Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,128
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

kız babası' Alıntı:
2004 tourage alcaktım Hasan bi ton laf söyledibelki bi jimny alabilirim 2007 var bi tane samurainin dosyası kapansın alcam bi tanee
Başkan bizde söz ağızdan çıktımmı iş biter sen aracını al alınmış alınmıştır sadece şanzıman masrafını ikiye böleceğim oda sendeyken sıkıntılıydı zaten başkan olmak kolay değil sıkıntılarımızı çöz diye başkan yaptık seni ;D ;D

Etiketler

ben de turuncu siyah çok yapmak istiyorum ama maliyet bezdiriyo beni. tanıdık yok. amerikan dodik yapan bi adam bi adam su an jimny üzerine çalişiyo 2-3 haftaya biter. onları takıp alt gövdeyi de siyah yapabilirim

çift renk

image.jpg

HASAN_5434' Alıntı:
Başkan bizde söz ağızdan çıktımmı iş biter sen aracını al alınmış alınmıştır sadece şanzıman masrafını ikiye böleceğim oda sendeyken sıkıntılıydı zaten başkan olmak kolay değil sıkıntılarımızı çöz diye başkan yaptık seni ;D ;D

noter işini hallette başkanda kendine bi hammer alsın , ben bağlarım kendimi arkasına,
benzinden de çamurdan da tasarruf yaparım

zaten teybide sökmüş, teyp olmayınca korku tüneli gibiydi araba bostancıya nası geldiğimi hatırlamıyorum

başkan jimny de 2" dash teyp vardır, söktüğün boşa çıktı ;p geri versen ya

HASAN_5434' Alıntı:
. 15 istedigim aracı 13 e babamın hayrınamı verdim sana orasını burasını yaptır diye verdim samunun satışını yapıp yeni araç almam lazım. Aynı anda 2 araç olmaz zaten 4 aracım daha var sıkıntı olur araç sayısı personel sayısından fazla oluyo

kız babası' Alıntı:
. 15 istedigim aracı 13 e babamın hayrınamı verdim sana orasını burasını yaptır diye verdim samunun satışını yapıp yeni araç almam lazım. Aynı anda 2 araç olmaz zaten 4 aracım daha var sıkıntı olur araç sayısı personel sayısından fazla oluyo
İzahı kolay bunun: "değişik değişik kullanıyorlar" dersin.. ;D ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
Evett HUDOFF ne yapıyoruz bu hafta :eek:
Lopez'e girmeyelim, çamura bulaşmayalım her yer uyar..
Son Lopez gezisinde paralel yollardan gitseydik ne güzel sağ salim çıkacaktık parkurdan. Gittiniz daldınız çamura, Hudoff yalan oldu anında..

lynx255' Alıntı:
Lopez'e girmeyelim, çamura bulaşmayalım her yer uyar..
Son Lopez gezisinde paralel yollardan gitseydik ne güzel sağ salim çıkacaktık parkurdan. Gittiniz daldınız çamura, Hudoff yalan oldu anında..
Belgrat yapalım mı ?

işte beklenen bomba. bu pazar boşa çıktım. çekim hafta içine sarktı. az dua etmedim açıkçası. eee hudoff ne yapıyoruz bu pazar? ben de varımmm :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR