Hikayeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Nursel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 808
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,048
Ynt: Hikayeler

Fatoş canım ne güzel düsünmüssün.harikasın. Engin bey gidecektim ama cuma günü son dk.gelismeleri oldu.yarın evde tüm gün rapor hazırlamam gerekiyor yoksa bu etkinlik kacmazdı. 67 icin bir seyler düsünecegim yine de :D

Etiketler

Sevgi Ağacı

Yeni evli bir çift vardı. Evliliklerinin daha ilk
aylarında, evliliğin hiç de hayal ettikleri
gibi olmadığını anlamışlardı.
Aslında birbirlerini sevmiyor değillerdi.
Son zamanlarda o kadar sık olmasa da,
evlenmeden önce sık sık birbirlerini çok
sevdiklerine dair ne kadar da dil dökmüşlerdi.
Ama şimdilerde, küçük bir söz, ufak bir
hadise aralarında orta çaplı bir
kavganın çıkmasına yetiyordu.

Bir akşam oturup, ilişkilerini gözden
geçirmeye karar verdiler Her ikisi de,
boşanmayı istememekle beraber, işlerin böyle
gitmeyeceğinin farkındaydılar.

Erkek, “Aklıma bir fikir geldi”dedi.
“Bahçeye bir ağaç dikelim ve eğer bu ağaç
üç ay içinde kurursa boşanalım. Kurumaz da
büyürse ayrılmayı bir daha aklımızdan
geçirmeyelim. Bu süre içinde de ayrı ayrı
odalarda kalalım.”

Bu ilginç fikir eşinin da hoşuna gitti.
Erkesi gün gidip bir meyve fidanı aldılar
ve birlikte bahçeye diktiler.

Aradan bir ay geçti. Bir gece bahçede karşılaştılar.
Her ikisinin de elinde içi su dolu birer bidon vardı..

ekiNoks' Alıntı:
yok yok, gerek yok. ilk simşek sırasını biz saldık zaten :D, bizim şantiye ye de düştü :D...
İstenirse cıkar.Ama cok atmasyon duruyor.
Kafazı bozuldukca küfreden bir adam ve iki numara gecen zamanda tespil edilemezmi.
İki insan bu olayda konuşmadan kavgayamı tutuşmuş.
Karşındaki bilmeden kim kimin evine gider. Verilen adres necidir demezmi
Hangi polis bir ihbar üzerine 7 kişi gider.
TV her halta zıplarmı
Savcılk bu olaya el koymuştur sen bana ben sana küfrettin etmedinden sonra.
Ee sonra o ara küfredici bulunmuştur.Ben oraya takıldım o ne olmuştur..
:smiley: :smiley:

MADENCİ' Alıntı:
İstenirse cıkar.Ama cok atmasyon duruyor.
Kafazı bozuldukca küfreden bir adam ve iki numara gecen zamanda tespil edilemezmi.
İki insan bu olayda konuşmadan kavgayamı tutuşmuş.
Karşındaki bilmeden kim kimin evine gider. Verilen adres necidir demezmi
Hangi polis bir ihbar üzerine 7 kişi gider.
TV her halta zıplarmı
Savcılk bu olaya el koymuştur sen bana ben sana küfrettin etmedinden sonra.
Ee sonra o ara küfredici bulunmuştur.Ben oraya takıldım o ne olmuştur..
:smiley: :smiley:

Hava raporunu takip et. raporda çorlu, çerkezköy yağmurlu ve şimşekli yazıyor ise sen ziyaretimize gel :smiley:, şantiyede sana yatacak yer ayarlarım ben ;)

Melek Biblo

Hep bir ablası olsun istemişti. Bu isteğinin kendince bir nedeni vardı elbet. Arkadaşlarından daha ufak tefek ve daha çelimsizdi. Diğerleri tarafından kolay hırpalanan ve horlanan bir çocuktu. Mahallenin çocuklarından kaçıp, sığınmak için bir ablası olsun isterdi hep ama yoktu. Ne zaman yanında ablası ile geçen birini görse içi burkulur. Abla ile dolardı gözleri, minik gözleri. Taşradan yeni gelmişlerdi, büyük kente Ankara’ya. Belki de buralara alışamamanın etkisi ile iyice doluydu. Bir gecekonduya gelip yerleştiler. Bir kaç evin kapısının aynı avluya açıldığı bir eve. Avluda bir asma, bir çeşme, birde herkesin kullandığı tuvalet. Birde kapısı devamlı kapalı bir kömürlük… Ne hayaller kurmuştu o kömürlük için minik beyninde. İçinde devler mi yaşatmamıştı, yedi cüceler mi? Bir sabah erken kalktı yatak tan. Avluya çıktı çocuk. Karşı kömürlüğün kapısı açık… Korkak ve ürkek yanaştı kömürlüğe. Yüreği ağzında minik adımlarla… İçeriden ışık sızıyordu, cılız bir ışık. Dar kapıdan kafasını eğip korkarak içeri girdi. Yerler taş döşeli alçak tavanlı bir oda ile karşılaştı. İçersi ağır bir şekilde boya ve vernik kokuyordu. Yer yer beyaz bir toz bulutu etrafta uçuşuyordu. Odanın bir köşesinde cılız bir ışık altında iki büklüm, sakallı yaşlıca bir adam yere bağdaş kurmuş oturuyor. Korkarak kapının arkasından bakıyor adama. Yaşlı adam önce telleri bağlıyor birbirine. Sonra bir kundak sarar gibi iki parça kalıbın bir yanına yatırıyor. Öteki parçayı da üstüne koyup bir lastikle bağlıyor, ayrılmasınlar diye. En son bir kapta hazırladığı ayrana benzer sıvıyı boşaltıyor içine, bırakıyor köşeye kurusun. Etrafa bakıyor çocuk her yan ufak, büyük, genç insan, hayvan dolu. Sanki tüm şehir, şehir olmasa da mahalle burada… Gözü o kadar biblo içinden birine takılıyor çocuğun. İki yanında iki ufak çocuğun, ellerinden tutmuş abla biblosu. Kendini hayal ediyor çocukların yerinde. Benim ablam diyor çocuk, yanındaki de kardeşim. Adamın yerinden kalktığını fark etmiyor. Adam kalkıyor yerinden melek bibloyu bir çekiç darbesiyle tuz buz ediyor. Yerinden fırlıyor çocuk ne yaptın diye bağırıyor adama, ne yaptın. Neden öldürdün ablamı.

—Ablan mı diyor adam şaşkın ve korkak.

—Evet, ablamı öldürdün,

—O bir biblo diyor adam, hem sen kimsin, ne arıyorsun burada?

Hikayesini kısaca anlatıyor çocuk, adam ağlıyor.

—Ben sana yenisini yaparım diyor. O kalıptan bozuk çıktığı için kırdım.

—Yapar mısın diyor çocuk,

—Tabi diyor yaşlı adam, hemde senin istediğin gibi.

Rahatlıyor çocuk. İhtiyar adama yardım ediyor yeni melek biblo yapımında.

—Sakın bir daha kırma diyor adama.

—Tamam diyor adam.

En güzel melek bibloyu döküyorlar. Beraber boyuyorlar. Alıp eve getiriyor çocuk bibloyu. Yatağının yanına koyuyor özenle. Daha bir dik yürüyor o günden sonra yolda çocuk. Ablasını yanında düşünüyor, korkmuyor kimseden.

İhtiyar adamın kapısı hiç kapanmıyor artık. Ölene kadar mahallenin tüm çocuklarına melek biblolar yapıyor, irili ufaklı.

Biride belki sizin evde en başköşede duruyordur kim bilir.

Bende bir tane var!

Yazı Sahibi: Eyyüp Yıldırmış

yazlıkta olmam sebebi ile sadece eve bazı ihtiyaçlar için geldiğimde sizlerin manalı ve bir o kadarda nasihat dolu hele çay ve bay bayan istek hikayeleri ilginç ve manidardı eşim ile hikayeleri okurken bazen gözlerimiz yaşlanıyor bezende 3 dkk sonra gülme krizine tutulabiliyoruz biz eşimle 24 yıllık evliyiz bizim evde hakaret, dayak , kötüsöz , geçin bunları yükses sesle hitap bile yoktur ama dün bugün değil tam 24 yıldır. anlatığınız hikayelerden döküldü bu yazılar klavyemden..
takip ediyorumda sanıyorum hikayeler burada bunları yazanlarında hislerine tercüman oluyor gibi geliyor ve bu çok hoş. olumlu veya olumsuz yazılar dahil
zaten olgun ve tecrübeli hikayeler farklı hemen dikkat çekiyor ve ve en önemliside okuyana tesir ediyor !! yanılıyormuyum .

dilekl kutusu :
güzel ve seviyeli arkadaşlarımız hikayeleri peş peşe yazmak yerine bir kaç hikayeden sonra diğerlerinin yazmasını beklese mi acaba ( tabiki beni değil ben belki 2 ay sonra aktif olabilirim )
ayrıca anlatılan hikaye ve başından geçenlerin kaynağının ve bilginin tam sağlamlığından emin olmadan yazılmaması sanırım çok yerinde olucaktır . hatırlatırım bu yazılarımız google de bir çok yerlere düşüyor aklınızda olsun .. gerçeklik ve sağlam bilgi konusuna örnek melsela 4. murat alkol ve yeni kapı hikayesi doğruluğundan emin olmadığımız her bilginin vebali olsa gerek diye düşünüyorum ve sizlerde bunu hikayelerinizde konu ediyorsunuz zaten.
ve yeni olarak bütün insanlığa örnek olabilecek kişinin kendi başından geçen seviyeli hikayelerde yazılabilir ..

zamanım azalıyor yazlığa dönmemiz için çıkmamız gerekiyor inş.. tekrar eve geldikçe sizlerin güzel seviyeli bol nasihatlı hani arasırada gülme krizli harika hikayelerinizi bekliyor olucaz eşimle .
hepinize sağlık sıhhat afiyet huzur ve mutluluklar diliyorum a.e.o bir kaç sonra aktif hikayelerimizle aranızda olucaz inş..

Seyyah-34 Tespitlerinize bende katılan biriyim. Bu yönde değelerndirmelerimde oldu uyarılarımda. Dikkat çekici yazınız için kutlarım.
İyi yolcuklarınız olsun..

seyyah-34' Alıntı:
yazlıkta olmam sebebi ile sadece eve bazı ihtiyaçlar için geldiğimde sizlerin manalı ve bir o kadarda nasihat dolu hele çay ve bay bayan istek hikayeleri ilginç ve manidardı eşim ile hikayeleri okurken bazen gözlerimiz yaşlanıyor bezende 3 dkk sonra gülme krizine tutulabiliyoruz biz eşimle 24 yıllık evliyiz bizim evde hakaret, dayak , kötüsöz , geçin bunları yükses sesle hitap bile yoktur ama dün bugün değil tam 24 yıldır. anlatığınız hikayelerden döküldü bu yazılar klavyemden..
takip ediyorumda sanıyorum hikayeler burada bunları yazanlarında hislerine tercüman oluyor gibi geliyor ve bu çok hoş olumlu veya olumsuz yazılar dahil
zaten olgun ve tecrübeli hikayeler farklı hemen dikkat çekiyor ve ve en önemliside okuyana tesir ediyor !! yanılıyormuyum .
dilekl kutusu :
güzel ve seviyeli arkadaşlarımız hikayeleri peş peşe yazmak yerine bir kaç hikayeden sonra diğerlerinin yazmasını beklese mi acaba ( tabiki beni değil ben belki 2 ay sonra aktif olabilirim )
ayrıca anlatılan hikaye ve başından geçenlerin kaynağının ve bilginin tam sağlamlığından emin olmadan yazılmaması sanırım çok yerinde olucaktır . hatırlatırım bu yazılarımız google de bir çok yerlere düşüyor aklınızda olsun .. gerçeklik ve sağlam bilgi konusuna örnek melsela 4. murat alkol ve yeni kapı hikayesi.
ve yeni olarak bütün insanlığa örnek olabilecek kişinin kendi başından geçen seviyeli hikayelerde olabilir ..

zamanım azalıyor yazlığa dönmemiz için çıkmamız gerekiyor inş.. tekrar eve geldikçe sizlerin güzel seviyeli bol nasihatlı hani arasırada gülme krizli harika hikayelerinizi bekliyor olucaz eşimle .
hepinize sağlık sıhhat afiyet huzur ve mutluluklar diliyorum bir kaç sonra aktif hikayelerimizle aranızda olucaz inş..
İlginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkürler.Dile getirmek istedigim sadece bu yazıların başlıkta da belirtildigi gibi hikaye olması. Hikaye çok genel bir baslık oldugu için, tesbitlerinizde haklısınız.Burada paylasılan gerçek hikayeler de olabilir, rivayet edilen hikayelerde..çogu internetten alıntı oldugu için dogrulugu konusunda kimse bir iddiada bulunamaz.Kaynagı belli olanlar,
... kisiden alıntıdır diye belirtiliyor zaten. Daha önceki sayfalarda bir yorumum vardı, dogru olup olmadıgını bilemem önemli olan bana hissettirdikleri şeklinde.Bunlar benim kisisel görüsüm tabii :smiley:Tekrar teşekkürler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR