Yani senden ve baskandan bunu beklemezdım acil beklıyorum resımlerı siz böyle yaparsanız baskaları ne yapsınlynx255' Alıntı:Arabayı henüz yıkatmadım. Az önce de yeğene kaptırdım zaten. Bakalım..
cumartesi dön pazar erken buluşuruz vakıt yetmıyor yoksalynx255' Alıntı:Haklısın.. Dur bakalım perşembe günü Çanakkale'ye gideceğim. Cumartesi dönmeye çalışacağım pazar için. Ama bir ihtimal daha var o da pazar günü dönmek..
bulursun bulursun boş gelme ;Dlynx255' Alıntı:Çanakkale'den gelirken ilk buluşma için köy sucuğu getireyim, bulabilirsem.. ;D
Pazar dönemezsem bile vekil olarak yeğeni gönderirim. Tarkan olmaz ama Atıl Kurt görevi yerine getirir.. ;D ;D ;DHASAN_5434' Alıntı:cumartesi dön pazar erken buluşuruz vakıt yetmıyor yoksa
Seninde olman lazım yanı sen olmazsan olmaz ben ucaktan ındım hemen geldım grubun kurucuları herturlu gelmelı kankalynx255' Alıntı:Pazar dönemezsem bile vekil olarak yeğeni gönderirim. Tarkan olmaz ama Atıl Kurt görevi yerine getirir.. ;D ;D ;D
4.aya kadar böyle ondan 11. aya kadar bız onların gonlunu alırız eve çıkmaya gerek yoklynx255' Alıntı:Beraber eve mi çıksak napsak? ;D ;D ;D
Bencede güzel olur ama kış gibi çamur gibi olmaz ama piknik yönunden on numara olurlynx255' Alıntı:Abi yazın daha bir güzel oluyor orman, yeşillikler, piknik alanları falan.. Ama bak yazın hep beraber piknik yapılabilir. Şöyle herkesin ulaşamayacağı yere 3, 4 araç gireriz. Atarız hamaklarımızı. Yakarız ateşimizi. Olmaz mı? Tepelerde Şilede falan saklı göller var. Yolu falan yok. Binek araç giremez. Keşfe çıkarız.