Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

kımse cesaret edemıyodu.talıplıler cogaldı benden sonra :smiley: sıraya gırın arkadaslar lutfen..:smiley:) betelguzu beklıyoz acıl..

Etiketler

sayın pikaçuyu tebrik ediyor ve sayın betelguz'den acil cevap bekliyoruz :smiley:

allahım inşallah ben morarırım , hele ki şöyle bir %35-60 tasarruf çıksın offff ....

kyenipazar' Alıntı:
sayın pikaçuyu tebrik ediyor ve sayın betelguz'den acil cevap bekliyoruz :smiley:

allahım inşallah ben morarırım , hele ki şöyle bir %35-60 tasarruf çıksın offff ....

kalbım morarmandan yana :p :p ;D ;D
^
%35-%60 ı gectım abı ben %20 ye razıyım valla..denemedıgım bı bu kalmıstı zaten.hadı betelguz son olsun bızım olsun..:smiley:

Harbiden bende morarmayı çok istiyorum. En çok tüketen biri olarak.Hayat bakalım kimi morartacak.

PIKACU' Alıntı:
1996 chevrolet blazer 4.3 var bende .ben denemye hazırım.sızler ıcın kendımı feda edebılırım..:smiley:) meraklıyımdır boyle seylere.daha once cok yakıt tasarrufu ve guc artırıcı cok urun denedım.sadece amerıkada getıttırdıgım performans chıpten memnun kaldım.dedıgım gıbı ben burdayım.subaruya uymadı madem bızımkıne uyar umarım.kafadakı butun soru ısaretlerınıde kaldırmıs oluruz sanırım...

en son denedıgım urun;

http://www.dealextreme.com/p/neo-socket-fuel-economizer-for-car-save-fuel-gas-10-30-12v-52013

tv urunuymus.:smiley: 5 dolarlık alet ne ıse yarar tabıkı dıye dusunmedım degıl.ama 1-2 yorumda memnun kalındıgını gorunce 1 paket sıgara parası dıye 2 tane sıparıs verdım.esımın ve benım aracımda 2 ay denedım hıc bır etkısını gormedım.sasırmadım tabı.yakında turkıyede gece reklamlarda doner 109 lıraya satılır.sonra hıc bır ıse yaramadıgı anlasılınca fıx ıt pro gıbı 5 lıradan satılmaya baslar..:smiley:)

dedıgımgıbı betelguz.ben demeye hazırım.ıstanbul kartaldayım.

pikacu sen tecrübelisin eko66 yı denedin mi hiç daha ciddi duruyor diğer ürünlere göre ?

mertbirincioglu' Alıntı:
pikacu sen tecrübelisin eko66 yı denedin mi hiç daha ciddi duruyor diğer ürünlere göre ?

EKO66 yı denemedım.ama 2 sene once cok pahalıydı 4000 motor ustu 2500 gıbı yanlıs hatırlamıyosam.ama cok yorum okudum forumlarda cok dolastım.sureklı bayılık veren ve bayılık ıptal eden bır fırma.urunu taktırıyorsunuz ıse yaramıyor merkezı arıyorsunuz o fırmayla sozlesmemızı ıptal ettık sahte urunler kullandıgından dolayı dıyorlarmıs ve ortada kalıyormussun.bununla ılgılı cok sıkayet okudum.sahıbı cok mert bır adam aslında tv de anlatmalarına gore sıkayetı olan varsa kendım atlar gelırım dıyor.ama arayınca senı en yakın bayıye yonlendırıyormus falan..yakıtta azalma olmayan herkese yanlıs montaj yapılmıstır gıbı ana bır cevap verılıyormus.acıkcası mıdem bulandı..deneyen bırıylede bırebır konusmam olmadı sadece yorumlardan okudugum bunlar.

herneyse urun fıyatlarına tekrar baktım sımdı.bayagı bı dusus olmus.bunuda ayrı bır konuda tartısmak lazım aslında.hepımızın oncelıklı ıhtıyacı tasarruf:smiley:

HERKES NEFESİNİ TUTMUŞ SONUCU BEKLİYOR. ARKADAŞLAR ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ. BEN BU İŞİN SONUCUNU ÇOK PARLAK OLMASADA OLUMLU GÖRÜYORUM. BENİ TEK DÜŞÜNDÜRAN ŞEY İSE ALTERNATÖR VE AKÜ ÖMRÜDÜR. YOKSA SİSTEMİN ÇALIŞMASI İŞE YARAR GÖRÜNÜYOR.HADİ HAYIRLISI OLSUN

Arkadaşlar bu sıralar çok çok yoğunum.İnşallah bayramdan sonra güzel haberlerim olacak. Takip.....

VAY BEEE bende dıyodumkı su uzun bayram tatılınde yakıttan baya bı tasarruf edecegız.aracı daga bayıra surmekten korkmayacagız.neyse kısmet artık.

kurban bayramına yetısırmıs kı acaba???

:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR