağlayarak çekin". Şimdi koskoca nissan yuvarlak bir çeki yeri yapmaya mı üşenmiş , yoksa hakikaten herhangi bir öntakım parçası vs olmadıktan sonra istediğimiz yerden bağlayıp çekebiliyor muyuz ?
Yahu bizim önceki jiplerde çekmek için halka hazırdı , hatta binek araçlarda bile hazır. Koskoca arazili araçta nasıl olmaz anlamış degilim
Abartmayalım.. Bir hafta ara verelim inş.HASAN_5434' Alıntı:ya tek gitmem zatende siz ne alemdesiniz bu hafta sonu
sağolasın abi hep beraber olsun inşallah teşekkür ederizahmet 53' Alıntı:arkadaşlar muhabetinizde çamurunuzda bol olsun,hayırlı olsun
Teşekkür ederiz..ahmet 53' Alıntı:arkadaşlar muhabetinizde çamurunuzda bol olsun,hayırlı olsun