Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

kyenipazar' Alıntı:
öncelikle ben bu "sizin araca uygun çip henüz üretilmemiş" sözüne rağmen sayın betelgüze teşekkür ederim , öyle ya da böyle olumlu bir yaklaşımda bulundu. Ben de sözümde durdum ve teste hazırım dedim. Burada moraran tek kişi var o da kendini bilir...

sayın betelguz ben zaten verimli motora sahip olduğunu düşünerek subaru'da % 60 değil % 35 lik başlangıç seviyesini beklediğimi belirtmiştim. O da olmayıp % 7- 8 lerde kalınacaksa elbette yine de hiç yoktan elbette iyidir , sadece beni % 35 beklerken hayal kırıklığına uğratmış olur ama dediğim gibi % 10 bile yaptıran bir ürün olsa hepimiz alırdık sanıyorum.

sizin için araç aldım vs vs gibi sözlere girmeyeceğim , dediğim gibi 5.9 u eğer istediğim fiyat gelmezse ve satmaktan vazgeçersem onunla da test yapabiliriz. Sistemi söktükten sonra herşey eskisi gibi mi olur yoksa sağda solda delik vs kalır mı ? Kalmayacaksa dediğim gibi istediğim fiyat gelmezse cherokeeye zaten satmam ve onu teste sokarız.

Araç 5.900 cc , kurşunsuz benzin ,Jeep Grand Cherokee 1998 model.
Ona uygun çip var mıdır ?

Ben sayın betelguzun yine ticari açıdan yanlış yolda olduğu fikrimi koruyorum , yalnız skoda forumunda okuduklarımdan sonra sistemin üzerinde çalıştıkça araçlarda uygulanabilir hale gelebileceğine olan inancım bir

mert bey sizin test işi ne oldu , bir arkadaş vardı ziyaret edecektiniz ?

Geçen hafta içi zaten ggezer yoktu. haftasonu ise benim işim geç bitti arayamadım. bugün de maslak sanayideydim lpg ci raif ustanın dükkanında sabah kahvaltıya gittik akşam 7 gibi dönebildim. Sayın betelguz da biliyor raif ustayı. onunla da denemeleri olmuştu. bahane uydurduğum düşünülmesin ama gürkan gezeri arayıp da gidemedim. ama aklımda ilk fırsatta arayacağım kendisi uygun olursa gideceğim.

Etiketler

Korhan bey üretici firmanın verdiği bilgilere göre 5.2 yada 5.9 olması farketmiyor.Aynı modeldeki tüm silindir hacimlerini kapsıyormuş program.Çipimiz var.Bu durumda ben beklemedeyim.Uygunum derseniz sistemi hazırlayıp test yaparız.

Mert bey raif usta ile denememiz olmadı hiç.Güven beyle deneme teşebbüsümüz olmuştu ama bir türlü aksilikler bırakmadı testi gerçekleştiremedi Güven bey.Son öğrendiğime görede Lpg işinide bırakmış işyerinden ayrılmış.

misafirler şimdi kalktı :smiley:

tamam sayın betelguz dediğim gibi araç bende kalırsa denemeye hazırım , yeni sahibine geçerse birşey diyemem tabii ki.

görüşmek üzere.

mert bey cevap için teşekkürler , tamamdır inşallah sizden de yakında net haberler alabiliriz ki benim teste kadar beklemek zorunda kalmayız.

BU ARADA RAMAZAN AYINADA GİRMİŞ BULUNUYORUZ. TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI YÜCE ALLAH'TAN NİYAZ EDİYORUM.

BU ARADA RAMAZAN AYINADA GİRMİŞ BULUNUYORUZ. RAMAZAN AYININ TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI YÜCE ALLAH'TAN NİYAZ EDİYORUM.

merhaba tüm müslüman alaminin ramazanı mebarek olsun .öyrenmek istediyim konu şu full istasyonlarında satılan kampanyalı gazlar nasıl benim xj ye uyarmı.

Full de satılan gaz ı epeydir kullanıyorum.diğerlerinden pek bir fark göremedim.Kısaca sıkıntı yaşamadım. hatta çok kendini öven lerden daha memnunum.ki bu konuda hasas biri olarak cevap veriyorum.Rastgele yazmadığımı biliniz.Herkese hayrlı ramazanlar.

cevapladıyınız için teşekkür ederim .duyumlarım şöyle normal gazla bir depo yüz klm yapılıyosa fullün gazı daha az klm yapıyo diye bir söylenti duydum .tabi aslı nedir denemek lazım ,tekrar teşekkürler hayırlı ramazanlar.

siz gazı bırakın hidrojene bakın

ramazanın tüm islam ve de hidrojen alemine hayırlı olması dileğiyle...

bekirgümüş' Alıntı:
cevapladıyınız için teşekkür ederim .duyumlarım şöyle normal gazla bir depo yüz klm yapılıyosa fullün gazı daha az klm yapıyo diye bir söylenti duydum .tabi aslı nedir denemek lazım ,tekrar teşekkürler hayırlı ramazanlar.

bende öyle söylentiler duydum ama ilk çıktığı günden beri fullden alıyorum ciddi fiyat farkı var lpg de. hala aynı km yi yapıyorum ....bu söylentiler ya şehir efsanesi yada şanssızlık yaşayan birkaç kişinin yakınması sanırım.

yahu hidrojen konusundaki gelişmeler de ramazanla tatile mi girdi ?
sistemler ramazan sonrasını bekliyor anlaşılan :smiley:

Durmak yok yola devam.Standart sette bazı değişiklikler yaptık.Bubler sistemini üçledik.Böylece ana tankta ne kadar çalkantıda olsa bublerlere sıvı gitme ihtimali sıfırlandı.Ana tankı değiştik.Radyatörü değiştik.2000cc üzeri için olan araçlara iki ayrı hücre takmak yerine artık iki hücre birleştirilmiş olarak veriyoruz.Daha az yer kaplıyor ve daha stabil bir çalışma oluyor.Ampermetre artık dijital kullanılıyor.Çok net olarak kaç amper kullanıldığı görülebiliniyor.Sistemin son hali

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR