omurmar
Ana Kamp
Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?
Aynı yoldan dönmek yerine, sizin yerinizde olsam, saraybosna, karadağ, prizren, üsküp, kavala olarak dönüş yapardım. Gidiş için ise, Selanik, Bitola, ohrid, Tiran, Budva olarak düzenlerdim. Saraybosna, Prizren geçişi için yol zorlu fakat, berbat değil. Emin olun, Tiran, işkodra, Podgoricia arasındaki yolu kathederken, dönüşte, Amerika üzerinden Türkiyeye dönerim, genede bu yolu geri gelmem demiştim.
selekm' Alıntı:Merhabalar;
Ben kendi aracımla Mostar'a kadar programımı yaptım. Ancak dönüş yolu için aynı güzergahı takip etmeyi planlıyordum. Yani;Dönüş güzergahım: Mostar-Dubrovnik-Budva-Bar-Tiran-Üsküp-Selanik-kavala-ipsala olarak planlıyorum. Zaman darlığı nedeniyle Dönüş için en kısa, hızlı ve konforlu yolu tercih edeceğim.
Bu konuda bana tavsiyeleriniz olabilir mi? Arnavutluk alternatifi ve kısa-hızlı yol tavsiyeniz var mıdır?
Bilgilendirme için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletirim.
Selam ve Sevgilerimle...
Aynı yoldan dönmek yerine, sizin yerinizde olsam, saraybosna, karadağ, prizren, üsküp, kavala olarak dönüş yapardım. Gidiş için ise, Selanik, Bitola, ohrid, Tiran, Budva olarak düzenlerdim. Saraybosna, Prizren geçişi için yol zorlu fakat, berbat değil. Emin olun, Tiran, işkodra, Podgoricia arasındaki yolu kathederken, dönüşte, Amerika üzerinden Türkiyeye dönerim, genede bu yolu geri gelmem demiştim.