freelander99
Kamp III
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
klipsi kırılmış , değişince kendine geldi
varım
klipsi kırılmış , değişince kendine geldi
varım
Benim Panter on numara olacak Cumartesi çıksın diye gece gece bile yollardayım gerçi 2000 tl bana harcansa bende panter olurum pazara hazır inşallah Yeşilvadi HUDOFF ikiyi gözüme kestiriyorum Ayberk in araçtı sıkıntı yok acayıp bir araç biryeri yamulsada ezilsede araç parkuru geçtikten sonra kendine geliyor tam teknoloji bir makina kendi kendini onarabiliyor zaten satarsa ben alacağım ;D ;Dalper soykan' Alıntı:Senin kapı ne durumda ayber? Bu pazar var mısın?
HASAN_5434' Alıntı:Benim Panter on numara olacak Cumartesi çıksın diye gece gece bile yollardayım gerçi 2000 tl bana harcansa bende panter olurum pazara hazır inşallah Yeşilvadi HUDOFF ikiyi gözüme kestiriyorum Ayberk in araçtı sıkıntı yok acayıp bir araç biryeri yamulsada ezilsede araç parkuru geçtikten sonra kendine geliyor tam teknoloji bir makina kendi kendini onarabiliyor zaten satarsa ben alacağım ;D ;D
alper soykan' Alıntı:Süper. Cidden az dua etmedim bu pazarki iş ertelensin diye. Güzel bi pazar geçirelim. Biraz uzak kalmişim buralardan şimdi;
Başkanda araç yok. Hasan samurai'i başkandan aldı. Yani bu pazar samurayla. Atil kurt sağlam. Bu pazar için
Alper
Ayberk
Hasan
Dinçer
Selçuk (difender)
Liste doğrumudur? Başka gelen var mıdır?
Yeşilvadi tam sana göre zoryeri var ama çoğu yer kolay ;D ;Dalper soykan' Alıntı:çok ta kolay olmasın ya. biraz challange olsun, aksiyon olsun. bi adrenalin artsın şöle hafiften 3.5 hissedilsin ;D
HASAN_5434' Alıntı:Yeşilvadi tam sana göre zoryeri var ama çoğu yer kolay ;D ;D
HASAN_5434' Alıntı:Yeşilvadi tam sana göre zoryeri var ama çoğu yer kolay ;D ;D