Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,122
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

tek 1 aks için 1600tl mi , yok dananın gözü,

şase numarası , araç model yılını yazarsan burdan bakarım, (bostancı sanayi)

Etiketler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-suzuki-jimny-on-aks-76811745/detay/

burayla görüştünmü,

jimny ön aks kes en herkes için kaynak olsun

parça listesi , 1-2 nolu parçalar aks

parça kodu :

1-1) 44101-81A00 JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH
1-2) 44101-84A00 JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH JOINT ASSY, FR AXLE SHAFT RH
0186628 44160918 ~ ~ JS3JB43V

suzuki.gif

Güzel ve yararlı bir bilgi.. Teşekkürler..
Biliyorum, biliyorum; "Teşekkür Butonu" solda resminin altında yer alıyor, eskiden Hudoff yazan yerde yani.. ;-)

lynx255' Alıntı:
Güzel ve yararlı bir bilgi.. Teşekkürler..
Biliyorum, biliyorum; "Teşekkür Butonu" solda resminin altında yer alıyor, eskiden Hudoff yazan yerde yani.. ;-)
Adam HUDOFF bıraktı sürüden ayrılanı kurt kapar bilgin olsun

servisin verdiği fiyat aks mili ve aks kafası berabermiş,
aks milini sordum, gerçekten parça yok,

tornada kesip biçip kaynatıp onarıyolarmış ,

yaptırdığım alt kaplama 10numara olmuş , çamurun zararlarından çok iyi korumuş beni

Dinçer kırılan parçanın resmini Adem den alıp face e veya buraya yuklermisin? mümkünmüdür?

freelander99' Alıntı:
servisin verdiği fiyat aks mili ve aks kafası berabermiş,
aks milini sordum, gerçekten parça yok,

tornada kesip biçip kaynatıp onarıyolarmış ,

yaptırdığım alt kaplama 10numara olmuş , çamurun zararlarından çok iyi korumuş beni

Dinçer kırılan parçanın resmini Adem den alıp face e veya buraya yuklermisin? mümkünmüdür?

alt kaplama derken izolasyon mu? alt motor koruma mı nedir?

alper soykan' Alıntı:
alt kaplama derken izolasyon mu? alt motor koruma mı nedir?

şaseye davlumbaz takıldı, hazır birşey değil, 2 gün uğraştılar , alttan ve çamurluktan gelecek her türlü ıslak cisim, mümkün olduğunca motor bölümünden uzak duruyor

freelander99' Alıntı:
şaseye davlumbaz takıldı, hazır birşey değil, 2 gün uğraştılar , alttan ve çamurluktan gelecek her türlü ıslak cisim, mümkün olduğunca motor bölümünden uzak duruyor

Keşke 2 tane yaptırsaydın :smiley:. Bana da lazımdı

Pmr el telsizleri arazide pek iş yapmıyo umarım para verip almamışındır en kısa zamanda araç telsizine geçicez

Adem Usta çeksin yüklesin resimleri. Bugünlerde psikolojim bozuk. Atıl'ı görmek bile istemiyorum, o derece yani.
Eskiden atların bacakları kırılırsa, bir daha eskisi gibi olamayacağı için ve hayvan acı çekmesin diye çekip vururlarmış. Aks'ı kırılan Atıl Kurt'u yakasım, uçurumdan atasım var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR