Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,116
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Bu pazar için bende hazırım Hasan sen işim var diyodun hallettinmi işini ? Dinçer istersen ben alırım seni (sabah tostumu hazırlarsın)

Etiketler

kız babası' Alıntı:
Bu pazar için bende hazırım Hasan sen işim var diyodun hallettinmi işini ? Dinçer istersen ben alırım seni (sabah tostumu hazırlarsın)
benim işim var ama erken bitirme ihtimalimde var Dinçer gelmek istemiyor, gelmek istese volvoyu verir yeğenine alır Atılkurtu gelir kaç haftadır Atılkurtu göremiyoruz :eek: :eek:

alper soykan' Alıntı:
Getli, bfg A/T li daihatsu feroza lı arkadaşım da bu pazar gelmek ister. Uygun mudur?

lastik botunu ,u kilidini çekme halatınıda alsın gelsin bide Getli, bfg A/T li daihatsu feroza nın arazi kabiliyetini görelim nasılmış

kız babası' Alıntı:
lastik botunu ,u kilidini çekme halatınıda alsın gelsin bide Getli, bfg A/T li daihatsu feroza nın arazi kabiliyetini görelim nasılmış

Tabi gezi yaparsak Hasan net gelirirm demedi işi biterse gelecekmiş ,Dinçer garanti gelmiyor Ayberk ve Tayfun'dan ses yok son durum bu hafta sonu yalan olucak gibi

Defender selçuk abi de gelmek istiyor bildiğim kadArı ile. Gezinin burada konuşulması yadi hudoff sohbet köşesinde konuşulması insanlarin görmelerine el vermiyor anladığım kadarı ile. Geziler marmara başlığı altında yeni bir başlik yazılırsa insanlarin haberi olur gibi geliyor bana. Bu şahsi fikrim tabiiki

iyi cumartesiler herkese. biraz fazla yazıyorum bıktırdım sanırım farkındayım :smiley:

bu pazar pas geçiliyor anladığım kadarıyla. önümüzdeki pazar çalişacağim ben o yüzden bu pazarı soruyorum ısrarla.

pazar birşey yapmak isteyen var mı?

16 şubat pazar için hudofu harekete geçirelim, hasancım biraz orman içi gezi yapalım yeni keşiflere salalım kendimizi

başkan şile gezisi nasıl geçti gittinmi nerede gezdiniz

freelander99' Alıntı:
16 şubat pazar için hudofu harekete geçirelim, hasancım biraz orman içi gezi yapalım yeni keşiflere salalım kendimizi

başkan şile gezisi nasıl geçti gittinmi nerede gezdiniz
Günaydın gençler 16 şubat pazar için programa sabah kahvaltısıda ekleyelim Serkan abi de suzuki ile katılacakmış dün Alper abi ben lopez gezimize land rover defender ile katılan selçuk abi wilf offroad grubundan murat abi (34,5 lastikli L200) ve Rıza abi vardı (daıhatsu ferozo) şile sofular köyüne gittik etap çok zor bitiremeden döndük sahili süper araç yıkama ve ögle yemegi için mutlaka gidilmeli sonrasında kılıçlı köyüne gittik orasıda çok zordu Hasanı salacan oraya kenarda durup seyretcen lopez falan hikaye yagmur yagmamasına ragmen beni baya zorladı

kız babası' Alıntı:
Günaydın gençler 16 şubat pazar için programa sabah kahvaltısıda ekleyelim Serkan abi de suzuki ile katılacakmış dün Alper abi ben lopez gezimize land rover defender ile katılan selçuk abi wilf offroad grubundan murat abi (34,5 lastikli L200) ve Rıza abi vardı (daıhatsu ferozo) şile sofular köyüne gittik etap çok zor bitiremeden döndük sahili süper araç yıkama ve ögle yemegi için mutlaka gidilmeli sonrasında kılıçlı köyüne gittik orasıda çok zordu Hasanı salacan oraya kenarda durup seyretcen lopez falan hikaye yagmur yagmamasına ragmen beni baya zorladı

kahvaltı için ateş yakmak gerekecekse, kahvaltı için 2 saat ayırmak gerekir en az. beykoz da yemek yediğimiz orman içinda kahvaltı yapıp, hasanın yeni bulduğu parkurda gezebiliriz?

sofularda kanallar çok derin, gereksiz bir zaman kaybı oralar. video da da gözüküyor zaten :smiley: kılıçlı da mı derin kanal dı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR