Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,120
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Sofular kılıçlı ikiside derin kanaldı ama keşif yapılacak çok yer var sofular yeşil vadiye çok yakın vadide gezip araç temizligi ve yemek molası için gidilebilir

Etiketler

kız babası' Alıntı:
Günaydın gençler 16 şubat pazar için programa sabah kahvaltısıda ekleyelim Serkan abi de suzuki ile katılacakmış dün Alper abi ben lopez gezimize land rover defender ile katılan selçuk abi wilf offroad grubundan murat abi (34,5 lastikli L200) ve Rıza abi vardı (daıhatsu ferozo) şile sofular köyüne gittik etap çok zor bitiremeden döndük sahili süper araç yıkama ve ögle yemegi için mutlaka gidilmeli sonrasında kılıçlı köyüne gittik orasıda çok zordu Hasanı salacan oraya kenarda durup seyretcen lopez falan hikaye yagmur yagmamasına ragmen beni baya zorladı

zorladımı başkan? zorlamak nedemek offroadtan soğuyacaktım neredeyse :smiley: güzel tecrübe oldu yinede

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

aslan28' Alıntı:
Alper abi yeni lastiğin performansı nasıl ?

lastiklerin performansı çok iyi çamurda ve kumda çok başarılı. boyum kadar kanallara düşmemek için debelenmekten lastikleri pek test edemedim gerçi :smiley: bana lopez gerek lopez :smiley:

alper soykan' Alıntı:
lastiklerin performansı çok iyi çamurda ve kumda çok başarılı. boyum kadar kanallara düşmemek için debelenmekten lastikleri pek test edemedim gerçi :smiley: bana lopez gerek lopez :smiley:
O zaman 16 şubat lopez için uygun bir tarih ;)

Güzel gezi olmuş elinize sağlık çok gelmek istedim ama olmadı ama kılıçlı tarafına gitmek istiyorum bende

Off road ruhum kendini geliştirmeye doyamadığı için, yeni offroad malzemeleri alıyorum kendime,

ön-arka havalı defransiyel kilidi, vinç , ve daha pek çok aksesuar.

Bu tip malzemeye ihtiyacı olan varsa, Temmuz teslim olacak şekilde uygun fiyatla temin edebilirim.

12000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt sentetik halatlı vinç , 350usd.
12000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt demir halatlı vinç , 310usd.

17000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt sentetik halatlı vinç , 450usd.
17000lbs , roller lı, kablosuz uzaktan kumandalı + kablolu uzaktan kumandalı 26mt demir halatlı vinç , 400usd.

jimny için havalı arka defransiyel kilidi , 600 usd
jimny için ön havalı defransiyel kilidi, 550 usd

Sıfır ve kutulu ürünler, garantileri olmayacak.... %50 sipariş aşamasında (mart sonu gibi) , %50 ürün teslimatında ödenir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR