Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 368
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,650

SİZCE HANGİSİ

• T.HILUX

Kullanılan: 81 40.7%
  • M.L200

Kullanılan: 78 39.2%
  • N.NAVARA

Kullanılan: 26 13.1%
  • İ.D-MAX

Kullanılan: 14 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    199
Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

FREE LANDER SALİH' Alıntı:
onur bey merhaba valla demin düşünüyordum. konu toyota olunca onur bey yardımcı olur. ne diyorsunuz bu araç hakkında bilginiz varmı?

Selamlar
Araç 2006 model, bu modeller 100 beygir, şayet bu da 100 beygirse araç hantal kalabilir. Ama özel getirilmiş ve daha güçlü falan diyor..
Güney Afrika için özel üzetilmiş Hilux diye birşey duymadım :smiley:
Hilux da arkada LSD var, sahibi onu dif. kilidi olarak şişirmiş olabilir, belki de kilit taktırmıştır. Bilemiyorum, bence en iyisi hangi servis getirmiş onu öğrenip olayın aslı var mı yok mu bunu öğrenin.. Çünkü araçtaki özellikler kişinin kendi taktırabileceği özellikler, öyle bi Güney Afrika havası sezemedim :smiley:
Bir de bu direksiyon, 2006 model öncesinin direksiyonudur, ve araç 2.5 motor. 2006 modellerden öncekiler 2.4 motor, onların da 4x4 ü gelmedi..
Bilmiyorum karışık :smiley:

Etiketler

Sanırım sorunu çözdüm.

Hilux bu seneye kadar 4 modeldi;

Hilux Adventure 4x4
Hilux Freedom 4x4

Hilux Comfort 4x2
Hilux Basic 4x2

Adventure ve Comfort modelleri, diğerlerine göre daha lükstü. Diğerleri daha ticariydi. Bu araç Hilux Freedom. Yani 4x4'ün boş olanı..
Freedom piyasada çok azdır, sahibi de kendince modifiye etmiş Güney Afrika özel üretimi diye de yapıştırmış.. Yersen :smiley:
Aslında arazi için daha basit kaldığından Freedom tercih edilebilir. Ama Bu fiyatlara 4x4 Adventurelar var, ben onlara bakın derim.

peki bu aracı almaya kalksan ve satan kişi beyan ettiklerinin hepsi var dese bunların olup olmadığını ve detaylı bir incelemeyi nerede yaptırırım araç silivri de imiş bana tavsiyede bulunabileceğiniz bir usta varmı yada servis.

bana bu araçta kilit olamsı cazip geldi. açıkçası ben daha sonra yurtdışından kilit getirt taktır uğraş yapmak istemiyorum aldığım aracın da kilitli olması tercihim.belki ilk etap ta ağır arazi yapyacağım ama bu sitede herkez biliyor bu işe bir kere girdinmi hafif off roadla kalmıyor insan biraz daha hep biraz daha diyor. yani

peki bu aracı almaya kalksan ve satan kişi beyan ettiklerinin hepsi var dese bunların olup olmadığını ve detaylı bir incelemeyi nerede yaptırırım araç silivri de imiş bana tavsiyede bulunabileceğiniz bir usta varmı yada servis.

İlk olarak aracı getirttiğini söylediği servise danışın bence, böyle birşey var mı diye, ama bence yok :smiley: Sonra başka bir toyota servisinden ekspertiz alabilirsiniz.
Atatürk Oto sanayideki Tem Servis'e de gösterebilirsiniz.

bana bu araçta kilit olamsı cazip geldi. açıkçası ben daha sonra yurtdışından kilit getirt taktır uğraş yapmak istemiyorum aldığım aracın da kilitli olması tercihim.belki ilk etap ta ağır arazi yapyacağım ama bu sitede herkez biliyor bu işe bir kere girdinmi hafif off roadla kalmıyor insan biraz daha hep biraz daha diyor. yani

Dediğim gibi, kilit olduğunu sanmıyorum LSD'dir büyük ihtimal. Ama kilit taktırmışsa ne ala tabi. O zaman daha mantıklı bir araç olabilir.
Rica ederim.

onur bey, lsd var galiba araç 120 küsür beygir dedi tam bilmiyorum ruhsata bakmam lazım dedi. adapazarı toyatanın getirttiğini söylüyorlar. birde bu aracın altında muhafazalar varmış standart. afrika için amortisörler normal hilux ten uzunmuş.jant kendi orjinal jantı imiş.

Yani samimiyetine inanmanız önemli ama bu saydıklarının tamamı yapılabilecek ve genelde insanlar tarafından yapılan şeyler.
Doğru da söylüyor olabilir. Ama dediğim gibi Afrika için üretilen Hilux duymadım ben. Ve de Freedom modeli boş olduğu için bunları kendi yapmış olup size hepsi orjinal demiş olabilir. Ben böyle Toyota jantı görmedim hiç :smiley:

lokosit' Alıntı:
Etrafta 2010 L200 ler var ama makyajlısını yeni duydum.
Fotoğraf çekerseniz sevinirim.

L200 modellerinde makyajlanan kasada kasa boyu 18 cm uzatıldı Ön panel değiştirildi(Farlar,sis farı şekli, ızgara,ızgara altı ve panel nikelaj yapıldı) El freninin ile teyp arasındaki bölge daha geniş ve fonksiyonel kullanım sunan orta panel değiştirildi.
Aşağıda ki linkte de makyalı L200 ün resimleri var arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/2010_makyajli_yeni_kasa_l200_4x2_duzvites-02WQQaXQQ21407949WQQpXQQdisplayitem

NVR01' Alıntı:
kesinlikle navara arkadaşlar yapmayın lütfen hıı bütçe sınırlıysa ona bişey diyemem baştacı ama navara da ki özellikler hiç bi pick-up ta yok bunu herkes biliyo zaten.. ;D

Sn. NVR01 Navara ilk başta benim de hayalimi süsleyen b,ir araçtı ancak çeşitli forumlarda ve piyasada söylenen dedikodulara göre navaraların motoru 150 bin km. geçmiyormuş ve arazi kabiliyetleri L200 den çok düşükmüş. kafam öyle karıştı ki hangi aracı alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Bu konuda doğru ve objektif bilgiye ihtiyacım var.

valla abicim benim arabam 101.000 km de en ufak sıkıntı yapmadı çok şükür 140.000 de bi arkadaşımda var onda da herhangi bi sorun yok hatta 300.000 km de duydum hala catır cutur geziyo 0 hata memnunsam sorun yok görsellik desen var ,özellik desen alası var her türlü aksesuarıda mevcut piyasada tek eksisi yakıt biraz diğerlerine göre fazla ama onun rahatlıgınada yaksın diyorsun yanii...navara navara navara diyorum yine arkasındayım malın 10 numara araç...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri