Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,113
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

HASAN_5434' Alıntı:
Başkanın eşi arabayı yakarım diyor, benimki lastiklerini keserim diyor,ayberkin manitası seni terk ederim diyor biz bu halde tamam diyoruz sen servis kızıyor diyorsun oldumu şimdi :mad: :mad: :mad: :mad:
Servis ile aramıza girmeyin. Bizim aşkımız taze. Onu kırmam mümkün değil..
Şaka bir yana biz bir geziyoruz, bir hafta dinliyoruz. Ara verelim. Neticede hanımların da (lafın gelişi çoğul ;D), çocukların da üzerimizde hakları var. Önce can, sonra canan. Bir sonra ki hafta için teklifleri alalım. Ben konuyu açarım inş. Siz ikiniz gidip kurtlarınızı dökebilirsiniz. Çok kötü yer olmadıktan sonra araçları deneyebilirsiniz..

Etiketler

Selam ahali mevzideyim yarın bir iş yakaladım onu hal edip teslim edersem ilk defa sizinle bir turlamak ve tanışmak isterim.Kurtköy den katılabilirim güzergah ve keşif olsa iyi olur. Bendeki arac 92 standart samurai.Denizli göletinde öte yolları bilen varsa anlatsın yada bilelim.Arıca akşam üstü Aydos tepesinde hafif bir kar ile karışık tozlu bir görürüntü vardı.durum ve vaziyet büle bea yA.

Benim son durumum yarın balık avına Tekirdag tarafına gidicem pazar günü sabah döncem öglendede misafir gelecekmiş sonuç bu hafta ben yokum

kız babası' Alıntı:
Benim son durumum yarın balık avına Tekirdag tarafına gidicem pazar günü sabah döncem öglendede misafir gelecekmiş sonuç bu hafta ben yokum

Yani bir balığa değiştin samurai'i başkan :smiley: afiyet olsun

havada soğuk zaten, yolda kalan olsa , üşümekten yardım edemeyiz ;p
iptal edin en iyisi ;p

Ayberk yaw. Sen de mi bürütüs :smiley: . Valla ben tek olsam da gitçem. Dayanamıycam. Hasandan ses yok tek dayanagımdan :(

Bu pazar boş geçti diye hayıflanıp Anadolu hisarında çay içerken, telefonum çaldı.bir baktım Hasan. 15 dakika sora kavacıkta buluştuk. Buyrun beykozdan polonezköye görselleri.
Hudoff yine çamurlar içinde yerini aldı :smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Başkan'ım, yeni arkadaşlarımızın Hudoff Sticker'ına ihtiyaçları var. Bilgin olsun..
;D ;D ;D

Alper abi bu resim benim samuraideki sticker Dinçer kardeşim üzerindeki çamuru silipde çekmişti hey gidi günler heyy ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR