Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,083

Etiketler
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

lynx255' Alıntı:
Arabayı henüz yıkatmadım. Az önce de yeğene kaptırdım zaten. Bakalım..
Yani senden ve baskandan bunu beklemezdım acil beklıyorum resımlerı siz böyle yaparsanız baskaları ne yapsın :mad:

Haklısın.. Dur bakalım perşembe günü Çanakkale'ye gideceğim. Cumartesi dönmeye çalışacağım pazar için. Ama bir ihtimal daha var o da pazar günü dönmek.. :(

Çanakkale'den gelirken ilk buluşma için köy sucuğu getireyim, bulabilirsem.. ;D

lynx255' Alıntı:
Haklısın.. Dur bakalım perşembe günü Çanakkale'ye gideceğim. Cumartesi dönmeye çalışacağım pazar için. Ama bir ihtimal daha var o da pazar günü dönmek.. :(
cumartesi dön pazar erken buluşuruz vakıt yetmıyor yoksa

HASAN_5434' Alıntı:
cumartesi dön pazar erken buluşuruz vakıt yetmıyor yoksa
Pazar dönemezsem bile vekil olarak yeğeni gönderirim. Tarkan olmaz ama Atıl Kurt görevi yerine getirir.. ;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Pazar dönemezsem bile vekil olarak yeğeni gönderirim. Tarkan olmaz ama Atıl Kurt görevi yerine getirir.. ;D ;D ;D
Seninde olman lazım yanı sen olmazsan olmaz ben ucaktan ındım hemen geldım grubun kurucuları herturlu gelmelı kanka :smiley:

Abi yazın daha bir güzel oluyor orman, yeşillikler, piknik alanları falan.. Ama bak yazın hep beraber piknik yapılabilir. Şöyle herkesin ulaşamayacağı yere 3, 4 araç gireriz. Atarız hamaklarımızı. Yakarız ateşimizi. Olmaz mı? Tepelerde Şilede falan saklı göller var. Yolu falan yok. Binek araç giremez. Keşfe çıkarız.

lynx255' Alıntı:
Abi yazın daha bir güzel oluyor orman, yeşillikler, piknik alanları falan.. Ama bak yazın hep beraber piknik yapılabilir. Şöyle herkesin ulaşamayacağı yere 3, 4 araç gireriz. Atarız hamaklarımızı. Yakarız ateşimizi. Olmaz mı? Tepelerde Şilede falan saklı göller var. Yolu falan yok. Binek araç giremez. Keşfe çıkarız.
Bencede güzel olur ama kış gibi çamur gibi olmaz ama piknik yönunden on numara olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR