Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,126
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Aslan alır bence

satmak çare değilki, yeni alacağının daha düzgün olacağını kim garanti edicek

Etiketler

lynx255' Alıntı:
Adem Usta çeksin yüklesin resimleri. Bugünlerde psikolojim bozuk. Atıl'ı görmek bile istemiyorum, o derece yani.
Eskiden atların bacakları kırılırsa, bir daha eskisi gibi olamayacağı için ve hayvan acı çekmesin diye çekip vururlarmış. Aks'ı kırılan Atıl Kurt'u yakasım, uçurumdan atasım var..
belki sırası değil dinçer ama servis raporunu göndericem demiştim. ancak gönderebiliyorum

image.jpg

Fren balatası ön , ucuzu 40tl , kalitesi 50tl (valeo aldım)
Fren balatası arka , ucuzu 45tl , kalitelisi 55tl (mga bulabildim o sırada onu aldım)

arka aks rulmanı, önle aynıysa japon koyo ve kyb 20tl , amerikan timken 25Tl tanesi

kdv dahil fiyatlardır.

Alper, sağ önden ses geliyorsa alternatör rulmanı sorunlu olabilir.

freelander99' Alıntı:
Fren balatası ön , ucuzu 40tl , kalitesi 50tl (valeo aldım)
Fren balatası arka , ucuzu 45tl , kalitelisi 55tl (mga bulabildim o sırada onu aldım)

arka aks rulmanı, önle aynıysa japon koyo ve kyb 20tl , amerikan timken 25Tl tanesi

kdv dahil fiyatlardır.

Alper, sağ önden ses geliyorsa alternatör rulmanı sorunlu olabilir.

yok ya salak adamlar fren balatalarının pinlerini adam gibi takmamışlar o yuzden boşta kalıp ses yapıyormuş. hallettim bitti gitti.

ama ben bundan sonra suzuki aksiyona gitmeye karar verdim

freelander99' Alıntı:
jimny ön aks kes en herkes için kaynak olsun

parça listesi , 1-2 nolu parçalar aks

parça kodu :

1-1) 44101-81A00 JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH
1-2) 44101-84A00 JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH
0186628 44160918 ~ ~ JS3JB43V

Bugun şans eseri körüklü yükseltme kiti için bir yere aradım, Ankara'da , Suzuki çıkma ve sıfır parçaları da varmış.

Aks mili , ön , sıfır , orjinal dedi , 350tl
aks kafası , ön , sıfır , orjinal dedi , 140tl ,

irtibat : 553-583 80 33 Yiğit , Ankara-Ostim

Yeni bilgisayımla go pro görüntülerini montajlıyorum. Bundan sonraki gezilerimizde çok acaip görüntülerimiz olacak demedi demeyin :smiley:

Ayrıca bupazar sabah gazetesi reklamı çekicez yokum :(((

30 milyon eurom olaydı hep arazide kalırdım. Dodge ram alırdım falan :smiley:)

geçen sette oyuncu araba olarak geldi. hastası olduğum araba hastası olduğum logo bir arada şok oldum. yani göt oldum da denebilir :smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

alper bence bu araç lopezde kalır ;p

başkan sen aldın mı aracı naptın? porsche chayanne alıp lopeze girecekmişin diye duydum ;p

hasancığım bu hafta baya bi yatırım yapacak arabaya :smiley:

kim diyodu samurai ler çok sağlam diye

2004 tourage alcaktım Hasan bi ton laf söyledibelki bi jimny alabilirim 2007 var bi tane samurainin dosyası kapansın alcam bi tanee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR