mertbirincioglu
Doğa Seni Çağırıyor
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Geçen hafta içi zaten ggezer yoktu. haftasonu ise benim işim geç bitti arayamadım. bugün de maslak sanayideydim lpg ci raif ustanın dükkanında sabah kahvaltıya gittik akşam 7 gibi dönebildim. Sayın betelguz da biliyor raif ustayı. onunla da denemeleri olmuştu. bahane uydurduğum düşünülmesin ama gürkan gezeri arayıp da gidemedim. ama aklımda ilk fırsatta arayacağım kendisi uygun olursa gideceğim.
kyenipazar' Alıntı:öncelikle ben bu "sizin araca uygun çip henüz üretilmemiş" sözüne rağmen sayın betelgüze teşekkür ederim , öyle ya da böyle olumlu bir yaklaşımda bulundu. Ben de sözümde durdum ve teste hazırım dedim. Burada moraran tek kişi var o da kendini bilir...
sayın betelguz ben zaten verimli motora sahip olduğunu düşünerek subaru'da % 60 değil % 35 lik başlangıç seviyesini beklediğimi belirtmiştim. O da olmayıp % 7- 8 lerde kalınacaksa elbette yine de hiç yoktan elbette iyidir , sadece beni % 35 beklerken hayal kırıklığına uğratmış olur ama dediğim gibi % 10 bile yaptıran bir ürün olsa hepimiz alırdık sanıyorum.
sizin için araç aldım vs vs gibi sözlere girmeyeceğim , dediğim gibi 5.9 u eğer istediğim fiyat gelmezse ve satmaktan vazgeçersem onunla da test yapabiliriz. Sistemi söktükten sonra herşey eskisi gibi mi olur yoksa sağda solda delik vs kalır mı ? Kalmayacaksa dediğim gibi istediğim fiyat gelmezse cherokeeye zaten satmam ve onu teste sokarız.
Araç 5.900 cc , kurşunsuz benzin ,Jeep Grand Cherokee 1998 model.
Ona uygun çip var mıdır ?
Ben sayın betelguzun yine ticari açıdan yanlış yolda olduğu fikrimi koruyorum , yalnız skoda forumunda okuduklarımdan sonra sistemin üzerinde çalıştıkça araçlarda uygulanabilir hale gelebileceğine olan inancım bir
mert bey sizin test işi ne oldu , bir arkadaş vardı ziyaret edecektiniz ?
Geçen hafta içi zaten ggezer yoktu. haftasonu ise benim işim geç bitti arayamadım. bugün de maslak sanayideydim lpg ci raif ustanın dükkanında sabah kahvaltıya gittik akşam 7 gibi dönebildim. Sayın betelguz da biliyor raif ustayı. onunla da denemeleri olmuştu. bahane uydurduğum düşünülmesin ama gürkan gezeri arayıp da gidemedim. ama aklımda ilk fırsatta arayacağım kendisi uygun olursa gideceğim.