Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,109

Etiketler
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

kız babası' Alıntı:
Ben ayarı çekeyimde Dinçer'den net bi cevap alamadım gelicekmi gelmicekmi ?
ya mecbur gelecekte aracı görmüyoruz bir aydır birde on yazıyoruz bir cevap zorla alıyoruz sıkıntı mı var ??? ???

Evet Servis ile aramızda olanlar için son günlerde medyada konuşulanlar asılsız birer iftiradan ibaret, biz yalnızca arkadaşız, tamam mı?
Ayrıca bir zaman gezi yapmasak diyorum.. (Servis kızıyor)
En azından iki hafta sonra yapsak mesela, lastik alsak, jant falan alsak araca, olmaz mı?

lynx255' Alıntı:
Evet Servis ile aramızda olanlar için son günlerde medyada konuşulanlar asılsız birer iftiradan ibaret, biz yalnızca arkadaşız, tamam mı?
Ayrıca bir zaman gezi yapmasak diyorum.. (Servis kızıyor)
En azından iki hafta sonra yapsak mesela, lastik alsak, jant falan alsak araca, olmaz mı?
oooooo sen son servis olayından sonra 5 ayda ancak toprlarsın kendini onun için salla gitsin kemeraltına buluşalım lopezde dolaşalım ;D ;D ;D

lynx255' Alıntı:
Aynen, doğrudur.. Bahsi geçen lastikçi için farklı yorumlar okudum nette. Bence fiyata aldanıp bulaşmamak lazım. Açıkçası ben de lastik bakıyorum. İnsa güzel fakat Hasan'ın tecrübeleri kafamı karıştırdı. Lastik deseninde o denli boşluk ta olmayacaksa, lastik değiştirmenin manası ne? Bir yandan da düşünüyorum. BG iş görür mi diye. Mt mi At mi onada çok karar verebilmiş değilim.. Şunun şurasında bir iki ay sonra ne çamur kalır ne de kanal. Ondan sonraki geziler hep toz toprak. Öyle zeminde de kauçuğu biraz yumuşak lastik avantajlıdır.. Düşünmelerdeyim yani... ;D

Hadi bakalım buradan yak. Şimdi arkadaşlar tam netleştim kafaca. Mt ye ve modele karar verdim
Derken. Yine size bir soru geldi: M/T yazın dezavantaja dönüşmüyor değilmi? Kuruzeminde mt performans nedir? Yani 2-3 ay sonra tekrar lastik almak zorunda kalmiyim diyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR