İstenirse cıkar.Ama cok atmasyon duruyor.ekiNoks' Alıntı:yok yok, gerek yok. ilk simşek sırasını biz saldık zaten , bizim şantiye ye de düştü ...
MADENCİ' Alıntı:İstenirse cıkar.Ama cok atmasyon duruyor.
Kafazı bozuldukca küfreden bir adam ve iki numara gecen zamanda tespil edilemezmi.
İki insan bu olayda konuşmadan kavgayamı tutuşmuş.
Karşındaki bilmeden kim kimin evine gider. Verilen adres necidir demezmi
Hangi polis bir ihbar üzerine 7 kişi gider.
TV her halta zıplarmı
Savcılk bu olaya el koymuştur sen bana ben sana küfrettin etmedinden sonra.
Ee sonra o ara küfredici bulunmuştur.Ben oraya takıldım o ne olmuştur..
İlginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkürler.Dile getirmek istedigim sadece bu yazıların başlıkta da belirtildigi gibi hikaye olması. Hikaye çok genel bir baslık oldugu için, tesbitlerinizde haklısınız.Burada paylasılan gerçek hikayeler de olabilir, rivayet edilen hikayelerde..çogu internetten alıntı oldugu için dogrulugu konusunda kimse bir iddiada bulunamaz.Kaynagı belli olanlar,seyyah-34' Alıntı:yazlıkta olmam sebebi ile sadece eve bazı ihtiyaçlar için geldiğimde sizlerin manalı ve bir o kadarda nasihat dolu hele çay ve bay bayan istek hikayeleri ilginç ve manidardı eşim ile hikayeleri okurken bazen gözlerimiz yaşlanıyor bezende 3 dkk sonra gülme krizine tutulabiliyoruz biz eşimle 24 yıllık evliyiz bizim evde hakaret, dayak , kötüsöz , geçin bunları yükses sesle hitap bile yoktur ama dün bugün değil tam 24 yıldır. anlatığınız hikayelerden döküldü bu yazılar klavyemden..
takip ediyorumda sanıyorum hikayeler burada bunları yazanlarında hislerine tercüman oluyor gibi geliyor ve bu çok hoş olumlu veya olumsuz yazılar dahil
zaten olgun ve tecrübeli hikayeler farklı hemen dikkat çekiyor ve ve en önemliside okuyana tesir ediyor !! yanılıyormuyum .
dilekl kutusu :
güzel ve seviyeli arkadaşlarımız hikayeleri peş peşe yazmak yerine bir kaç hikayeden sonra diğerlerinin yazmasını beklese mi acaba ( tabiki beni değil ben belki 2 ay sonra aktif olabilirim )
ayrıca anlatılan hikaye ve başından geçenlerin kaynağının ve bilginin tam sağlamlığından emin olmadan yazılmaması sanırım çok yerinde olucaktır . hatırlatırım bu yazılarımız google de bir çok yerlere düşüyor aklınızda olsun .. gerçeklik ve sağlam bilgi konusuna örnek melsela 4. murat alkol ve yeni kapı hikayesi.
ve yeni olarak bütün insanlığa örnek olabilecek kişinin kendi başından geçen seviyeli hikayelerde olabilir ..
zamanım azalıyor yazlığa dönmemiz için çıkmamız gerekiyor inş.. tekrar eve geldikçe sizlerin güzel seviyeli bol nasihatlı hani arasırada gülme krizli harika hikayelerinizi bekliyor olucaz eşimle .
hepinize sağlık sıhhat afiyet huzur ve mutluluklar diliyorum bir kaç sonra aktif hikayelerimizle aranızda olucaz inş..