Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,113

Etiketler

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

aynen öle valla herçözümü sunmaya çalişiyorum :smiley:) tayfun du sanırım şnorkelli vinçli siyahlı jimny bide defender selçuk. sayıyı arttırma çabaları :smiley:

HASAN_5434' Alıntı:
Onlarda geliyor mu
i
işte olay ozaten haberleri yok bence. çünkü offroad gezilerimiz>marmara altında bi başlık açsak 2 şubat gezisi diye haberdar olunur. sohbet köşesi sadece yazanlar yani bizlerin arasında dönüyor. cahilliğime yeniliğime verin ben açmayı bilmiyorum yeni başlık. bilen biri açsa mesela.

bu nacizane benim fikrim tabii.

alper soykan' Alıntı:
i
işte olay ozaten haberleri yok bence. çünkü offroad gezilerimiz>marmara altında bi başlık açsak 2 şubat gezisi diye haberdar olunur. sohbet köşesi sadece yazanlar yani bizlerin arasında dönüyor. cahilliğime yeniliğime verin ben açmayı bilmiyorum yeni başlık. bilen biri açsa mesela.

bu nacizane benim fikrim tabii.
Bu işin erbabı Dinçer ve Ayberk onlar hallederler herhalde :smiley:

Bu hafta olursa ben gelemem. Bir sonra ki hafta içinse; olabilir. Ancak acizane tavsiyem, boş boş arabaları çamurlayıp gelmektense, keşif gezisi yapalım. Mesela Çatalca'dan dalalım, Ormanlı'dan çıkalım. Beykoz'dan dalalım, Şile'den çıkalım gibi. Yolumuza engel çıkarsa elimizden geldiğince aşmaya çalışırız. Olmadı etrafından dolaşırız. Çıkmazsa da gezmiş oluruz. Yer, yöre görmüş oluruz.

Atıl kurt kardeşim sende bi sıkıntı var herhalde eski canlılığı göremiyorum sanki git gide kaybediyoruz seni inşallah öyle değildir hayırlısı olsun bakalım :-\ :-\ :-\

Yılbaşı geçti daha bitiremediğim işler var. Bunalımlardayım. Depresyona gireyim diyorum, orada da duramıyorum. Geçecek inşAllah. Sıkıntı yok sonraki haftalarda yaparız güzel güzel keşif gezileri. Olmaz mı?

lynx255' Alıntı:
Yılbaşı geçti daha bitiremediğim işler var. Bunalımlardayım. Depresyona gireyim diyorum, orada da duramıyorum. Geçecek inşAllah. Sıkıntı yok sonraki haftalarda yaparız güzel güzel keşif gezileri. Olmaz mı?
Başkanın eşi arabayı yakarım diyor, benimki lastiklerini keserim diyor,ayberkin manitası seni terk ederim diyor biz bu halde tamam diyoruz sen servis kızıyor diyorsun oldumu şimdi :mad: :mad: :mad: :mad:

bu hafta gerilim çok, bence zorlamayalım, mola zamanı gibi gözüküyor.

vinçli bir araç bulursanız, Alper ile Hasan beraber lopeze gidin :smiley:

Hoppalaaa :smiley: eğer bu pazar aktivite yoksa lastikleri takırmak için çırpınmıycam. Haftaiçine bırakıcam.
Gönlümden geçen ise yarın taktırıp, pazar keyfine varmak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR