Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,131

Etiketler
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Süper. Cidden az dua etmedim bu pazarki iş ertelensin diye. Güzel bi pazar geçirelim. Biraz uzak kalmişim buralardan şimdi;
Başkanda araç yok. Hasan samurai'i başkandan aldı. Yani bu pazar samurayla. Atil kurt sağlam. Bu pazar için

Alper
Ayberk
Hasan
Dinçer
Selçuk (difender)

Liste doğrumudur? Başka gelen var mıdır?

alper soykan' Alıntı:
Senin kapı ne durumda ayber? Bu pazar var mısın?
Benim Panter on numara olacak Cumartesi çıksın diye gece gece bile yollardayım gerçi 2000 tl bana harcansa bende panter olurum pazara hazır inşallah Yeşilvadi HUDOFF ikiyi gözüme kestiriyorum Ayberk in araçtı sıkıntı yok acayıp bir araç biryeri yamulsada ezilsede araç parkuru geçtikten sonra kendine geliyor tam teknoloji bir makina kendi kendini onarabiliyor zaten satarsa ben alacağım ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
Benim Panter on numara olacak Cumartesi çıksın diye gece gece bile yollardayım gerçi 2000 tl bana harcansa bende panter olurum pazara hazır inşallah Yeşilvadi HUDOFF ikiyi gözüme kestiriyorum Ayberk in araçtı sıkıntı yok acayıp bir araç biryeri yamulsada ezilsede araç parkuru geçtikten sonra kendine geliyor tam teknoloji bir makina kendi kendini onarabiliyor zaten satarsa ben alacağım ;D ;D

Süper. İnşallah pazara hazır olur.

alper soykan' Alıntı:
Süper. Cidden az dua etmedim bu pazarki iş ertelensin diye. Güzel bi pazar geçirelim. Biraz uzak kalmişim buralardan şimdi;
Başkanda araç yok. Hasan samurai'i başkandan aldı. Yani bu pazar samurayla. Atil kurt sağlam. Bu pazar için

Alper
Ayberk
Hasan
Dinçer
Selçuk (difender)

Liste doğrumudur? Başka gelen var mıdır?

Yusuf ta gelir herhalde.

yeşil vadi harici biyer bakmak lazım, yeşil vadi arabanın canına okuyor, gereksiz fuzuli, vede yağmur sonrası riskli

çok ta kolay olmasın ya. biraz challange olsun, aksiyon olsun. bi adrenalin artsın şöle hafiften 3.5 hissedilsin ;D :D :eek:

1 Alper
2 Ayberk
3 Hasan
4 Dinçer
5 Selçuk (difender)
6 Barış diahatsu feroza bfg at (alper'in arkadaşı)

Liste doğru mudur? Başka gelen var mıdır? bir de adını koyalım bu pazarın.

uzun bacaklı arazi panteri

f0106.jpg

f0107.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.