kız babası
Kamp III
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
Ben ayarı çekeyimde Dinçer'den net bi cevap alamadım gelicekmi gelmicekmi ?
Ben ayarı çekeyimde Dinçer'den net bi cevap alamadım gelicekmi gelmicekmi ?
ya mecbur gelecekte aracı görmüyoruz bir aydır birde on yazıyoruz bir cevap zorla alıyoruz sıkıntı mı var ??? ???kız babası' Alıntı:Ben ayarı çekeyimde Dinçer'den net bi cevap alamadım gelicekmi gelmicekmi ?
Başkan ayıp oluyor tamirci değil servissskız babası' Alıntı:Tamirci çokmu öpmüş ? Oyüzdenmi böyle ağır
tamirci sanayi bazında oluyor ama servisin havası ve parası iyi başkann ;D ;D ;Dkız babası' Alıntı:servisin içinde çaycımı öpecek tamirci işte
Başkan nerde bu adam o kadar konuştuk yazdık tık yokkız babası' Alıntı:Bizim sekreterede sorulunca yönetici asistanıyım diyo ben direkt ameleyim diyorum
oooooo sen son servis olayından sonra 5 ayda ancak toprlarsın kendini onun için salla gitsin kemeraltına buluşalım lopezde dolaşalım ;D ;D ;Dlynx255' Alıntı:Evet Servis ile aramızda olanlar için son günlerde medyada konuşulanlar asılsız birer iftiradan ibaret, biz yalnızca arkadaşız, tamam mı?
Ayrıca bir zaman gezi yapmasak diyorum.. (Servis kızıyor)
En azından iki hafta sonra yapsak mesela, lastik alsak, jant falan alsak araca, olmaz mı?
lynx255' Alıntı:Aynen, doğrudur.. Bahsi geçen lastikçi için farklı yorumlar okudum nette. Bence fiyata aldanıp bulaşmamak lazım. Açıkçası ben de lastik bakıyorum. İnsa güzel fakat Hasan'ın tecrübeleri kafamı karıştırdı. Lastik deseninde o denli boşluk ta olmayacaksa, lastik değiştirmenin manası ne? Bir yandan da düşünüyorum. BG iş görür mi diye. Mt mi At mi onada çok karar verebilmiş değilim.. Şunun şurasında bir iki ay sonra ne çamur kalır ne de kanal. Ondan sonraki geziler hep toz toprak. Öyle zeminde de kauçuğu biraz yumuşak lastik avantajlıdır.. Düşünmelerdeyim yani... ;D
asfaltta normal lasiğe göre biraz daha fazla eriyor onada yapacak bir şey yok hepsi aynı mt lerinkız babası' Alıntı:yazın asfaltda napıcak
HASAN_5434' Alıntı:asfaltta normal lasiğe göre biraz daha fazla eriyor onada yapacak bir şey yok hepsi aynı mt lerin